Metallica 21.08.2019 Narodowy Kibel
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
Re: Metallica 21.08.2019 Narodowy Kibel
widzę że przechodzą na wyższy stopień kurewstwa.
pewnie później te anulowane bilety pójdą do sprzedaży na krótko przed koncertem.
LN to zwykłe kurwy i mendy....
pewnie później te anulowane bilety pójdą do sprzedaży na krótko przed koncertem.
LN to zwykłe kurwy i mendy....
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
dlaczego mialby nie isc do sprzedazy skoro anulowali poprzedni?
Guilty of being right
- shagwest
- zaczyna szaleć
Już z dziesięć lat temu ostrzegałem znajomych, by nie chwalili się biletami wrzucając ich nieocenzurowane zdjęcia, bo jak ktoś to złośliwie wykorzysta na Allegro, to mogą pożegnać się z wejściówką.
Ktoś odkrywa Amerykę.
Ktoś odkrywa Amerykę.
So say we all.
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
no właśnie, dlaczego by dwa razy nie wziąć kasy za ten sam bilet ?uglak pisze:dlaczego mialby nie isc do sprzedazy skoro anulowali poprzedni?
w regulaminie napisali że za anulowany mogą zwrócić kasę... słowo klucz - mogą.
mogą ale nie muszą, bo przecież tak w regulaminie stoi....
...eee tam kurwa, szkoda strzępić ryja na te kurwy.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
przecież nikt tego nie czyta :PDragazes pisze:Co w tym dziwnego, masz takie postanowienie w regulaminie.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Medard
Tylko, że regulamin musi być zgodny z prawem. Jak napiszą, że trzeba oddać nerkę za bilet, to też dobrze?Żułek pisze:przecież nikt tego nie czyta :PDragazes pisze:Co w tym dziwnego, masz takie postanowienie w regulaminie.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Przypominam, bo wiecznie żył nie będę. Zamiast co imprezę płakać jakim chujem jest organizator. Przestańcie chodzić na jego koncerty i wspierać to łajno swoimi pieniędzmi. Najprostsza i najskuteczniejsza forma. Wolałbym wypierdolić portfel do kanału, niż dać choć pięćdziesiąt groszy tym skurwysynom.
-
- w mackach Zła
Niestety u mnie miłość do muzyki przeważa wszystko, chociaż też krew mnie zalewa ale dobry koncert to później rekompensuje ;)535 pisze:Przypominam, bo wiecznie żył nie będę. Zamiast co imprezę płakać jakim chujem jest organizator. Przestańcie chodzić na jego koncerty i wspierać to łajno swoimi pieniędzmi. Najprostsza i najskuteczniejsza forma. Wolałbym wypierdolić portfel do kanału, niż dać choć pięćdziesiąt groszy tym skurwysynom.
- Medard
Metallica i dobry koncert hmm...Raf pisze:Niestety u mnie miłość do muzyki przeważa wszystko, chociaż też krew mnie zalewa ale dobry koncert to później rekompensuje ;)535 pisze:Przypominam, bo wiecznie żył nie będę. Zamiast co imprezę płakać jakim chujem jest organizator. Przestańcie chodzić na jego koncerty i wspierać to łajno swoimi pieniędzmi. Najprostsza i najskuteczniejsza forma. Wolałbym wypierdolić portfel do kanału, niż dać choć pięćdziesiąt groszy tym skurwysynom.
Tak jeszcze z 10 lat temu to tak.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
no raczej. albo pójdę na Black Sabbath czy Slayer robiony przez nich, albo nie pójde wcale. wybór dość prosty. poza tym na tych cwaniaczków są sposoby. np czekasz do ostatniej chwili i nagle pojawia się pula biletów na zajebiste sektory w dość przystępnych cenach. tylko odrobinę cierpliwościRaf pisze:Niestety u mnie miłość do muzyki przeważa wszystko, chociaż też krew mnie zalewa ale dobry koncert to później rekompensuje ;)535 pisze:Przypominam, bo wiecznie żył nie będę. Zamiast co imprezę płakać jakim chujem jest organizator. Przestańcie chodzić na jego koncerty i wspierać to łajno swoimi pieniędzmi. Najprostsza i najskuteczniejsza forma. Wolałbym wypierdolić portfel do kanału, niż dać choć pięćdziesiąt groszy tym skurwysynom.
