Czy w Polsce żyje się coraz lepiej?

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

Re: Czy w Polsce żyje się coraz lepiej?

21-02-2026, 12:02

olgims pisze:
21-02-2026, 11:23
tabaluga pisze:
21-02-2026, 11:10
Bóg potepił dewiantów dlatego tak bardzo z nim wojują . olgims wyzbądź się grzechu sodomii a wtedy bóg przestanie być twoim wrogiem , amen.
do koscioła różaniec klepać ciapalugo z pluszowymi uszkami a nie na forum satanistycznym swoim sodomickim fantazjom upust dajesz.
a tak serio ciapaluga - ty masz absolutną fiksację analną na dodatek z twoich wpisów wynika, że nie lubisz i się boisz kobiet - wnioskuje, żeś jest zakompleksiony janusz z piwnym bebzonem chodzący na spotkania kamratów i innych niklotów :lol:
Albo pasywnie uczestniczy w spotkaniach na plebanii w Dąbrowie Górniczej.
olgims
rasowy masterfulowicz

21-02-2026, 12:07

empir pisze:
21-02-2026, 12:02
olgims pisze:
21-02-2026, 11:23
tabaluga pisze:
21-02-2026, 11:10
Bóg potepił dewiantów dlatego tak bardzo z nim wojują . olgims wyzbądź się grzechu sodomii a wtedy bóg przestanie być twoim wrogiem , amen.
do koscioła różaniec klepać ciapalugo z pluszowymi uszkami a nie na forum satanistycznym swoim sodomickim fantazjom upust dajesz.
a tak serio ciapaluga - ty masz absolutną fiksację analną na dodatek z twoich wpisów wynika, że nie lubisz i się boisz kobiet - wnioskuje, żeś jest zakompleksiony janusz z piwnym bebzonem chodzący na spotkania kamratów i innych niklotów :lol:
Albo pasywnie uczestniczy w spotkaniach na plebanii w Dąbrowie Górniczej.
Jest to wysoce prawdopodobne!
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
Awatar użytkownika
ŚWIADECTWA_JEZUSA
zaczyna szaleć

21-02-2026, 12:21

10,5 pisze:
21-02-2026, 10:59
Mi się żyje lepiej, jedynie czekam na uleczenie służby zdrowia. Oczywiście zaawansowanie technologiczne jest odczuwalne mocno, ale TERMINY to kurwa afrykańskie. Nawet mając abonament w Medicover nie jestem w stanie umówić się do ortopedy, bo nie ma terminów. Pójdę prywatnie, czyli w moim przypadku zapłacę potrójnie.
służba zdrowia dziś to rak i każdy to wie. Niestety przy wszystkich dobrych rzeczach między innymi to spierdolili totalnie. Ja nie korzystam na szczęście ale różne historie słyszałem jak termin za rok.

Powinni to rozjebać i zbudować od nowa tak jak zus.

Ogólnie i tak dobrze że nie mieszkam na Białorusi albo w Rosji.
POLSKA zawsze KATOLICKA
ODPOWIEDZ