Wybory 2020 - II tura

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
ODPOWIEDZ

Na kogo oddasz głos?

Czas głosowania minął 12-07-2020, 21:31

Andrzej Duda
40
19%
Rafał Trzaskowski
121
57%
Nie wezmę udziału / oddam głos nieważny
52
24%

Liczba głosów: 213
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Wybory 2020 - II tura

01-07-2020, 23:58

Hatefire pisze:
01-07-2020, 23:40
Nie boli. Tylko dziwię się, że nie wierzysz, że kilka minut temu wróciłem sobie z wycieczki z półkuli południowej. Umysł ma wielkie możliwości, co nie? Zawsze tak piszesz. Byłem sceptyczny, ale teraz to odkryłem. Trzy minuty i przechadzałem się w wśród kangurów.
No to swietnie, ja tez sie w takim razie naucze, bo jezeli ty potrafisz, to ja z pewnoscia tez.
Zauwaz, ze nie pisze tu o pierdolach typu spacer po ksiezycu, tylko o rzeczach do ktorych zostalem zmuszony. Ja nie zrobilem tego dla swojej przyjemnosci, dla przyjemnosci to ja ide sobie targac zelazo na strychu czy slucham kaset. Zdaje sobie sprawe, ze jest to dosc niewiarygodne ale to w sumie caly chuj przy tym czego dokonali inni, np wszem i wobec znana profesor Terry Wahls, profesor medycyny, ktora we wstepie do swojej ksiazki napisala, ze musiala wywalic do kosza to czego sama uczyla zeby wrocic do zdrowia. Bo wg medycyny musiala umrzec.
woodpecker from space
535

02-07-2020, 00:02

Przy okazji rzeczy niemożliwych. Złapałem gumę w polonezie i jadę do fachowca...Panie, auto zbieżności nie ma, tu trzeba szukać opon, bo to się nie nadaje do łatania....rozejrzałem się po wozach stojących przy warsztacie, same jurne dwudziestopięciolatki, aż korciło zapytać który ten twój? Se myślę, pewnie nowe opony mają...tak kurwa z pewnością. Dobra. Opony trzeci sezon, trochę przetyrane, miałem kupować , kupię. Pierdolę. No ale zawieszenie, coś tam przy ustawianiu zbieżności był ostatnio płacz i łkanie, że śruby zapieczone tragedia jezusie maryjo, bo pan mechanik musi się upierdolić i trochę naprężyć..kurwa mać...Fakt, że ten tył mógł stać, ale mi się faciu z przodu na drążkach wieszał, żeby udowodnić jaka chujnia. Se pomyślałem, dobra. Mam czas , żeby się tym zająć, podejdę kompleksowo. Bez względu na stan, wszystkie łączniki , końcówki won, nowe śruby i tuleje do zbieżności. Do tego nowe opony. Bez pierdolenia. Pomny słów jaka to chujnia i rdza i że się nie da, obawiałem się trochę rozgrzebywać dziada na podjeździe, ale cóż.Ile można leżeć? Efekt? W dwie godziny z małym hakiem przerzuciłem wszystkie elementy z tymi śrubami z przodu co to się nie dało ich odkręcić. Ktoś powie. Cud. Pewnie cud. Jutro będzie drugi jak ten tył też puści. Przynajmniej dwie osoby chciały mnie ostro zrobić w chuja i przewalić na całkiem spory grosz. Bardzo nieładnie.
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

02-07-2020, 00:03

Triceratops pisze:
01-07-2020, 23:58
No to swietnie, ja tez sie w takim razie naucze, bo jezeli ty potrafisz, to ja z pewnoscia tez.
Zauwaz, ze nie pisze tu o pierdolach typu spacer po ksiezycu, tylko o rzeczach do ktorych zostalem zmuszony. Ja nie zrobilem tego dla swojej przyjemnosci, dla przyjemnosci to ja ide sobie targac zelazo na strychu czy slucham kaset. Zdaje sobie sprawe, ze jest to dosc niewiarygodne ale to w sumie caly chuj przy tym czego dokonali inni, np wszem i wobec znana profesor Terry Wahls, profesor medycyny, ktora we wstepie do swojej ksiazki napisala, ze musiala wywalic do kosza to czego sama uczyla zeby wrocic do zdrowia. Bo wg medycyny musiala umrzec.
Aha nowa zasada. Czyli jak coś jest jakoś konieczne, to jest prawilne. Czyli jak zachoruję, na chorobę wymagającą leczenia rośliną rosnącą w Australii, czyli będę zmuszony tam się dostać, to będę mógł się tam przenieść ciałem astralnym?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Triceratops

02-07-2020, 00:05

No no, kontynuuj, nawet mi sie to twoje trollowanie podoba. Ja w kazdym razie ide czytac, i tak zmarnowalem za duzo czasu na rozmowe, o ktorej wiedzialem, ze jest bezcelowa, bo to jak tlumaczenie slepemu co to kolory. Jutro tu przyjda 2 trolle i zasraja temat heheszkami, wiec bedziesz sie z pewnoscia lepiej bawil, przynajmniej dyskusja bedzie na poziomie. Czuwaj!
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Hatefire

02-07-2020, 00:07

Spoko spodziewałem, że tak się skończy. Zastosowałem po prostu twoją metodę :-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

02-07-2020, 00:09

Niewiarygodne ze wam sie chce. Ja bym machnal reka po trzech postach max.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Medard

02-07-2020, 00:26

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
Co nie zmienia faktu, że stosujesz tą samą metodę leczenia problemów skórnych, którą gdzieś wyszukał Triceps.

Co szkodzi przeczytać jakaś książkę i porobić ćwiczenia?

Gdzieś wyczytałem, że przed koronawirusem może chronić cynk, więc zassałem paczkę przez miesiąc
Czy ochronił, nie wiem, ale paznokcie i włosy wyglądają lepiej i zdrowiej.

Tera biere cbd, nie czuję zmian, przyjemniejsze wydaje się thc :), ale zobaczy się.
Die Welt ist meine Vorstellung.
535

02-07-2020, 00:58

Odebrało mi mowę. Jak mi kiedyś wejdzie w drogę jeden z tych mądrali to wręczę mu łopatę do śniegu i zlecę sypanie żwiru do betoniary. Żeby mieszkać u siebie przed trzydziestką, nie mając bogatych rodziców, to trzeba zapierdalać. Na wysokości lamperii zapierdalać, zamiast nagrywać chujowe filmy z pretensjami do całego świata. Skąd się biorą te roszczeniowe pizdy? Z fejsbuka?
Awatar użytkownika
nicram

02-07-2020, 05:32

Hatefire pisze:
O właśnie. Jak stosuje się metody Witamina to nagle Witamin okazuje się, nie wytrzymuje tego psychicznie i ucieka lub sadzi takie kwiatki:
Triceratops pisze:
01-07-2020, 20:37
Ale z drugiej strony jak juz pisalem, dla mnie to wybor mniejszego zla typu: bycie chuda pizda w pedalskim szaliczku i okularkach albo zapijaczona, spasiona wege-ciota w rozowych skarpetach i bialych gaciach. Tak czy siak chujowo....
all the monsters will break your heart
Pacjent

02-07-2020, 06:29

535 pisze:
02-07-2020, 00:58

Odebrało mi mowę. Jak mi kiedyś wejdzie w drogę jeden z tych mądrali to wręczę mu łopatę do śniegu i zlecę sypanie żwiru do betoniary. Żeby mieszkać u siebie przed trzydziestką, nie mając bogatych rodziców, to trzeba zapierdalać. Na wysokości lamperii zapierdalać, zamiast nagrywać chujowe filmy z pretensjami do całego świata. Skąd się biorą te roszczeniowe pizdy? Z fejsbuka?
To są ci rzekomo gniewni młodzi, którzy głosują? Aha.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
535

02-07-2020, 07:56

Nie wiem, czy głosują, ale wkurwia ich, że nie mają na mieszkanie i muszą siedzieć ze starymi. Jakieś kurwa kuriozum. Ja mam dla nich radę. Dobrą radę. Najpierw do fryzjera, a potem do roboty, bo z filozofowania i picia kawy chuj wielki będzie, bez względu na to kto będzie trzymał lejce w tym bantustańskim burdelu.
BOLEK
weteran forumowych bitew

02-07-2020, 07:59

Obrazek
kol nicram nie musisz już iść na wybory :)
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

02-07-2020, 08:02

Medard pisze:

Co nie zmienia faktu, że stosujesz tą samą metodę leczenia problemów skórnych, którą gdzieś wyszukał Triceps.

Gdzieś wyczytałem, że przed koronawirusem może chronić cynk, więc zassałem paczkę przez miesiąc

Tera biere cbd, nie czuję zmian, przyjemniejsze wydaje się thc :), ale zobaczy się.
E, chyba kolejność faktów Ci się pomyliła. To znaczy, może to znał, ale nie podzielił się tym przed moja wizytą u lekarza który to polecił. Po drugie, koledzy się czepiają, że lekarz zalecił mi kąpiel z dodatkiem szklanki wybielacza, a Triceps używa tego faktu by podeprzeć to, że Zięba poleca wstrzykiwanie wybielacza, i to im się chyba nie podoba, bo to jednak nie do końca to samo, ale ja tam się nie angażuję w rozmowy, pozostali lubią rozmawiać ;)

Zakładam że dalej to już nie do mnie tylko ogólnie.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
nicram

@ Bolek Towarzyszu. To raczej jest do ciebie. :-)
Awatar użytkownika
Medard

02-07-2020, 08:25

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
Medard pisze:

E, chyba kolejność faktów Ci się pomyliła. To znaczy, może to znał, ale nie podzielił się tym przed moja wizytą u lekarza który to polecił. Po drugie, koledzy się czepiają, że lekarz zalecił mi kąpiel z dodatkiem szklanki wybielacza, a Triceps używa tego faktu by podeprzeć to, że Zięba poleca wstrzykiwanie wybielacza, i to im się chyba nie podoba, bo to jednak nie do końca to samo, ale ja tam się nie angażuję w rozmowy, pozostali lubią rozmawiać ;)

Zakładam że dalej to już nie do mnie tylko ogólnie.
Oki, mogło tak być.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
Triceratops

02-07-2020, 09:10

Hatefire pisze:
Przewidzialem twoje posuniecia, w kazdym razie teraz juz nie bedziesz za bardzo mogl marudzic, ze ktos tam trolluje, bo sam to uprawiasz. Mnie to osobiscie cieszy, ze sprobowales tego :)
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Triceratops

02-07-2020, 09:12

Medard pisze:
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:

Oczywiscie, ze nic nie szkodzi, ale ci gotowi sformatowani to im sie nie chce. Najlepiej narzekac na swoje choroby i czekac na leki.
Ile ja durnowatych ksiazek przeczytalem na te tematy to moje, ale zawsze byla jakas nadzieja.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Hatefire

02-07-2020, 09:27

Triceratops pisze:
Przewidzialem twoje posuniecia, w kazdym razie teraz juz nie bedziesz za bardzo mogl marudzic, ze ktos tam trolluje, bo sam to uprawiasz. Mnie to osobiscie cieszy, ze sprobowales tego :)
Bzdura, przecież dla każdego było oczywiste, że ta moja wycieczka astralnym ciałem do Australii , to był żart. Jasna parodia twoich tyrad na temat głodówek, gapienia się w słońce itp. To jest właśnie, ta różnica. Nawet nie próbowałem tego maskować cytując twoje wynurzenia o leczeniu choroby oka. Nie ściemniałem, że to na serio, a na tym polega trolling. Niemniej spoko, kto ma wiedzieć jak traktować twoje wpisy ten wie.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Triceratops

02-07-2020, 09:36

Hatefire pisze:
02-07-2020, 09:27
Triceratops pisze:
Bzdura, przecież dla każdego było oczywiste, że ta moja wycieczka astralnym ciałem do Australii , to był żart. Jasna parodia twoich tyrad na temat głodówek, gapienia się w słońce itp. To jest właśnie, ta różnica. Nawet nie próbowałem tego maskować cytując twoje wynurzenia o leczeniu choroby oka. Nie ściemniałem, że to na serio, a na tym polega trolling. Niemniej spoko, kto ma wiedzieć jak traktować twoje wpisy ten wie.
No wiem, ze to byl zart, czyli trollowales. Wiedzialem do czego dazy ta rozmowa - do obsmiania tego co ja pisze, czyli do sugestii, ze klamie i zmyslam, wiec od razu skrocilem to wszystko. Konkluzja jest taka, ze nie narzekaj juz jak to inni trolluja, klamia , bo sam sie nie roznisz. Krotko mowiac cale to biadolenie z wczorajszego wieczora mozna w buty wsadzic, bo jak mnie bedziesz nazywal to ja bede ciebie, i czy sie obrazisz czy nie to mi to kolo chuja lata. A twoje biadolenie, ze cie drazni trollowanie nabiera teraz nowego kontekstu.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
nicram

02-07-2020, 09:39

@Hatefire chciałbym nadmienić, że rozmawiasz z kolesiem, który nie rozumie co chciałeś mu przekazać. :-)
ODPOWIEDZ