DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
Re: DEATHSPELL OMEGA
Ale trzeba przyznać, że stopień samoświadomości jest u maćka bardzo wysoki, bo żaden user tego forum nie ma nicku lepiej dopasowanego do poziomu swoich postów. Przez maćka przemawia samowiedza, która jednocześnie chce zaistnieć i rozpaczliwie broni się przed samą sobą, pięknie egzemplifikując treści zawarte na ostatniej płycie DsO.
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
- ozob
- zahartowany metalizator
Widze, ze wycieruchy z forumka odkrywaja Orwell'a, marksizm kulturowy czy totalitarzymy dzieki DSO w 2019 roku i jeszcze obwieszczaja jaka to "ameryke" odkryli na swiecie. Coz, lepiej pozno niz wcale. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Widzę,że wyleniały fanatyk "Phoenix" i Ghost, znów próbuje rozbić szklany sufit swoją pustą makówką. (:
Niestety w dalszym ciągu nie słuchać nic, poza brzmiącym donośnie cymbałem.
Niestety w dalszym ciągu nie słuchać nic, poza brzmiącym donośnie cymbałem.
- ozob
Czolem Sancho Panza. Widze, ze jak zwykle mamroczesz w poszukiwaniu afirmacji. Tak trzymaj. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Maciek wpadl w tzw self-sidla (creditsy to gondolin hehe)Rumburak pisze:Tak Maćku,masz rację.Grochola czy Orwell,bez różnicy.W końcu jedno i drugie do czytania.Oczywiście swoim wpisem przyznałeś rację milordowi Gierojowi:)Typowa reakcja obronna, bez ładu i składu;)maciek z klanu pisze: Tzw ,,pierdolenie o Szopenie,, bez ładu i składu. Całe forum powinno założyć czapki w lato, rajbany w grubych oprawkach korekcyjne, albo zerówki i pierdolić farmazony eyzystencjalno-filozoficzne przy lampce wina, koniecznie drogiego. Najlepiej do tego być jeszcze redaktorem w poczytnym piśmie. Hujnia i to mega. Przypominam, że to muzyka rozrywkowa w dalszym ciaguz, która ma sprawiać przyjemność. Teksty oczywiście są bardzo ważne, ale nie czarujmy się 98 procent ich nie rozumie, tylko udaje ,,mondrych,,.
woodpecker from space
- Rumburak
Żeś wymyślił ;) a ty, jak czujesz się w nowej roli giermka maćka z klanu?ozob pisze:Czolem Sancho Panza. Widze, ze jak zwykle mamroczesz w poszukiwaniu afirmacji. Tak trzymaj. (:
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Polglowki, chciałem żebyście tak pomyśleli. Jesteście w pętli i gracie jak wam zagram. Nie macie ruchu, a jest szach.Triceratops pisze:Maciek wpadl w tzw self-sidla (creditsy to gondolin hehe)Rumburak pisze:Tak Maćku,masz rację.Grochola czy Orwell,bez różnicy.W końcu jedno i drugie do czytania.Oczywiście swoim wpisem przyznałeś rację milordowi Gierojowi:)Typowa reakcja obronna, bez ładu i składu;)maciek z klanu pisze: Tzw ,,pierdolenie o Szopenie,, bez ładu i składu. Całe forum powinno założyć czapki w lato, rajbany w grubych oprawkach korekcyjne, albo zerówki i pierdolić farmazony eyzystencjalno-filozoficzne przy lampce wina, koniecznie drogiego. Najlepiej do tego być jeszcze redaktorem w poczytnym piśmie. Hujnia i to mega. Przypominam, że to muzyka rozrywkowa w dalszym ciaguz, która ma sprawiać przyjemność. Teksty oczywiście są bardzo ważne, ale nie czarujmy się 98 procent ich nie rozumie, tylko udaje ,,mondrych,,.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- maciek z klanu
Misiu, niestety nic nie zrozumiałeś z mojego postaRumburak pisze:Tak Maćku,masz rację.Grochola czy Orwell,bez różnicy.W końcu jedno i drugie do czytania.Oczywiście swoim wpisem przyznałeś rację milordowi Gierojowi:)Typowa reakcja obronna, bez ładu i składu;)maciek z klanu pisze: Tzw ,,pierdolenie o Szopenie,, bez ładu i składu. Całe forum powinno założyć czapki w lato, rajbany w grubych oprawkach korekcyjne, albo zerówki i pierdolić farmazony eyzystencjalno-filozoficzne przy lampce wina, koniecznie drogiego. Najlepiej do tego być jeszcze redaktorem w poczytnym piśmie. Hujnia i to mega. Przypominam, że to muzyka rozrywkowa w dalszym ciaguz, która ma sprawiać przyjemność. Teksty oczywiście są bardzo ważne, ale nie czarujmy się 98 procent ich nie rozumie, tylko udaje ,,mondrych,,.
