Rok temu? Eeee, chyba nie...Triceratops pisze: ↑07-05-2020, 17:58Jacy kurwa chorzy....wyzej wlepilem wideo, to czego sie szuka, to sie znajdzie, jakby rok temu szukali kolanoswirusa to tez by znalezli, bo wiekszosc populacji go podobno ma i przechodzi bezobjawowo.
Dowcipy v. n'ta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Re: Dowcipy v. n'ta
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nazwisko kojarze ale ksiazek nie znam, ale obadam temat jak sie uporam ze sterta tego co musze przerobic, dzieksPan_Kimono pisze: ↑07-05-2020, 21:23
Tric kojarzysz Ernesta Rossi? Jesli nie, powinno Cie zainteresowac.
widze ze napisal takie cudo: The Psychobiology of Gene Expression: Neuroscience and Neurogenesis in Hypnosis and the Healing Arts, takie rzeczy mnie fascynuja, ludzie sa glupi, ze nie wierza w dominacje umyslu nad cialem. Ja w swoich eksperymentach posuwalem sie do takich rzeczy jak cwiczenia silowe w umysle, i to tez dziala
woodpecker from space
-
Pan_Kimono
- rasowy masterfulowicz
Oczywiscie, ze dziala i wie to kazdy kto chociaz troche trenowal. Zawsze mowi sie o przygotowaniu systemu nerwowego do duzego ciezaru itp. Mase ludzi pyta sie czemu ludzie sie dra na silowniach - przeciez to wszystko zeby przekonac glowe ze sie da rade.Triceratops pisze: ↑08-05-2020, 08:25Nazwisko kojarze ale ksiazek nie znam, ale obadam temat jak sie uporam ze sterta tego co musze przerobic, dzieksPan_Kimono pisze: ↑07-05-2020, 21:23
Tric kojarzysz Ernesta Rossi? Jesli nie, powinno Cie zainteresowac.
widze ze napisal takie cudo: The Psychobiology of Gene Expression: Neuroscience and Neurogenesis in Hypnosis and the Healing Arts, takie rzeczy mnie fascynuja, ludzie sa glupi, ze nie wierza w dominacje umyslu nad cialem. Ja w swoich eksperymentach posuwalem sie do takich rzeczy jak cwiczenia silowe w umysle, i to tez dziala![]()
Daj znac co do Rossiego, bardzo jestem ciekaw Twojej opinii. Jak chcesz pisz na priva to wysle Ci jego ebooki jakie mam.
KVLT lizania CZASZKI
- Triceratops
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
WakanTanka
- zaczyna szaleć

Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz

Co by tam nie uważać o tej całej pandemii, do wielu z nas chyba dociera, że przeminie ona jako zmarnowana szansa.
Kerosene keeps me warm.
-
535
Jestem językowym ignorantem, ale chyba się pan nudzisz i się po prostu przypierdalasz. Maj to maj. Przecież mamy miesiąc maj, więc w czym problem?
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
Elhaz_77
- w mackach Zła
- Maro
- weteran forumowych bitew
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
Aktualne nadal.

NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
-
Pacjent

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Drone
"Ken Vikernes coming soon" ktoś napisał w komentarzach. Doskonałe
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
535
Kolejne "Skibobrania" wypuszczasz co 2-3 dni.
No właśnie. Inspiracje się nie kończą… Otwieranie lasu, zamykanie plaży, otwieranie chodnika, zamykanie trawnika. Otwieranie żłobków i przedszkoli, kiedy jest piętnaście tysięcy chorych, podczas gdy kluby zamknięto przy dwudziestu. Ciężko w tym znaleźć logikę. Władza próbuje pokazać, że ma jakiś plan, a ja odnoszę wrażenie, że działa po omacku i planu żadnego nie ma. W innych krajach jakoś sobie z tym poradzono i ta krzywa zachorowań spada. U nas na razie nie. Jest za to powitanie wielkiego Antonowa, który jak się okazało przywiózł na swoim pokładzie trefne maseczki. Za chwilę rząd uroczyście powita dostawę kaszy w sprayu czy używanego papieru toaletowego.
Wolałbym żyć w normalnym kraju, w którym wszyscy by się strasznie nudzili i nic by się nie działo. Podobno w Szwajcarii mało kto wie, kto jest u władzy. A u nas wszystko bulgocze, gotuje się. Chciałbym żyć w kraju, w którym premier rządziłby w taki sposób, że nawet nie wiedzielibyśmy, kim jest, bo to by znaczyło, że rządzi dobrze, bez afer, zadym, absurdalnych decyzji, bez Sasinów i Suskich, którzy zawsze powiedzą coś, od czego brzuch pęka ze śmiechu.
No właśnie. Inspiracje się nie kończą… Otwieranie lasu, zamykanie plaży, otwieranie chodnika, zamykanie trawnika. Otwieranie żłobków i przedszkoli, kiedy jest piętnaście tysięcy chorych, podczas gdy kluby zamknięto przy dwudziestu. Ciężko w tym znaleźć logikę. Władza próbuje pokazać, że ma jakiś plan, a ja odnoszę wrażenie, że działa po omacku i planu żadnego nie ma. W innych krajach jakoś sobie z tym poradzono i ta krzywa zachorowań spada. U nas na razie nie. Jest za to powitanie wielkiego Antonowa, który jak się okazało przywiózł na swoim pokładzie trefne maseczki. Za chwilę rząd uroczyście powita dostawę kaszy w sprayu czy używanego papieru toaletowego.
Wolałbym żyć w normalnym kraju, w którym wszyscy by się strasznie nudzili i nic by się nie działo. Podobno w Szwajcarii mało kto wie, kto jest u władzy. A u nas wszystko bulgocze, gotuje się. Chciałbym żyć w kraju, w którym premier rządziłby w taki sposób, że nawet nie wiedzielibyśmy, kim jest, bo to by znaczyło, że rządzi dobrze, bez afer, zadym, absurdalnych decyzji, bez Sasinów i Suskich, którzy zawsze powiedzą coś, od czego brzuch pęka ze śmiechu.
- uglak
- Hatefire
Była też piosenka "Corona" (niektórzy kojarzą z czołówki "Jackassa"). Ze znakomitego albumu "Double..."
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- uglak
Jakby się chcieć przyczepić to też wcale nie nosi maski, a "pranie", które tutaj łączone jest z myciem rąk jest obserwowane tylko u szopów żyjących w niewoli. Mimo wszystko mnie rozbawiło 
Guilty of being right
- trup
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)