Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
byrgh
zahartowany metalizator

Re: Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2

24-09-2018, 18:43

https://lowcygier.pl/edycje-kolekcjoner ... zl-zwrotu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

24-09-2018, 19:35

jaki dziki pad :P
nie kumam gierek typu Mario jak się ma więcej niż 10 lat a i wtedy było to dobre na 15 minut :P

a tym czasem jutro

Obrazek

i tym razem siem skuszem
kto wie może nawet jak kiedyś se kupie nowego lapka (mój ma 7 już lat) to sprawdze gierke :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
Bień
postuje jak opętany!

24-09-2018, 22:35

hcpig pisze:
Bień pisze:Aż wejdę wam w rozmowę i przyznam sie ze właśnie rozglądam sie za ps3 slim w odpowiednim modelu pod cfw ;) i kurwa..jaram sie troszke xD
Mam, odpowiednie CFW służy do odsiania pozerów z zainstalowynym oficjalnym FW kastrującym sprzęt z pełni możliwości (software'owy emu PS2).

Bierz coś, co ma Cobrę, ja dałem ok 450 zł dwa lata temu, teraz pewnie będzie dużo taniej.
Juz dzialam..slimka 320 gb- wlasnie dzis wgralem jej cfw ;] Teraz zmudny proces dogrywania odpowiedniego softu i ekhmm calej reszty :P
Lece na rebug lite ;]
Awatar użytkownika
Boją_się_nawet_jego_koni
zaczyna szaleć

25-09-2018, 09:24

Czy podłysiała młodzież w koszulkach z nadrukami wyczekuje nowego Kall of Kutulu czy raczej nie?
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

25-09-2018, 10:47

Boją_się_nawet_jego_koni pisze:Czy podłysiała młodzież w koszulkach z nadrukami wyczekuje nowego Kall of Kutulu czy raczej nie?
Co to za Metallikowa pisownia??
byrgh
zahartowany metalizator

26-09-2018, 18:28

Nie pisz o tym skurwiałym zespoliku w tak zacnym temacie.

https://lowcygier.pl/promocje-pudelkowe ... biedronka/" onclick="window.open(this.href);return false;

Frostpunk:

Obrazek

A ponadto szeroki katalog gier na PS3, 4 i oba XBOX-y w super cenach.
byrgh
zahartowany metalizator

27-09-2018, 19:48

Kolejna promocyjka:

https://lowcygier.pl/darmowe/3-dni-darm ... -premiery/" onclick="window.open(this.href);return false;

Gdyby ktoś się wziął i skusił, niech da znać, z czym to się je.
Awatar użytkownika
Żułek

28-09-2018, 02:41

hihi kupiłem se tego cd-action :p
nawet gierke odpaliłem, jaki ten steam głuuuuuuuuuupi
aplikacje, okienka, założ jedno konto, założ drugie konto, kliknij to kliknij stamto olaboga ja pierdole co za gówno :P
i nawet aby zagrać trzeba tam być zalogowanym :P dla mnie to niepojęte :P
zawsze się wkładało płyte, leci instalka i już :P ludzie to se lubią komplikować :P albo ja już za stary jestem na to :P
tak czy srak mój lapek na gre z 2012 jest za stary na pewno :P na minimalnych detalach nie bardzo da sie w to grać :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

28-09-2018, 18:54

Też tęsknię za czasami kiedy to oryginalne gry w Polsce kosztowały jakieś chore pieniądze, byliśmy ograniczeni tylko do oferty krajowych wydawców a byle kolekcja gier zajmowała pół pokoju i trzeba było pilnować płyt i uważać żeby się nie porysowały w użytkowaniu ew. robić kopie zapasowe co nie zawsze było możliwe ze względu na zabezpieczenia przeciwko piratom. Kiedyś to było kurła!
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
byrgh
zahartowany metalizator

28-09-2018, 18:58

Z fragmentem o fizycznych nośnikach się nie zgodzę, ale cała reszta to prawda.
Awatar użytkownika
hcpig
mistrz forumowej ceremonii

28-09-2018, 19:59

Nerwowy pisze:Też tęsknię za czasami kiedy to oryginalne gry w Polsce kosztowały jakieś chore pieniądze, byliśmy ograniczeni tylko do oferty krajowych wydawców a byle kolekcja gier zajmowała pół pokoju i trzeba było pilnować płyt i uważać żeby się nie porysowały w użytkowaniu ew. robić kopie zapasowe co nie zawsze było możliwe ze względu na zabezpieczenia przeciwko piratom. Kiedyś to było kurła!
To że kiedyś było drogo i mało nie jest powodeś byś teraz dostawał pocięte gry, śmieci dawniej robione przez fandom jako płatne dlc a wszystko w oparach bloatware'u i spyware'u.

