['] Place me into the book of death... [']
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- ggfh
- weteran forumowych bitew
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
Re: ['] Place me into the book of death... [']
Po prostu kolejna sprawa ukazująca postępujące spierdolenie tego społeczeństwa. Ciemnota nakręcająca się na bajki - no kurwa gdzie mogą być źródła tego zjawiska, ciekawe 
"Hostis Dei, pietatis, et misericordiae"
-Werner von Urslingen
I laugh as I cast the first stones at Christ
-Werner von Urslingen
I laugh as I cast the first stones at Christ
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No ale teraz wyobraźmy sobie, że ginie np. Przemysław Czarnek potrącony przez hulajnogistę.
Antek Świr organizuje Podkomisję ds Zbadania Wypadków Hulajnogowych.
Cała prawica kwiczy wniebogłosy o zamachu stanu!
Chcą zakazać hulajnóg!
Tusk na szafot!
Wprowadzenie stanu wojennego!
-------------------------------
Łukasz Litewka - takich ludzi powinno się klonować. Biały Kruk wśród polityków.
Antek Świr organizuje Podkomisję ds Zbadania Wypadków Hulajnogowych.
Cała prawica kwiczy wniebogłosy o zamachu stanu!
Chcą zakazać hulajnóg!
Tusk na szafot!
Wprowadzenie stanu wojennego!
-------------------------------
Łukasz Litewka - takich ludzi powinno się klonować. Biały Kruk wśród polityków.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Przemysław to jest kawał grubo ciosanego zbrojonego kloca. Fizycznego i mentalnego. Szanse roju hulajnogistów zerowe.
- Raagoon
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Niby wypadek jakich wiele. Z drugiej strony nagle okazuje się, że są ludzie, których ta śmierć ucieszyła. Nawet na niszowym forum.
-
Alter Ego
- zaczyna szaleć

Faktem jest, że poseł Litewka za bardzo interesował się aferą pedofilsko-zoofilską w PO, która może być dla tego ugrupowania jego aferą Epsteina, zwłaszcza gdy weźmiemy pod uwagę kwestię rejestrowania tych zbrodni przez sprawców oraz pojawiające się coraz częściej informacje o udziale w tym procederze innych działaczy PO.
- Żwirek i Muchomorek
- w mackach Zła
To kto go w końcu sprzątnął, francuscy myśliwi od Tomasza czy zooofile z Platformy? Bo się gubię w tym łączeniu kropek.
Przygody Batona na czarnym lądzie
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Tam gdzie jest polityka jest też biznes w grę wchodzą wielkie pieniądze oraz interesy różnej maści degeneratów. Tym bardziej, że w Polsce tradycyjnie panuje ogólne przyzwolenie na bezkarność. Dotyczy to wszystkich urzędników, wszystkich szczebli. Od wójta do biskupa. Różnica jest jedynie w sprawności zamiatania pod dywan. Także wszystko możliwe, że pan rowerzysta zajął się niewłaściwym tematem. Co oczywiście będzie teraz cynicznie wykorzystywane w postaci domysłów i sugestii. Nic nowego.
- nagrobek
- zahartowany metalizator
kilka godzin i browarów późniejChwała Bogom. Mam nadzieje że będzie zdychać w męczarniach w życiu pozagrobowym.
Tak sobie czytam okoliczności zdarzenia,bez względu jak byliśmy rózni i ile się nakurwiałem przez Jego osobę jest Mi GO Żal i też Rodziny.
- Dragazes
Jeśli nie potrafisz znieść kol. Tomka gdy jest najgorszy, to nie zasługujesz na niego gdy jest najlepszy.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
backslifer
- w mackach Zła
Ja tam kiedy widzę nowy sezon, to jakoś zawsze z większą motywacją odświeżam forume w oczekiwaniu na to, co nadejdzie następne.
-
Pelson
- rasowy masterfulowicz
Przyznaję, że natknięcie się na spierdolone, takie jak cytowane powyżej, posty Tomasza w różnych tematach, notabene podobno pisanych w trakcie terapii, to jest jak kontakt z gównem absolutnym, o którego istnieniu nie miałeś pojęcia i już więcej nie chcesz.
Brakuje skali dla wyceny poziomu tego czystego, ludzkiego zażenowania, ale przynajmniej wiesz, że nie chcesz tego widzieć więcej.
Brakuje skali dla wyceny poziomu tego czystego, ludzkiego zażenowania, ale przynajmniej wiesz, że nie chcesz tego widzieć więcej.
- trup
NoGodsNoMasters pisze: ↑24-04-2026, 15:13Tam gdzie jest polityka jest też biznes w grę wchodzą wielkie pieniądze oraz interesy różnej maści degeneratów. Tym bardziej, że w Polsce tradycyjnie panuje ogólne przyzwolenie na bezkarność. Dotyczy to wszystkich urzędników, wszystkich szczebli. Od wójta do biskupa. Różnica jest jedynie w sprawności zamiatania pod dywan. Także wszystko możliwe, że pan rowerzysta zajął się niewłaściwym tematem. Co oczywiście będzie teraz cynicznie wykorzystywane w postaci domysłów i sugestii. Nic nowego.
Cynicznie nie cynicznie. Nie można tego wykluczyć, że ktoś się poczuł zagrożony. Ale nie dywagujmy... nie spiskujmy.
-
tomaszm
- mistrz forumowej ceremonii
Droga gdzie ciężko osiągnąć 40 km na godzinę, facet akurat zasłabł na pustej drodze i wjechał w rowerzystę. Man rozmawialem dziś z dwoma biegłymi i śmierdzi to tak paskudnie że hej.
- empir
- zahartowany metalizator
tylko czekać aż facet ponownie zasłabnie w celi i się już nie podniesie
-
tomaszm
Możliwe. W tym Stowarzyszeniu wcześniej drugiemu tak aktywnemu facetowi wytruli psy i podpalili hotel więc dużo tych dziwnych rzeczy jak na raz. Ale to pewnie wszystko przypadek:)
Kiedys jak przyjechali do nas na kopalnie bo wkurwili się że ją kupiliśmy przed nimi bo poprzedni właściciel poznał się troszkę na ludziach i nie chciał im jej sprzedać to ja byłem przerażony a mnie mało co przerażą.
Przerażający jest ten koleś co tam przekonuje tych ludzi na miejscu. A ja rzadko odczuwam niepokój przy ludziach.
Kiedys jak przyjechali do nas na kopalnie bo wkurwili się że ją kupiliśmy przed nimi bo poprzedni właściciel poznał się troszkę na ludziach i nie chciał im jej sprzedać to ja byłem przerażony a mnie mało co przerażą.
Przerażający jest ten koleś co tam przekonuje tych ludzi na miejscu. A ja rzadko odczuwam niepokój przy ludziach.
- trup
Te kopalnie którą okupowały wam dziki ktore trzeba było odstrzelić?
-
tomaszm
Yep ale na ptaszki muszę uważać ,bo jest tam jeden gatunek pod ochrona i Marszałek powiedział ,że osobiście przypilnuje sprawy.
Ale luz kopalnie przejmie polski inwestor. Moją rolą było uzyskać odpowiednie decyzje.Taki nastawiony pokojowo. Chce też rozmawiać z okoliczna ludnoscia.
Ale luz kopalnie przejmie polski inwestor. Moją rolą było uzyskać odpowiednie decyzje.Taki nastawiony pokojowo. Chce też rozmawiać z okoliczna ludnoscia.