KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Dragazes
- w mackach Zła
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Takt bardzo spoko. Kompletowali i kompletowali to zamówienie, a jak zebrali to szybko wysłali.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
- w mackach Zła
Pagan - błyskawicznie
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A jak wygląda u nich z dostępnością? Tzn, mając na uwadze doświadczenia z poprzednim wcieleniem sklepu, czy jeśli jakaś płyta jest na stanie to faktycznie tak jest, jeżeli piszą że dwa trzy dni trzeba czekać to nie przedłuża się to do miesiąca by na końcu napisać, sorry, ale towaru brak?Dragazes pisze:Takt bardzo spoko. Kompletowali i kompletowali to zamówienie, a jak zebrali to szybko wysłali.
- Dragazes
- w mackach Zła
Wiesz co różnie jest z dostępnością, ale oni zawsze podają ile czasu trzeba czekać na skompletowanie zamówienia. Jak zamawiałem m.in. Abscess (te płyty, które Manieczki wyhaczył po taniości) to kazali mi czekać 23 dni i faktycznie tyle to trwało. Jeszcze nie miałem tak by napisali, że jednak się nie uda sprowadzić towaru, choć mam takie zamówienia, które już długo leżą i czekają : )
Najważniejsze jest jednak to, że płaci się dopiero po tym jak otrzymasz informację o skompletowaniu zamówienia.
Najważniejsze jest jednak to, że płaci się dopiero po tym jak otrzymasz informację o skompletowaniu zamówienia.
Ostatnio zmieniony 27-03-2013, 19:25 przez Dragazes, łącznie zmieniany 1 raz.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Mystic - błyskawica, w niedzielę wieczorem (więc tak na dobrą sprawę można to rozpatrywać jako poniedziałek rano) zamówienie, dzisiaj paka u mnie.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Deviant
- w mackach Zła
Musick Magazine-wczoraj wysłane,dzisiaj już przeczytane :)
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Starają sie szybko wysyłać, fakt. Przy ostatniej zapomnięli o priorytecie, ale chuj tam - i tak gitara:)Alsvartr pisze:Mystic - błyskawica, w niedzielę wieczorem (więc tak na dobrą sprawę można to rozpatrywać jako poniedziałek rano) zamówienie, dzisiaj paka u mnie.
'Come the Blessed Madness'
- metalized
- weteran forumowych bitew
Kolejna firma, która musi mieć siedzibe w budynku poczty- Selfmadegod tradycyjnie szybko i pewnie.
P.J.E.C.
Oni bardzo często działają jak trochę wolniejsza ... pizzeria. Przemiał mają duży, więc czasem wpadka się zdarzy.COFFIN pisze:Starają sie szybko wysyłać, fakt. Przy ostatniej zapomnięli o priorytecie, ale chuj tam - i tak gitara:)Alsvartr pisze:Mystic - błyskawica, w niedzielę wieczorem (więc tak na dobrą sprawę można to rozpatrywać jako poniedziałek rano) zamówienie, dzisiaj paka u mnie.
- COFFIN
Złego słowa nie powiem. Od lat trzymają poziom, a przy takiej ilości sprzedawanego towaru może się zdarzyć mała wpadka. Któregoś razu wysłali mi licencje z The End, które poziomem wykonania znacząco odbiegają od wydań Osmose i luzik - jeden mail, zwrot kasy itd. Bezproblemowo.
'Come the Blessed Madness'
- morbid
- rasowy masterfulowicz
garazel...zajebiście szybko....pełna profeska
old temple...zwracam honor,cd dotarły i dziś rozkoszuje sie płytami :)
old temple...zwracam honor,cd dotarły i dziś rozkoszuje sie płytami :)
- Jaro 71
- zaczyna szaleć
Zamawiał ktoś ostatnio w Redrum666 ?
przyjaciel to ten który na słowa: zabiłem człowieka!
odpowie: gdzie go zakopiemy?
odpowie: gdzie go zakopiemy?
Ja miałem lepszy numer. Wysłali mi inny tytuł. Jeden mail i sprawa załatwiona. Zaskakujące było tylko to, że zdążyli mi dostarczyć właściwą płytę, nim ja odesłałem im egzemplarz, który otrzymałem omyłkowo. Fakt, że mamy do siebie blisko, więc w razie awarii można podjechać i wyjaśnić sprawę siłowo...ale mimo wszystko byłem bardzo zdziwiony. Takie zaufanie do klienta, jest rzadko spotykane.COFFIN pisze:Złego słowa nie powiem. Od lat trzymają poziom, a przy takiej ilości sprzedawanego towaru może się zdarzyć mała wpadka. Któregoś razu wysłali mi licencje z The End, które poziomem wykonania znacząco odbiegają od wydań Osmose i luzik - jeden mail, zwrot kasy itd. Bezproblemowo.
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Kupiłem u siebie za 13 zł. :)maciek z klanu pisze:jakby kogos interesowało to ostatni venom wersja limitowana (2 dodatkowe utwory) w MM po 19,99 !!!
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Hellthrasher, jak zwykle szybko, przesyłka solidnie zapakowana, nic tylko zamawiać ;)
- pogodancer
- weteran forumowych bitew
- Gore_Obsessed
To się nazywa WYCZUCIE - teraz już leży za 46 zł. :DGore_Obsessed pisze:Kupiłem u siebie za 13 zł. :)maciek z klanu pisze:jakby kogos interesowało to ostatni venom wersja limitowana (2 dodatkowe utwory) w MM po 19,99 !!!
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Rattlehead
Poczytali majsterfula i podnieśli cenę. Georefest chyba też podrożeje. ;)
support music, not rumors
- maciek z klanu
W Katowicach ciągle po 19,99. :)Gore_Obsessed pisze:To się nazywa WYCZUCIE - teraz już leży za 46 zł. :DGore_Obsessed pisze:Kupiłem u siebie za 13 zł. :)maciek z klanu pisze:jakby kogos interesowało to ostatni venom wersja limitowana (2 dodatkowe utwory) w MM po 19,99 !!!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Deviant
- w mackach Zła
Jakaś dupna promocja była niedawno na ten Venom.Jeszcze pare dni temu w Empik.com też za pare złotych można było kupic,chyba 18,90.