KREATOR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: KREATOR
Ten krzyż przypomina mi okładkę "South of heaven", widzę też twarzyczkę z "Coma of souls", jakiegoś diabełka... okładka generalnie o kant dupy potłuc.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Ja pierdziele z tematu Vejdu do tutaj.Kiszka muzycznie od dobrych paru wydawnictw , o sesji się nie będe wypowiadał gdyż nie posiadam duszy artysty-wrażliwca i nie znam się na sztuce ale dla mnie to misterium godne adresatów wieku gimnazjalnego z ropnymi parchami na gębie.
-
sesja, okładka, jakieś antyreligijne tematy w tekstach... coś mi tu nie pasuje.
- Triceratops
WIdze, ze tytul 8 kawalka pozyczyli troche od ANHTRAX......niestety nic im to nie da
woodpecker from space
-
- zahartowany metalizator
no, najpewniej nie. w najlepszym wypadku co najwyżej, czyli jak będzie to niezła łamane na dobra płyta, ale takiej nie nagrali jakoś od...
-
- weteran forumowych bitew
2001 roku :)byrgh pisze:no, najpewniej nie. w najlepszym wypadku co najwyżej, czyli jak będzie to niezła łamane na dobra płyta, ale takiej nie nagrali jakoś od...
-
Mi się też Violent revolution podobała. Bardzo energetyczna płyta z masą chwytliwych kawałków którą słuchało się z niekłamaną przyjemnością. Nawet video było zajebiste do nie mniej zajebistego kawałkaPureHate pisze:2001 roku :)byrgh pisze:no, najpewniej nie. w najlepszym wypadku co najwyżej, czyli jak będzie to niezła łamane na dobra płyta, ale takiej nie nagrali jakoś od...
[youtube][/youtube]
- sveneld
- zaczyna szaleć
Mnie również VR zdecydowanie przypadła o gustu, co jest o tyle ciekawe, że wyraźnie nawiązywała do czasów Extreme Aggression i Coma of Souls, które z kolei nie podobały mi się wcale. Ot paradoks.
Jeżeli nowa płyta będzie brzmieć tak jak wygląda sesja zdjęciowa, to moja ulubiona koszulka Endless Pain będzei chyba zakładana tylko do wyrzucania śmieci, bo wstyd będzie się w niej pokazać w towarzystwie.
Jeżeli nowa płyta będzie brzmieć tak jak wygląda sesja zdjęciowa, to moja ulubiona koszulka Endless Pain będzei chyba zakładana tylko do wyrzucania śmieci, bo wstyd będzie się w niej pokazać w towarzystwie.
Only dead fish flows with the stream...
-
Nerwowy pisze:Co za gówno.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
3, 4, czy 5 pierwszych płyt, jak tam się komu podoba, i mogą nie istnieć
-
ziew, niet.PureHate pisze:2001 roku :)byrgh pisze:no, najpewniej nie. w najlepszym wypadku co najwyżej, czyli jak będzie to niezła łamane na dobra płyta, ale takiej nie nagrali jakoś od...
- harvestman
[youtube][/youtube]
Nowy numer, teledysk robili koledzy Adama.
Nowy numer, teledysk robili koledzy Adama.
- Gunman
Po ostatniej akcji wypuszczania teledysków przez pewien niszowy zespolik, nie mogę patrzeć na nowe klipy bo mam odruch wymiotny. A kawałek cienki jak sik pająka. Nowy album produkuje ten sam facet co Phantom Antichrist i nową Sepulture.
- Żułek
rzeczywiście słabiutkie to jest
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
Kreator chyba napatrzył się za dużo na teledyski Behemotha... Ja jakoś tego satanicznego image'u Kreatora nie kupuję. A nowy kawałek średni, by nie powiedzieć nijaki.
-
dopóki nie skupiali się na diabłach i bogach to cisnęli siarczysty, kąsający thrash metal i byli najlepsi. odkąd zachłysnęli się tym gimnazjalnym ideolo zaczęli być w tej samej lidzie, co właśnie Behemoth.
- HSVV
- w mackach Zła
brzmi jak bullet for my valentine czy ki chuj. gimnazjum mocno. daje 8/10
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- moonfire
Skrajna kupa. Refren brzmi jak Korpiklaani. Trash metal.
A teledysk to kwintesencja złego smaku: dziewica na ołtarzu, krew, noże, bafomety.
A teledysk to kwintesencja złego smaku: dziewica na ołtarzu, krew, noże, bafomety.
- HSVV
- w mackach Zła
żeby to jeszcze ofen cycki pokazało, a tak cenzura dla chłopczyków w czapeczce z masła żeby rodzice krzywo nie patrzyli co synek ogląda za szatany zboczone. metal kurwa jprdl
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie