BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BURZUM
Gdyby Varg zmienił płeć i zaczął grać koncerty z folkowym bandem w środku lasu albo na Ibizie to by dopiero kult sie zrobił. Gość z Silencer na akordeonie i jazda.
- Bloodcult
To że czemuś osobiście nie podołam nie świadczy o błędności poglądów.Drone pisze:No ale na ile to wzór, to się przekonasz dopiero, jak zaczniesz to wcielać w życie.
Otóż to. Nie wiem co mnie bardziej rozczula. Dzielny rycerz krytykujący system z którego czerpie korzyści, czy twardy metalowy wojownik pozostający na utrzymaniu matki? Może ankieta?[V] pisze:Mając takie potomstwo i niepracujac z pewnością pobiera benefity od systemu który tak zawzięcie krytykuje. Luxury life, lazisz po polu i nagrywasz mądrości z dupy dla białych rycerzy odyna. Chyba że nic nie bierze z państwowej kasy wtedy zwracam honor.
- Medard
Ankieta jest potrzebna, chyba się przelało ostatnio. Co temat to ostry rzyg.535 pisze:Otóż to. Nie wiem co mnie bardziej rozczula. Dzielny rycerz krytykujący system z którego czerpie korzyści, czy twardy metalowy wojownik pozostający na utrzymaniu matki? Może ankieta?[V] pisze:Mając takie potomstwo i niepracujac z pewnością pobiera benefity od systemu który tak zawzięcie krytykuje. Luxury life, lazisz po polu i nagrywasz mądrości z dupy dla białych rycerzy odyna. Chyba że nic nie bierze z państwowej kasy wtedy zwracam honor.
Dodałbym jeszcze punkt wojujący katolik, który słucha satanistycznego metalu i modli się do złego.
Kolejny to kwestionujący wszelkie teorie naukowe, jednocześnie upierający się tylko przy tych, które jemu osobiście pasują.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Co do przelania, to mnie przelało wczoraj. Na Demolition Hammer. Matulu co to był za wpierdol. Chyba najlepszy moment tego coraz bardziej zastanawiającego festiwalu. Na dużej scenie , rzecz jasna.
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
Powinieneś mieć 14 dzieci (jak mój prapradziadek) i 88 kotów. Wtedy byłoby prawilnie.Bloodcult pisze:Ja sobie spłodzę 7 dzieci ku Chwale Białej Chrześcijańskiej Europy, a Wy sobie miejcie kota, aborcję i Netflix :)
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
jakiś Ty Medrad kategoryczny w osądach. kolejny etap wchodzenia w forume. no, no. bravissimo avanti muy bueno chcica bambino.Medard pisze: Ankieta jest potrzebna, chyba się przelało ostatnio. Co temat to ostry rzyg.
Dodałbym jeszcze punkt wojujący katolik, który słucha satanistycznego metalu i modli się do złego.
Kolejny to kwestionujący wszelkie teorie naukowe, jednocześnie upierający się tylko przy tych, które jemu osobiście pasują.
Bloodcult jest po prostu pocieszny. napiera i nagina rzeczywistość ile się da. tak, aby pod te jego spranie pasowała. mocno to neofickie. dodatkowo moim zdaniem dochodzi typowe zaczadzenie miłością do jezuska. albo inaczej. jezusek go pokochał - tak mu przynajmniej wmówili skutecznie i jest w stanie euforycznym. jak to w miłości. na początku. jak psiak odebrany ze schroniska. tym samym realizuje swoje podstawowe potrzeby emocjonalne. lubię chłopaka. pasja. wiara. zaangażowanie. to nie częste w naszych „wyjebongo” czasach
a drugi to zwykła klasyfikacja chorobowa F72. niestety nieuleczalna. nic specjalnego jednym słowem. nieuleczalna, ale też niegroźna. wystarczy litościwie zbyć. bo jak nie mieć litości do gościa co czyta i nie rozumie a na domiar złego jest zawsze przeświadczony o swojej racji, choć wszystkie inne racje kwestionuje. ps. a i dobrze, że staje się to oczywiste dla kolejnych kolegów, jak to, że teoria wielkiego wybuchu to blaga, a kreacjonizm to jedyna sensowna droga do zrozumienia prapoczątków.
a co do samej konkluzji. coś jest na rzeczy biorąc pod uwagę spadająca ilość piszących. no chyba, że to kwestia wypoczynów. się okaże.
-
- rozkręca się
No nie, miałem raczej na myśli białego człowieka, a nie konkretnych użytkowników ;)Bloodcult pisze:Czyli co ? Rozum i Godność Bloodculta ? O.oJanusz Kobus pisze:A nie powinno byc RiGBCz? Wtedy ma to wiekszy sens.
- Bloodcult
RiGCz nie ma koloru skóry. Zarówno biali, jak i czarni mogą mieć RiGCz. Mogą go też nie mieć :)
Serio :)
No toś Pan trafił Panie Lordzie, bo akurat mój prapradziadek był... Żydem :)Lord Gorloj pisze:Powinieneś mieć 14 dzieci (jak mój prapradziadek) i 88 kotów. Wtedy byłoby prawilnie.Bloodcult pisze:Ja sobie spłodzę 7 dzieci ku Chwale Białej Chrześcijańskiej Europy, a Wy sobie miejcie kota, aborcję i Netflix :)
- Medard
Bloodcult jesteś Żydem po przodkach (prawilnie chyba tylko można po matce) , który porzucił wiarę narodu wybranego dla rzymskiego katolstwa?
- Bloodcult
Ja nieprawilnie po tacie :)
- Medard
Mimo wszystko, nie lepiej było kultywować religię starszą i dojrzalszą?Bloodcult pisze:Ja nieprawilnie po tacie :)
Co do KK tak przyciągnęło?
- Bloodcult
- Medard
Trve RiGCz u nas to wiara w słowiańskie pogaństwo, nie oszukujmy się :)Bloodcult pisze:RiGCz ;)
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
A mój (ten najbardziej prawilny, po mieczu, który miał to samo nazwisko co ja) miał na imię Adolf. Tyż serio.Bloodcult pisze:No toś Pan trafił Panie Lordzie, bo akurat mój prapradziadek był... Żydem :)Lord Gorloj pisze:Powinieneś mieć 14 dzieci (jak mój prapradziadek) i 88 kotów. Wtedy byłoby prawilnie.Bloodcult pisze:Ja sobie spłodzę 7 dzieci ku Chwale Białej Chrześcijańskiej Europy, a Wy sobie miejcie kota, aborcję i Netflix :)
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
- dzik
- zahartowany metalizator
- wolff
- rasowy masterfulowicz
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Bdb, <like>Bloodcult pisze:Tak, to to. Rozum i Godność Człowieka <3
@Drone
Wyraźnie pisałem że DLA MNIE to wzór. Ja sobie spłodzę 7 dzieci ku Chwale Białej Chrześcijańskiej Europy, a Wy sobie miejcie kota, aborcję i Netflix :)
woodpecker from space
- Medard
Oczywiście ludzie, którzy wybiorą model rodziny lgbt z dodatkiem pies lub kot albo koza i krowa, na starość będą oczekiwać pomocy sąsiadów, państwa, pielęgniarek i pięlegniarzy.
Przypominam, że od tego jest rodzina.
Przypominam, że od tego jest rodzina.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kociarze maja pasozyty, nie wolno im pomagac, bo mozna sie zarazic. Psiarze zreszta tez. Oddac ich do psiego albo kociego schroniska niech zwierzaki sie rewanzuja opieka za opieke. Przytula, ogrzeja, podziela sie miska.
woodpecker from space