KREATOR, MORBID ANGEL, NILE, FUELED BY FIRE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- w mackach Zła
Re: KREATOR, MORBID ANGEL, NILE, FUELED BY FIRE
a gdzie te bilety można kupić ?
-
- rozkręca się
- Kontakt:
-
- weteran forumowych bitew
Kupujcie jak najszybciej bilety, bo znikną w kilka dni-wiem to z bdb źródła!!!:-)))
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Na gig w Katowicach tez pojawia się lada chwila?
- Silent_Sea
" Rezerwacja zawieszona " to już po sprzedaży ?Prezes pisze:Już za chwilę tutaj:
http://www.progresja.com/wydarzenia.php?id=443
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- jaszyn
- postuje jak opętany!
a skąd źródło wie że tak szybko się rozejdą? myślę, że w dniu koncertu mogą być jeszcze dostępne,chyba że bdb źródło zamierza sam wykupić wszystkie bilety, to może tak się stać z tym zniknięciemDeath in another way pisze:Kupujcie jak najszybciej bilety, bo znikną w kilka dni-wiem to z bdb źródła!!!:-)))
-
Wiesz, co poniektórzy jadąc na koncert Vital Remains i Malevolent Creation do Bielska mieli odebrać bilety zarezerwowane i zapłacone, a po przybyciu na miejsce okazało się że ich nie ma. Ja tam wolę zawsze kupić z wyprzedzeniem, mieć i się nie martwić.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
pierdolenie z tymi biletami, już nie raz takie straszenie było, że zabraknie a rzeczywistośc była inna
In a world of compromise...some don't
Myślę, że to jest koncert, który z powodzeniem by zapełnił Stodołę. Zresztą mam wrażenie, że bez względu na to kto gra, do Stodoły przychodzi więcej ludzi - zlokalizowana jest w lepszym miejscu i informacja o koncercie lepiej się rozchodzi, chociażby przez to, że ileś tysięcy osób codziennie mija ten klub widząc zapowiedzi koncertów.
Progresję to mijają najwyżej żołnierze, albo ktoś komu zachciało się srać i w poszukiwaniu ustronnego miejsca zapuścił się między bloki (choć pewnie też by się prędzej zestał niż natrafił na ten klub, a nawet jakby to nie domyśliłby się, że to może być klub). Paradoksalnie jednak lepiej, że koncert odbędzie się w Progresji - w Stodole bywa różnie z brzmieniem, a w Progresji zwykle jest bardzo dobre. No i klimat bardziej kameralny - nie wiedziałem, że to kiedyś przyznam, ale na dziś to chyba właśnie z Progresją mam związane więcej miłych koncertowych wspomnień niż ze Stodołą (mimo, że tam chodziło się na koncerty dużo wcześniej).
Progresję to mijają najwyżej żołnierze, albo ktoś komu zachciało się srać i w poszukiwaniu ustronnego miejsca zapuścił się między bloki (choć pewnie też by się prędzej zestał niż natrafił na ten klub, a nawet jakby to nie domyśliłby się, że to może być klub). Paradoksalnie jednak lepiej, że koncert odbędzie się w Progresji - w Stodole bywa różnie z brzmieniem, a w Progresji zwykle jest bardzo dobre. No i klimat bardziej kameralny - nie wiedziałem, że to kiedyś przyznam, ale na dziś to chyba właśnie z Progresją mam związane więcej miłych koncertowych wspomnień niż ze Stodołą (mimo, że tam chodziło się na koncerty dużo wcześniej).
-
- rasowy masterfulowicz
Jak zwykle. Czyli dobrze, ale jeszcze lepiej by bylo gdyby zmienili setliste.witchfinder pisze:Morbid Angel, który odwiedził Polskę w zeszłym roku, zaprezentuje "All Time Classic Set", czyli ich największe deathmetalowe killery.