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
Orwella, intelektualisto.ozob pisze:Orwell'a
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
- maciek z klanu
Z Grocholi tutaj smichy i beka, ale pewnie w domu pałowanie jest pod Bonde albo Tokarczuk. Albo tego grafomana Pilcha. Hehe Grochola heeeee bo tak wypada, zresztą tak samo wypada spuszczać się nad Dso. Tylko szkoda że część z tutaj aktywnych odkryła to dopiero teraz :)(ciekawe w sumie zjawisko, na poprzedniej testy były be, czy co?? A przecież głównie teksty świadczą o sile nowego dso:)(
- ozob
O, bylo widze siegniete do slownika. Dobrze. A skoro tak to dlaczego po prawie dwoch dekadach, co Maciek slusznie zauwaza, siegnieto do tekstow DSO? Wczesniej jakos nik nimi sobie glowy nie zawracal. I taraz co, late i kapcie czy po prostu chujowa muzyczka?Lord Gorloj pisze:Orwella, intelektualisto.ozob pisze:Orwell'a
- WaszJudasz
Jakich dwóch dekadach? Ciekawe dyskusje były jeszcze przy Paracletusie, z dużych płyt tylko Synarchy faktycznie nie doczekało się tu rozkmin.
Swoja drogą: chcesz powiedzieć, że potrzebujesz słownika, żeby nie wstawiać bezsensownych apostrofów?
Swoja drogą: chcesz powiedzieć, że potrzebujesz słownika, żeby nie wstawiać bezsensownych apostrofów?
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Rumburak
Oj maciuś,maciuś...nie wiem czy z Grocholi wypada się śmiać czy nie.Chodziło tu o ukazanie pewnego kontrastu.Rozumiem, że dwa zwoje mózgowe którymi dysponujesz, mogły się przegrzać i potraktowałeś to zbyt dosłownie.Zamiast Grocholi,możesz sobie tam wstawić przywołanego przez siebie Pilcha czy Tokarczuka,jeśli powstrzyma to rozwolnienie spowodowane twymi głębokimi rozmyślaniami to bardzo proszę.Bełkoczesz że niby wypada "spuszczć" się nad DSO tak jak wypada się śmiać z Grocholi.Swoją drogą, nie przypuszczałem że mogę tym kogoś tak urazić,już nie będę. Przypominam, że niedawno twój nowy kumpel ozdob,wmawiał m.in tobie, że spuszczasz się nad nowym DT bo tak wypada:) To trochę żałosne,nawet jak na kogoś z mocno ograniczonymi możliwościami intelektualnymi.maciek z klanu pisze:Z Grocholi tutaj smichy i beka, ale pewnie w domu pałowanie jest pod Bonde albo Tokarczuk. Albo tego grafomana Pilcha. Hehe Grochola heeeee bo tak wypada, zresztą tak samo wypada spuszczać się nad Dso. Tylko szkoda że część z tutaj aktywnych odkryła to dopiero teraz :)(ciekawe w sumie zjawisko, na poprzedniej testy były be, czy co?? A przecież głównie teksty świadczą o sile nowego dso:)(
- maciek z klanu
Ale o huj ci chodzi? Jak rozumiem uraziło cię to że obsmialem elyte tego forum? Czy co? Bo nie kumam. Trzeba jasno przyznać że zrobiła się modą na dso, coś jak z mgła. I nie oceniłem w żadnym miejscu nowego dso. Tylko śmieszy mnie tutaj to egzaltowanie myślami filozoficznymi i rozkminianie nie wiadomo czego. Trochę niektórzy się tu zachowują w stylu pani z podstawówki tzn ,,co autor miał na myśli.. ja wam zaraz powiem, bo tylko moje podejście jest prawidłowe,,. Trochę żal co nie?
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
Przyznaj, że nic z zawartych tu wywodów nie rozumiesz i czujesz się przez to strasznie głupi, ale zamiast uczciwie przyznać przed sobą, że gówno cię to obchodzi i sobie pójść w chuj - albo poprosić o wyjaśnienie - to wolisz się dowartościować heheszkami i przekonywać wszystkich wokół - a zwłaszcza siebie - że cały ten temat to gówno warte bzdury.
Uważasz, że to są bzdury - jedziesz z krytyką. Na tym polega dyskusja. Nie na heheszkach.
Ozob ma ten sam problem ewidentnie.
Uważasz, że to są bzdury - jedziesz z krytyką. Na tym polega dyskusja. Nie na heheszkach.
Ozob ma ten sam problem ewidentnie.
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
- Rumburak
Interpretacja polega na próbie ustalenia tego co autor miał na myśli,o tym również szerzej pisał Lord Gieroj.Co w tym złego? Nie wyważyło mi to jakichś zamkniętych drzwi i nie wykoleiło porządku świata ale czytało się bardzo dobrze.Osobiście nie miał bym ani czasu, ani ochoty na taką analizę,fajnie że komuś się chciało,otworzyło też pole do wielu dyskusji.Jeśli ktoś chce w DSO szukać drugiego czy trzeciego dna to bardzo proszę.Sprowadzanie tego do gejowskiej hipsteriady to wyjątkowy przejaw impertynencji:)maciek z klanu pisze: Trochę niektórzy się tu zachowują w stylu pani z podstawówki tzn ,,co autor miał na myśli.. ja wam zaraz powiem, bo tylko moje podejście jest prawidłowe,,. Trochę żal co nie?
- maciek z klanu
Nawet nie czytam tych filozoficznych wywodów bo to bełkot jakich mało. Ty z drugiej strony chcesz się dowartościować i myślisz że jesteś super mądry bo pierdolisz te swoje wykłady tutaj na temat dso. Przypominam ci, że Aspa i spółka to nie umysły na miarę największych filozofów, tylko zwykłe metaluchy. I może się okazać że sami nie wiedzą o co w tych tekstach na zamówienie bycmoze chodzi. Tak jak Nergal i ten jego satanistyczny pisarz. To tylko moja, polmozga, teoria. Bawcie się dobrze jako że mi nie zależy nie będę pisał w tym temacie aż się to mędrkowanie skończy. A gdzie ja napisałem heheszki i jaki ma być kontrargument na to, że rozkminianie tekstow, zespołu grającego muzykę rozrywkową, tekstami jeszcze bardziej filozoficznymi jest po prostu słabe. Już historia nie raz pokazywała że całkowicie nie o to chodzi o czym fani gadają. To takie rozkminianie z twojej strony pod publikę trochę, walisz przy tym że to piszesz? Dowaetosciowujesz się tym, że gadasz jakieś bzdury filozoficzne na forum o muzyce? Idź na forum naukowe poświęcone filozofii albo teologii i tam pokaż jaki jesteś lord gorloj. Pa:*
- ozob
Alez oczywiscie, ze to jest hipsterka lub robienie jakiegos elitatnego kolka rozancowego.
Najzabawniejsze jest jednak to, ze wystrczy napisac, is DSO to chujnia - do czego mam prawo i sie nie myle z uwagi na gust subiektywny przynajacy mi rację - i bol dypy u "wyrobionych" gotowy. Takie to piekne. (:
Dolewajac oliwy do ognia na koniec zalece nierownoacia:
Ostatni Darkthrone > cale DSO.
Najzabawniejsze jest jednak to, ze wystrczy napisac, is DSO to chujnia - do czego mam prawo i sie nie myle z uwagi na gust subiektywny przynajacy mi rację - i bol dypy u "wyrobionych" gotowy. Takie to piekne. (:
Dolewajac oliwy do ognia na koniec zalece nierownoacia:
Ostatni Darkthrone > cale DSO.
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
Kurwa, jaki ty jesteś tępy :Dmaciek z klanu pisze:Nawet nie czytam tych filozoficznych wywodów bo to bełkot jakich mało. Ty z drugiej strony chcesz się dowartościować i myślisz że jesteś super mądry bo pierdolisz te swoje wykłady tutaj na temat dso. Przypominam ci, że Aspa i spółka to nie umysły na miarę największych filozofów, tylko zwykłe metaluchy
Resentyment level over 9000.
Skoro nie czytałeś, to skąd wiesz, że ci goście - i ja przy okazji też - nie mają nic do powiedzenia? Jak w ogóle możesz zakładać, że ktokolwiek cię potraktuje serio? Weź nie marnuj swojego czasu i zajmij się czymś na swoim poziomie. Polecam kompulsywną masturbację, z tym powinieneś sobie dać radę.
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
- Rumburak
sjakk matt maciek z klanu:)maciek z klanu pisze:Nawet nie czytam tych filozoficznych wywodów bo to bełkot jakich mało.