To jest pomysł, do schroniska ich, a groźniejszych do klatek, żeby nie pogryźli innych.Triceratops pisze:Kociarze maja pasozyty, nie wolno im pomagac, bo mozna sie zarazic. Psiarze zreszta tez. Oddac ich do psiego albo kociego schroniska niech zwierzaki sie rewanzuja opieka za opieke. Przytula, ogrzeja, podziela sie miska.
BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BURZUM
Die Welt ist meine Vorstellung.
- vicek
- zahartowany metalizator
Ale Varg ma kury ogródek .. to też praca .535 pisze:Otóż to. Nie wiem co mnie bardziej rozczula. Dzielny rycerz krytykujący system z którego czerpie korzyści, czy twardy metalowy wojownik pozostający na utrzymaniu matki? Może ankieta?[V] pisze:Mając takie potomstwo i niepracujac z pewnością pobiera benefity od systemu który tak zawzięcie krytykuje. Luxury life, lazisz po polu i nagrywasz mądrości z dupy dla białych rycerzy odyna. Chyba że nic nie bierze z państwowej kasy wtedy zwracam honor.
- Medard
Varg ma też żonę i córkę.
Ugotują mu rosół.
Kanał na YouTube może mieć każdy. Ze dwa razy nawet zerknąłem, jakieś niedźwiedzie biegały po lesie, raczej nie dla mnie.
Ugotują mu rosół.
Kanał na YouTube może mieć każdy. Ze dwa razy nawet zerknąłem, jakieś niedźwiedzie biegały po lesie, raczej nie dla mnie.
- Nerwowy
Akurat w aktualnym systemie jak najbardziej mają prawo się tej pomocy od państwa domagać.Medard pisze:Oczywiście ludzie, którzy wybiorą model rodziny lgbt z dodatkiem pies lub kot albo koza i krowa, na starość będą oczekiwać pomocy sąsiadów, państwa, pielęgniarek i pięlegniarzy.
Przypominam, że od tego jest rodzina.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Medard
Dlaczego mają się domagać?Nerwowy pisze:Akurat w aktualnym systemie jak najbardziej mają prawo się tej pomocy od państwa domagać.Medard pisze:Oczywiście ludzie, którzy wybiorą model rodziny lgbt z dodatkiem pies lub kot albo koza i krowa, na starość będą oczekiwać pomocy sąsiadów, państwa, pielęgniarek i pięlegniarzy.
Tylko emeryturka, jeżeli płacili składki.
Niech oszczędzą sobie na starość i oplacają potem pomoc. Niestety w pewnym wieku ktoś czasami musi podwieźć, albo przynieść zakupy czy leki.
- Nerwowy
A opieka zdrowotna to już nie? Rozumiem, że gejów w państwowych szpitalach nie leczymy? ;)Medard pisze:Dlaczego mają się domagać?Nerwowy pisze:Akurat w aktualnym systemie jak najbardziej mają prawo się tej pomocy od państwa domagać.Medard pisze:Oczywiście ludzie, którzy wybiorą model rodziny lgbt z dodatkiem pies lub kot albo koza i krowa, na starość będą oczekiwać pomocy sąsiadów, państwa, pielęgniarek i pięlegniarzy.
Tylko emeryturka, jeżeli płacili składki.
Niech oszczędzą sobie na starość.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Medard
Ubezpieczony to tak,
wszystko na co płaci, oczywiście tak.
Mam na myśli taką codzienną pomoc.
wszystko na co płaci, oczywiście tak.
Mam na myśli taką codzienną pomoc.
Oczywiście w idealnym świecie nie ma samotnych staruszków opuszczonych przez dzieci. Poza tym mam wątpliwości, czy ich wychowywanie nie jest zbyt dużym poświęceniem za przysłowiową, acz mocno niepewną, szklankę wody na starość. Także wiesz Medard, skończ produkować te smuty. Weź się za robotę. Dziecku trzeba jakąś dobrą szkołę znaleźć, a tanio nie będzie.
- Medard
Urlop mam, a w Tatrach leje.535 pisze:Oczywiście w idealnym świecie nie ma samotnych staruszków opuszczonych przez dzieci. Poza tym mam wątpliwości, czy ich wychowywanie nie jest zbyt dużym poświęceniem za przysłowiową, acz mocno niepewną, szklankę wody na starość. Także wiesz Medard, skończ produkować te smuty. Weź się za robotę. Dziecku trzeba jakąś dobrą szkołę znaleźć, a tanio nie będzie.
- Medard
I burze szczególnie535 pisze:Deszcz w górach jest bdb. Prócz braku widoków, same korzyści.
Ja pierdole. Kobicie też tak cały czas stękasz? Weź samochód i jedź gdzieś, gdzie nie pada. Na Słowacji se poszukaj.
-
dla mnie to jest jakieś niepojęte. nie pada - spoko. pada - też dobrze. coś tam sobie na pewno wymyślę. ale jakieś ciągłe pretensje do świata. litości
- Medard
Kto tu stęka, są przecież termy z ciepłą wodą i można odwłoki wymoczyć, coby hemoroidy nie męczyły.535 pisze:Ja pierdole. Kobicie też tak cały czas stękasz? Weź samochód i jedź gdzieś, gdzie nie pada. Na Słowacji se poszukaj.
- dzik
No narzekanie na pogodę to chyba jakiś obowiązek wśród cebulaków. Nie ma znaczenia jaka jest. Trzeba stękać.
dobry kościół to kościół spalony
-
proste
Jeżeli ktoś lubi spędzać urlop w tramwaju w godzinach szczytu, to czemu nie? Tylko proszę potem nie narzekać. Przynajmniej nie tutaj.Medard pisze:Kto tu stęka, są przecież termy z ciepłą wodą i można odwłoki wymoczyć, coby hemoroidy nie męczyły.535 pisze:Ja pierdole. Kobicie też tak cały czas stękasz? Weź samochód i jedź gdzieś, gdzie nie pada. Na Słowacji se poszukaj.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Przejść Zawrat letnią porą gdzie śniegu po jaja a łańcuchy do skał przymarznięte, doskonałość.
Nie płaczcie więc "baby" lub śmigajcie na diabelski młyn do wesołego miasteczka dla nudnych cepów.
Nie płaczcie więc "baby" lub śmigajcie na diabelski młyn do wesołego miasteczka dla nudnych cepów.
Jebać żuli.
Tam zaraz Zawrat. Wystarczy wybrać się w Beskidy i w kopnym śniegu pyknąć jakąkolwiek górkę. Znakomita selekcja.
-
jak w temacie o Burzum to Bystrzyckie polecam.Nie ma ludzi,tylko black metalowy duch unosi sie nad swierkami.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior