WEREGOAT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: WEREGOAT
Hehe, właśnie przed chwilą chciałem to wklejać. Bardzo dobry nowy wałek, od razu słychać, że chłopaki czają kult.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Sybir
Okładka też nielicha - aczkolwiek poprzednia oraz ze splitu z Diocletian (ta w szczególności) bardziej mi się podobały. Wałka posłucham sobie jutro, bo w pracy mam takie łącze, które uniemożliwia aktualizację FlashPlayera.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- C./d.a.p.
- świeżak
Dla smakoszy i gentlemanów nowy MLP Weregoat w D.A.P.
-
- postuje jak opętany!
nowy mlp juz u hellthrashera a tu kurwa nikt sie nie pucuje?
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- COFFIN

NEW WEREGOAT FULL LENGTH UNLEASHED SPRING 2016
"PESTILENTIAL RITES OF INFERNAL FORNICATION"
VINYL RELEASE BY PARASITIC RECORDS AND IRON BONEHEAD PRODUCTIONS
COMPACT DISC RELEASE BY VAULT OF DRIED BONES
RECORDED BY EVAN MERSKY AT RED LANTERN STUDIOS
GUEST VOCALS BY VK AND IMPURATH
'Come the Blessed Madness'
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
[youtube][/youtube]
"Iron Bonehead Productions, in conspiracy with Parasitic Records, is proud to present Weregoat's highly anticipated debut album, Pestilential Rites of Infernal Fornication, on vinyl LP and cassette tape formats. Fellow conspirator Vault Of Dried Bones will handle the album's CD edition.
(..)
CD release date: 5 May 2017
LP release Date: 30 June 2017"
"Iron Bonehead Productions, in conspiracy with Parasitic Records, is proud to present Weregoat's highly anticipated debut album, Pestilential Rites of Infernal Fornication, on vinyl LP and cassette tape formats. Fellow conspirator Vault Of Dried Bones will handle the album's CD edition.
(..)
CD release date: 5 May 2017
LP release Date: 30 June 2017"
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
-
- w mackach Zła
2 lata poślizgu, ale w końcu wziąłem na ruszt pełniaka. Bardzo przyjemna płyta, ugrzeczniony gruz metal.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Nowy minialbum 12 sierpnia 2022 w Iron Bonehead. Jezd rozgurw:
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Dobra pioseneczka. Zapowiada się drugi ( tegoroczny) materiał war metalowy wart moich pieniędzy.