DECAPITATED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DECAPITATED
dobre :)))))Karkasonne pisze:W muzyce metalowej brakowało już tylko sumów-pedałów. Cieszę się, że ta luka została wypełniona.
-
- zaczyna szaleć
info z pejsbuka:
Heinrich odszedł z zespołu w związku z czym poszukujemy basisty. Jeżeli ktoś z Was chciałby spróbować, prześlijcie gotowe numery: Winds Of Creation, Spheres Of Madness i Visual Delusion na adres: decapitatedband@gmail.com
Heinrich odszedł z zespołu w związku z czym poszukujemy basisty. Jeżeli ktoś z Was chciałby spróbować, prześlijcie gotowe numery: Winds Of Creation, Spheres Of Madness i Visual Delusion na adres: decapitatedband@gmail.com
- Maleficio
- Kontakt:
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie może być inaczej. W dodatku teksty autorstwa Jaro.Slava, wiec to musi się udać! :-)Rattlehead pisze:Będzie dobry album coś czuję między palcyma. Mam nadzieję że przynajmniej zrówna się z Organic...
all the monsters will break your heart
- Godspeed YouZF glemp
- rozkręca się
zmiany....sztuczna chemia....bywało lepiej
- koreaniec
- w mackach Zła
Stygmat pisze:info z pejsbuka:
WINDS of creation to kelthuz może dupą wypierdziećMaleficio pisze:KelThuz... dawaj chłopie
Lefthandpathyoga
-
Niezły wirtuozkoreaniec pisze:
WINDS of creation to kelthuz może dupą wypierdzieć
- manieczki
kołwer

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
??????
Kołwer to już został przedstawiony kilka stron wcześniej, nawet wersja alternatywna Chrisa Moyena:)
Kołwer to już został przedstawiony kilka stron wcześniej, nawet wersja alternatywna Chrisa Moyena:)
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Nie wiem czy to już było ale w mysticu można robić pre-order na tę płytkę.
The madness and the damage done.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
ponoc jest juz dostepna okladka nowego Decapitated - widzial ktos to cudo? ;)
a do tematu to choc szczegolnym fanem zespolu nie jestem, to te plyte chetnie przeslucham przynajmniej raz. chocby po to, zeby sie przekonac jak sie ma okladka do zawartosci
a do tematu to choc szczegolnym fanem zespolu nie jestem, to te plyte chetnie przeslucham przynajmniej raz. chocby po to, zeby sie przekonac jak sie ma okladka do zawartosci
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Błagam... nie zaczynaj następnego suchara....0ms pisze:ponoc jest juz dostepna okladka nowego Decapitated - widzial ktos to cudo? ;)
A ja jestem całkiem ciekawy tej płyty, poprzednia strasznie mi się podoba. Ma niesamowity, odhumanizowany klimat; ciekawe, w którym kierunku poszli teraz.
The madness and the damage done.
-
- weteran forumowych bitew
+10ms pisze: a do tematu to choc szczegolnym fanem zespolu nie jestem, to te plyte chetnie przeslucham przynajmniej raz. chocby po to, zeby sie przekonac jak sie ma okladka do zawartosci
Nie jestem jakims wielkim fanem DECAPITATED, ale ostatni album był naprawdę fajny i jestem ciekaw jak sobie Vogg poradzi z zupełnie nowym składem. Więc czekam z zainteresowaniem.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Mol
http://mpegmedia.abc.net.au/triplej/mod ... -06-14.mp3
gdzies okolo 90. minuty zaczyna sie nowy numer Decapitated.
gdzies okolo 90. minuty zaczyna sie nowy numer Decapitated.
- Kingu
Nic się nie trzyma kupy. Nowomodne połamańce ze przeciętniutkim wokalem. Może reszta lepsza...
- TheDude
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=159574
Zapowiada sie solidna jazda z rozwinięciem stylu z poprzedniej płyty. Vogg zebrał team i wygląda na to, że album może skopać dupska. Próbki są kurewsko zachęcające.
Zapowiada sie solidna jazda z rozwinięciem stylu z poprzedniej płyty. Vogg zebrał team i wygląda na to, że album może skopać dupska. Próbki są kurewsko zachęcające.
- Xapapote
- TheDude
Jak to sobie podkręciłem na dobrych słuchawkach i było grubo to wolę nie myśleć co się będzie w chacie działo jak cd odpalę na głośnikach.
- Deathless King
Sample bardzo obiecujace. Wiele osob traktuje Decapitated jako plastikowe gowno, a zwyczajnie myla plastik z mechanika. To sa zajebisci muzycy, partie gitarowe Vogga rozwalaja i ich poprzedni albym uwazam za maksymalnie zajebisty.
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!