Nie rób tego, bo się okaże że zostanie ci tylko posejdonek ze stuleją i co, kicha.manieczki pisze:Stawiam swoje jedno jądro
Amestigon fajny,
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Nie rób tego, bo się okaże że zostanie ci tylko posejdonek ze stuleją i co, kicha.manieczki pisze:Stawiam swoje jedno jądro
Jak coś będziesz wiedział to daj znać, to bardzo ważne, ok?manieczki pisze:Stawiam swoje jedno jądro, że zapewne pojawi się w ofercie UTSOG i MVP.
Oczywiście, bo to też dla mnie BARDZO, BARDZO WAŻNE!!!pogodancer pisze:Jak coś będziesz wiedział to daj znać, to bardzo ważne, ok?manieczki pisze:Stawiam swoje jedno jądro, że zapewne pojawi się w ofercie UTSOG i MVP.
I co narobiłeś Baton?!kenediusze pisze:Nie rób tego, bo się okaże że zostanie ci tylko posejdonek ze stuleją i co, kicha.manieczki pisze:Stawiam swoje jedno jądro
Amestigon fajny,
Chyba jednak się przyłożyli do wydania tej płyty, bo CD wygląda cudnie i juz nie mogę się doczekać (nawet nie słuchałem całej płyty, tylko postanowiłem zaczekać na oryginał):Ihasan pisze:Fajnie, że WTC to wydaje, bo coś czuję że może być bardzo ładnie ten album wydany, no chyba że kolegom z Amestigon nie za bardzo na tym zależało ;)
Bezapelacyjnie! ... ten album to jest dla mnie totalna zagłada! masa świetnych patentów charakterystycznych dla black metalu lat `90tych no i zajebiste wokale!Rattlehead pisze:Riff w tytułowym tak od 6:54 jest przepotężny.
to będzie jeden z tych przypadków, gdzie zakupię i CD i vinyla.pogodancer pisze:Nie wiem jak vinyl (bo jebie mnie ten nośnik totalnie), ale przypuszczam, że też nic mu nie będzie brakować, ba, myślę, że wersja LP będzie się prezentować jeszcze lepiej :)
Kusi bardzo żeby posłuchać całości, ale poćwiczę swoją słabą silną wolnę i jednak poczekam na CD :) a póki co odświeżymy sobie debiutIhasan pisze:Bezapelacyjnie! ... ten album to jest dla mnie totalna zagłada! masa świetnych patentów charakterystycznych dla black metalu lat `90tych no i zajebiste wokale!Rattlehead pisze:Riff w tytułowym tak od 6:54 jest przepotężny.
Stary! ja nie wytrzymałem :)pogodancer pisze: Kusi bardzo żeby posłuchać całości, ale poćwiczę swoją słabą silną wolnę i jednak poczekam na CD :) a póki co odświeżymy sobie debiut
Jakieś wieści, bo to bardzo ważne, ok?manieczki pisze:Oczywiście, bo to też dla mnie BARDZO, BARDZO WAŻNE!!!pogodancer pisze:Jak coś będziesz wiedział to daj znać, to bardzo ważne, ok?manieczki pisze:Stawiam swoje jedno jądro, że zapewne pojawi się w ofercie UTSOG i MVP.
będą w WHPpogodancer pisze:Jakieś wieści, bo to bardzo ważne, ok?
Oczywista!pogodancer pisze:Jakieś wieści, bo to bardzo ważne, ok?
i był... przez kilka godzin :))Ihasan pisze:będą w WHPpogodancer pisze:Jakieś wieści, bo to bardzo ważne, ok?
ja czekam na vinyl;pogodancer pisze: i był... przez kilka godzin :))
Ihasan pisze:ja czekam na vinyl;pogodancer pisze: i był... przez kilka godzin :))
cos kupił ??pogodancer pisze:a ja już czekam na przesyłkę :)))