I AM MORBID
-
Niech kurwa zaczną wreszcie grać znacznie więcej kawałków z moim zdaniem najlepszego albumu, czyli "Blessed are the Sick",
a najlepiej niech go zagrają w całości razem z miniaturami muzycznymi odgrywanymi na żywo, a Kreator mógłby pierdolnąć
całe "Endless Pain" z wokalami jak na tym albumie (może Mille wreszcie nie kaleczyłby tytułowego kawałka i nie tylko na żywo),
na deser mogłyby być dwa z dwójki z wokalami Ventora-"Under..." i..., oprócz tego kilka nieśmiertelnych starych kilerów
z wplecionym pomiędzy znakomitym "Black Sunrise" i byłoby pozamiatane, a Nile mógłby wreszcie zagrać koncert chociaż
nieco dłuższy niż godzinny i powiedzmy największą liczbą kawałków z jedynki, dwójki, dema i epki!!!:-)))
a najlepiej niech go zagrają w całości razem z miniaturami muzycznymi odgrywanymi na żywo, a Kreator mógłby pierdolnąć
całe "Endless Pain" z wokalami jak na tym albumie (może Mille wreszcie nie kaleczyłby tytułowego kawałka i nie tylko na żywo),
na deser mogłyby być dwa z dwójki z wokalami Ventora-"Under..." i..., oprócz tego kilka nieśmiertelnych starych kilerów
z wplecionym pomiędzy znakomitym "Black Sunrise" i byłoby pozamiatane, a Nile mógłby wreszcie zagrać koncert chociaż
nieco dłuższy niż godzinny i powiedzmy największą liczbą kawałków z jedynki, dwójki, dema i epki!!!:-)))
-
- zaczyna szaleć
Tak, a jak zejdą ze sceny niech niespodziewanie wyjdą na nią chłopaki z Autopsy i pozamiatają całą tłuszą, która na koncercie się zjawiła.
-
Jeśli już to tłuszczą!!!:-))) AUTOPSY mogłoby potem wyjść i zagrać jedynkę w całości, a potem DEATH ze wskrzeszonym Chuckiem Schuldinerem całą Ich dyskografię w dokładnie takich składach, w jakich były nagrane Ich wszystkie albumy,
nawet wszystkie dema i rehy też wskazane byłoby, żeby zagrali...!!!:-)))
-
Jeśli już to tłuszczą!!!:-))) AUTOPSY mogłoby potem wyjść i zagrać jedynkę w całości, a potem DEATH ze wskrzeszonym Chuckiem Schuldinerem całą Ich dyskografię w dokładnie takich składach, w jakich były nagrane Ich wszystkie albumy,
-
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
I zasmażka!
-
Death in another way pisze:Niech kurwa zaczną wreszcie grać znacznie więcej kawałków z moim zdaniem najlepszego albumu, czyli "Blessed are the Sick",
a najlepiej niech go zagrają w całości (....) a Nile mógłby wreszcie zagrać koncert chociaż
Byłoby wspaniale;-) Nile mógłby skupić się podobnie jak MA tylko na dwójce, też byłoby nieźle.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Kurna, stówa za samo Morbid Angel, tanio nie jest. Ale sie pomyśli.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
fakt, nie chciałbym narzekać, ale ta same kawałki od jakiegoś czasu sprawiaja że koncert jest pod tym względem zbyt przewidywalny, proponowałbym wiekszą ilość kawałków z BATSMort pisze:Jak zwykle. Czyli dobrze, ale jeszcze lepiej by bylo gdyby zmienili setliste.witchfinder pisze:Morbid Angel, który odwiedził Polskę w zeszłym roku, zaprezentuje "All Time Classic Set", czyli ich największe deathmetalowe killery.
In a world of compromise...some don't
- witchfinder
Jestem takiego samego zdania. Kupię se w październiku.KAKAESIAK pisze:pierdolenie z tymi biletami, już nie raz takie straszenie było, że zabraknie a rzeczywistośc była inna
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP