Kurde ale ja mam problem z tym bandem.
Jedynka nagrana jako Baphomet to tylko prosty dm więc strata żadna...
...ale album Banished ma zajebisty patent łączenia takiegoż grania z walcowatym hardcore, na papierze brzmi świetnie ale z płyty - nuda!
Potencjał jest mocny ale tyle lat nie mogę się przegryźć.
BAPHOMET (US)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BAPHOMET (US)
Yare Yare Daze
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A ja bardzo chętnie kupiłbym CD (slipcase) "Deliver Me unto Pain" z jedynie słusznym logiem Baphomet!hcpig pisze:Kurde ale ja mam problem z tym bandem.
Jedynka nagrana jako Baphomet to tylko prosty dm więc strata żadna...
...ale album Banished ma zajebisty patent łączenia takiegoż grania z walcowatym hardcore, na papierze brzmi świetnie ale z płyty - nuda!
Potencjał jest mocny ale tyle lat nie mogę się przegryźć.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
kolejny nikomu niepotrzebny powrótultravox pisze:Czemu bez sensu?
In a world of compromise...some don't
- hcpig
A ja LP pt. 'Nostradamus' z 1972 z logiem Baphomet, może być też Dodo Resurrection :)Pacjent pisze:
A ja bardzo chętnie kupiłbym CD (slipcase) "Deliver Me unto Pain" z jedynie słusznym logiem Baphomet!
Yare Yare Daze
-
Re:
Wybitna jest to płyta. Stawiam na równi z najlepszymi dokonaniami ówczesnej sceny śmierć metalu z juesej. Jutro się będzie kręcić w odtwarzaczu. Co do samego powrotu jestem sceptyczny aczkolwiek bardzo bym chciał się pozytywnie zaskoczyć.Mental pisze:Dobra, chyba troche niedoceniona i zapomniana kapela. Znam tylko "The Dead Shall Inherit" i sadze, ze ta plyta powinna byc stawiana na rowni z innymi amerykanskimi perelkami death metalu tamtych lat.
- ultravox
- zahartowany metalizator
Muzykom chyba potrzebny :) Krzywdy nikomu nie zrobią. Nawet jak jakąś kupę nagrają, to co z tego?KAKAESIAK pisze:kolejny nikomu niepotrzebny powrótultravox pisze:Czemu bez sensu?
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
To już wyszła ta płyta?KAKAESIAK pisze:kolejny nikomu niepotrzebny powrótultravox pisze:Czemu bez sensu?
The madness and the damage done.