ROOT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
- weteran forumowych bitew
Re: ROOT
Kurwa!!!!!!!Bylem w sobote na Czechdeathfest i to sa mistrzowie!!!!!Widzialem ich juz enty raz i koncert na kolana!!!!!!!!!Jak fajnie oglada sie koncert bez strachu ze za teks "organizujemy wycieczke autokarem na grob j.ch.zeby sia na niego wysrac" i "jebac czarnych pedofili"wiedzac ze nikt nie zawinie zespolu i sluchajacych:)))))))Big Boss choc o lasce miazdzy wokalem i dialogiem z publika 95 % kapel.Zestaw zakonczony niesmiertelnym 666 massacra!Czemu do nas nie przyjada wiadomoale kupujcie plyty jedzcie gdzie beda.............
-
-
-
Re: ROOT
Po 4 latach przerwy bylem wiec moze teraz taka wersja :))) brak przecinka zmienia wszystko:))))))) poprawilemaginsiak pisze:No obczaj ,obczaj. Ja słyszałem to dwa razy w Trzyńcu i raz w parku w Karwinie. Może ten tekst jest co którys koncert :) Co czwarty na przykłąd.