- Żułek
jakby się czepiać to nawet ze 20 ;)Medard pisze:Metallica i dobry koncert hmm...Raf pisze:Niestety u mnie miłość do muzyki przeważa wszystko, chociaż też krew mnie zalewa ale dobry koncert to później rekompensuje ;)535 pisze:Przypominam, bo wiecznie żył nie będę. Zamiast co imprezę płakać jakim chujem jest organizator. Przestańcie chodzić na jego koncerty i wspierać to łajno swoimi pieniędzmi. Najprostsza i najskuteczniejsza forma. Wolałbym wypierdolić portfel do kanału, niż dać choć pięćdziesiąt groszy tym skurwysynom.
Tak jeszcze z 10 lat temu to tak.
tylko po co ? kto chce niech idzie i się bawi jak najlepiej, a kto nie chce to wiadomo :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
Święte słowa. Przez lata olałem parę koncertów organizowanych przez jakieś mendy, które windowały ceny biletów i nie czuję z tego powodu żadnego żalu. Przestajesz żałować, że nie przeleciałeś jakiejś panienki w momencie gdy zdajesz sobie sprawę jacy żule i brudasy ją posuwali.535 pisze:Przypominam, bo wiecznie żył nie będę. Zamiast co imprezę płakać jakim chujem jest organizator. Przestańcie chodzić na jego koncerty i wspierać to łajno swoimi pieniędzmi. Najprostsza i najskuteczniejsza forma. Wolałbym wypierdolić portfel do kanału, niż dać choć pięćdziesiąt groszy tym skurwysynom.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Ło jezu. A tu znów festiwal mądrości i dobrych rad tych co na koncert by się nie wybrali nie zależnie od tego kto by to organizował i czy za bilet trzeba by zapłacić 10 zł czy 1000.Pogardzam.Polecam pozostać przy "sylwestrze marzeń",wjazd za darmo,gwiazdy w życiowej formie i live nation nie organizuje.Ja już zacieram rączki na występ bogów metalu na narodowym.Zdrówka smutasy.
Coś se źle przeczytałeś. O bogach metalu nie było ani słowa. Za to, przynajmniej ja , pozwoliłem sobie skomentować wieczne i nudne już narzekania na organizatorów, tych, którzy kupili bilety. Równie dobrze można umieścić ten wpis w temacie o Slayer. Zresztą tak naprawdę czym się różnią obecnie koncerty Mety, Slayer od sylwestra z gwiazdami? Festyn próżności, zdjęcie na fejsbuczka i chytry organizator. Również pozdrawiam.
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Ty też se coś źle przeczytałeś.Nie pisałem o sylwestrze z gwiazdami tylko o sylwestrze marzeń w Zakopanem.Mylisz imprezy.Lepiej zrób rundkę Poldkiem po Wielickiej i ochłoń.
Tak, czy owak Slayer w Gliwicach, Meta na stadionie, czy Sławomir pod skocznią, to obecnie właściwie bez różnicy. Ta sama publika. Ten sam target.
-
- w mackach Zła
Jak dla mnie różną się muzyką i to dość zasadniczo, ale być może dla Ciebie muzyka ma drugorzędowe znaczenie i inne aspekty są znacznie istotniejsze.535 pisze:zresztą tak naprawdę czym się różnią obecnie koncerty Mety, Slayer od sylwestra z gwiazdami?.
-
- w mackach Zła
Doprawdy??, żaden ze znanych mi osobiście miłośników Mety czy Slayera nie słucha i nie chadza na koncerty Sławomira, ale pewnie wiesz LEPIEJ.535 pisze:Tak, czy owak Slayer w Gliwicach, Meta na stadionie, czy Sławomir pod skocznią, to obecnie właściwie bez różnicy. Ta sama publika. Ten sam target.
Stadiony i hale sportowe nie służą do słuchania muzyki. To mniej więcej tak jakbyś w galerii handlowej chciał obejrzeć kolekcję obrazów. Przynajmniej ja tak uważam, ale oczywiście nie agituję.
- Żułek
to zależy, ja chodze dla muzyki i reszta mnie nie obchodzi535 pisze:Stadiony i hale sportowe nie służą do słuchania muzyki. .