A jeżeli chodzi o konsole to sto razy wolę 'ruski' bazar z żółtych cartami do famiclonów '1000-in-1' od czegoś takiego jak NES mini.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
brb
postuje jak opętany!

28-09-2018, 22:02

Metody dystrybucji zmieniają się wraz z postępem technologicznym. Kogo tam w wielkim korporacyjnym świecie interesuje opinia starego nerda? Co do dlc i dodatkowych zawartości. Z tego co widzę nie każdy zdaje sobie sprawę z przeskoku technologicznego i poziomu skomplikowania nowych gier. Chęć udostępniania kodu i narzędzie to zupełnie inna sprawa. Nie widzę powodu dla którego developer powinien dawać dostęp do swoich narzędzi za darmochę. Płać, gry to produkt luksusowy. Nie masz kasy? Idź na spacer ;)
Awatar użytkownika
Bień
postuje jak opętany!

28-09-2018, 22:13

Takie czasy i nic nie zrobimy ..nes snes i Psx mini ..albo raspberry pi żeby pograć w stare tytuły ..zamiast kupić ps3 za 200 zł i poświecić 15 min na wgranie cfw i mamy emulacje na dobrym poziomie plus gry z ps3 :P
byrgh
zahartowany metalizator

28-09-2018, 22:26

brb pisze:Metody dystrybucji zmieniają się wraz z postępem technologicznym. Kogo tam w wielkim korporacyjnym świecie interesuje opinia starego nerda? Co do dlc i dodatkowych zawartości. Z tego co widzę nie każdy zdaje sobie sprawę z przeskoku technologicznego i poziomu skomplikowania nowych gier. Chęć udostępniania kodu i narzędzie to zupełnie inna sprawa. Nie widzę powodu dla którego developer powinien dawać dostęp do swoich narzędzi za darmochę. Płać, gry to produkt luksusowy. Nie masz kasy? Idź na spacer ;)
:D Jester, jak chcesz, mogę opylić Ci carty i model jednego z pierwszych Pegazusów na rynku, tylko drogo, bo mam sentyment, a i chciałbym, by starczyło hajsu na to wznowionko Komandora :D
Awatar użytkownika
maciek z klanu

29-09-2018, 00:54

Czasy gier w dużych kartonowych pudełkach to była magia. Teraz gówno ,steamy i innebhuje muje
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
hcpig

29-09-2018, 19:08

brb pisze:Metody dystrybucji zmieniają się wraz z postępem technologicznym. Kogo tam w wielkim korporacyjnym świecie interesuje opinia starego nerda? Co do dlc i dodatkowych zawartości. Z tego co widzę nie każdy zdaje sobie sprawę z przeskoku technologicznego i poziomu skomplikowania nowych gier. Chęć udostępniania kodu i narzędzie to zupełnie inna sprawa. Nie widzę powodu dla którego developer powinien dawać dostęp do swoich narzędzi za darmochę. Płać, gry to produkt luksusowy. Nie masz kasy? Idź na spacer ;)
Dev nie widzi sensu w rozwoju modsceny ok - konsument nie widzi sensu w odpalaniu mu kasy - już nie ok?

Walić to. Te metody dystrybucji przyniosły tylko regres, nowe gry są drogie jak nigdy, gry konsolowe kiedyś dopieszczone teraz są wydawanie nawet jako niedziałające na starcie ('bo lolki se w domu pacza sciogno').

Kiedyś żeby wydać dodatek to musiał być konkret, inaczej nie byłoby sensu tłoczyć cd. Teraz to podstawka ma długość dawnego add'ona a sprzedaje się czapeczki, skiny i inne gówna.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Żułek

29-09-2018, 22:42

ototo

a najlepsze jest że gry w necie nie koniecznie są tańsze od pudełek np. PS Store
a jak sie net spierdoli to se nie pograsz :P

byrgh
zahartowany metalizator

29-09-2018, 22:46

Odpowiedź jest niezmiennie ta sama: nie podoba się, nie grasz :)))
Awatar użytkownika
Żułek

29-09-2018, 22:53

gram ale na konsoli ;)

byrgh
zahartowany metalizator

29-09-2018, 23:01

To co pyskujesz, jak Ciebie to nie dotyczy, konsolofcu ;)
ODPOWIEDZ