Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
widzę, że nowy album po premierze wywołał na forum lawinę ocen, opinii i dyskusji.
no to moze nowe wideło
Ciężko przebrnąćpr5zez tę mase recenzji nowego albumu
Ja na razie przesłuchałem go tylko raz, oczywiście z Youtube'a , bo cd dotrze do mnie razem z najnowszą płytą Suffocation. Ten jeden raz to za mało by wyrobić sobie opinię, więc na razie się wstrzymam.
Ale jeśli chodzi o video, to kozackie Nakręcone w stylu starych horrorów, tak samo głupie i odpychajace. Początek skojarzył mi się z "Phantasm", później nieco z "Texas chainsaw massacre" i może odrobinę "The beyond". Końcówka w stylu Lucio Fulciego, czyli całkiem sympatycznie Fajnie się je oglada, kawałek też dobry, powodów do marudzenia tutaj nie ma. Ogladać poki czas, bo potem pewnie znów go zdejmą z platformy jak klip z ostatniej płyty.
kawałek znakomity. Klip koszmarnie chujowy. Przeca to trąci taka fuszerą ,że mozna się pożygać.
Tu masz klip wyjebany w podobnej konwecji
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
jest rozwazane, ale z pewnoscia nie na wszystkie dni.
kol. Sybir zapytał czego się spodziewać..
z pewnością najlepszego (w miare kameralnego) open air festiwalu w klimatach death m.//grindcore/raw punk etc. , z bdb nagłośnieniem, super miejscówką (dużo drzew, cienia) no i masą wariatow wsrod publiki. mnóstwo dystrybucji metal/punk, stoisk z merchem, duża strefa gastro - bezmięsna, tylko wege/wegan, więc dla kielbasiarzy własny prowiant, lub spacer na drugą stronę ulicy gdzie właściciel stacji/serwisu w czasie imprezy odpala swój gastro punkt, ewentualnie do centrum/rynku (polecam bo miłe miejsce i miasteczko) spacerkiem 15-20 min, po drodze są gospody, w rynku już tego sporo.
parking na kilka dni - darmowy koło cmentarza, kawałeczek wcześniej od ronda , zawsze jest miejsce.
koniecznie minimum dwie pary butów (gumowce w bagażniku nie będą przesadą) bo jak mocno popada to jest grubo, woda płynie a czerwona glina lepi się wszędzie;)
hmm,gorzej ze poza nimi i moze Convulse, Heamorrhage czy Melt Banana (ale te dwie ostatnie widzialem juz nie raz) to za bardzo nie ma co w ten dzien ogladac a biletow jednodniowych nie ma. plus ze mozna zawsze uderzyc na spontanie bo karnety zawsze na luzie dostepne na wejsciu. Siege, RDP, Napalm Death, Dying Fetus, Wormrot w czwartek, Meat Spreader, Terveet Kadet, Groinchurn, Wolfbrigade, Immolation, Cripple Bastards w piatek..plus pewnie kilka mniej znanych ciekawostek czy zaskoczen.
Wczorajszy koncert AUTOPSY to było konkretne KO.
Odegrali w całości Severed Survival + 2 utwory z Mental Funeral (Twisted mass i In the grip of..)
Czekam, aż w końcu zagrają u nas. Na Black Silesia najchętniej bym ich zobaczył
Także chętnie zobaczyłbym Autopsy w Polsce, bo nie chce mi się nigdzie dalej jeździć, ale nie postawiłbym złamanego grosza na to, że taki koncert doszedłby w RP do skutku.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Także chętnie zobaczyłbym Autopsy w Polsce, bo nie chce mi się nigdzie dalej jeździć, ale nie postawiłbym złamanego grosza na to, że taki koncert doszedłby w RP do skutku.
Nie znam ich stawki, ale z tego co słyszałem, nie jest mała. Ale myślę że spokojnie by się koszta zwróciły jakby zostali ściągnięci do PL.
Gdyby koszty takiej imprezy oszacowano jako co najmniej zwracalne, to już dawno ktoś by ich z tej Kaliszforni ściągnął. Obawiam się, że poza niszowymi forami internetowymi nie ma aż tak ciepłego klimatu dla takiej inicjatywy.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Gdyby koszty takiej imprezy oszacowano jako co najmniej zwracalne, to już dawno ktoś by ich z tej Kaliszforni ściągnął. Obawiam się, że poza niszowymi forami internetowymi nie ma aż tak ciepłego klimatu dla takiej inicjatywy.
Myślę, że to może kwestia tego, że trzeba sporą sumę wyłożyć przed dochodem z biletów. (Może się mylę, bo też nie zajmuję się organizacją koncertów).
Nigdy nie byłem fanem Autopsy i jak wczoraj w Trutnovie zobaczyłem, jak panowie nie spieszą się z rozpoczęciem koncertu, jak Reifert upuszcza pałeczkę w czasie ustawiania dźwięku, to pomyślałem, że to będzie niezła katastrofa Ale muszę przyznać, że jak już w końcu zaczęli, to wszystkie obawy prysły momentalnie!
Cholera... chyba jedyne miejsce w Polsce z odpowiednimi środkami finansowymi teraz, to Mystic Fest.
Chociaż... jakieś dzielone współfinansowanie... Może ta Byczyna nie taka kurwa nierealna!?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Only Mystic is real, ale MP nie sprowadzi Autopsy - tzn. nie wierzę w to, że by im się to opłacało. Wydaje mi się, że Autopsy nie ma takiego potencjału, żeby kasa miała się zwrócić, ale będzie mi bardzo miło, jeśli okaże się, że się pomyliłem w tej kwestii.