METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lucek
- weteran forumowych bitew
Re: METALLICA
nie kumam twojego pierdolenia, Lucjusz umiera ze 4 dniowych toksyn we mózgu, kurwa starość jest straszna
Starość? O czym ty do mnie mówisz: O ty durnych pedałach, którym gdyby wyłączyć prąd, to by się zabili o swoje głowy? Nie wiem czym się zajmujesz, ale to czas dla takich jak my, którzy bez zapałek wiedzą co jest "trąfem".Lucek pisze:nie kumam twojego pierdolenia, Lucjusz umiera ze 4 dniowych toksyn we mózgu, kurwa starość jest straszna
[youtube][/youtube]
- Lucek
zjadłem gulasz z serc, po którym jeszcze bardziej intensywnie myśle o wegetarianizmie, zaprzestaniu słuchania metalu i pisania czegokolwiek na tym forum dla upośledzonych ludzi...
Twój wybór, nalegał nie będę, ale przekaż swym kolegom, że ten kto nie pojął fenomenu NMA nigdy nie powinien wypowiadać się w żadnej kwestii, dotyczącej muzyki cięższej, niż standardowe "majteczki w kropeczki".Lucek pisze:zjadłem gulasz z serc, po którym jeszcze bardziej intensywnie myśle o wegetarianizmie, zaprzestaniu słuchania metalu i pisania czegokolwiek na tym forum dla upośledzonych ludzi...
Tak to widzę, niestety.
[youtube][/youtube]
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Dopiero teraz obczaiłem, kurwa poza brzmieniem rzekomo z Czarnego (to nie wyszło w tym filmku) reszta wersji jest super a z soundem z debiutu urywa dupę. Ja pierdole, co za tajny agent Slayera czy Sodom siedzi im w studio i niszczy brzmienie? Z tym z 'Kill'em All' ten numer rozkurwiałby moszny.Nothingface pisze:[youtube][/youtube]
Yare Yare Daze
-
Im już żadne brzmienie ani żaden producent nie pomoże bo zapomnieli jak sie pisze dobre kompozycje jakieś 20 lat temu. Wole słuchać 3 ligowego death metalu niż jakiegokolwiek thrashu,który teraz powstaje. Muszę tylko zbadać jeszcze ten anthrax bo echa tej płyty jeszcze sie odbijają na tym forum.
Doprawdy? Nie zauważyłem. Nawet kolega Triceps przestał o niej pisać, ale ja znam powód tego stanu rzeczy. Pewnikiem brnie gdzieś, po pas w kopnym śniegu i klawiatura zamarzła. Zima to nie przelewki.PureHate pisze:Muszę tylko zbadać jeszcze ten anthrax bo echa tej płyty jeszcze sie odbijają na tym forum.
-
pewnie już było,ale wkleje se jeszcze raz
http://deathmagnetic.pl/newsy/james-het ... tar-world/" onclick="window.open(this.href);return false;
ciosowy wywiad,chyba najlepszy jaki czytałem z tym facetem w ogóle.
http://deathmagnetic.pl/newsy/james-het ... tar-world/" onclick="window.open(this.href);return false;
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- brb
- postuje jak opętany!
Ta. I trzeba go było zacząć od opowieści o ciężkim dzieciństwie. Uwielbiam te opowiastki gwiazdek o trudach i znojach dzieciństwa. Toksyczni rodzice, bieda, brak akceptacji wśród rówieśników. Mimo wszystko ci ludzie mają tyle siły żeby wygrać życie...[V] pisze:pewnie już było,ale wkleje se jeszcze raz
-
No właśnie mają i na tym opiera się ten jebany hałas;dla młokosa metal to jest przecież niezgoda na zastaną rzeczywistość, dla wielu ludzi toksyczni rodzice, bieda, brak akceptacji wśród rówieśników stają się motorem napędowym zmian,z tego wkurwienia i pierwotnego zwierzęcego impulsu wychodzą później wielkie rzeczy.brb pisze:Ta. I trzeba go było zacząć od opowieści o ciężkim dzieciństwie. Uwielbiam te opowiastki gwiazdek o trudach i znojach dzieciństwa. Toksyczni rodzice, bieda, brak akceptacji wśród rówieśników. Mimo wszystko ci ludzie mają tyle siły żeby wygrać życie...[V] pisze:pewnie już było,ale wkleje se jeszcze raz
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
+1[V] pisze:
No właśnie mają i na tym opiera się ten jebany hałas;dla młokosa metal to jest przecież niezgoda na zastaną rzeczywistość, dla wielu ludzi toksyczni rodzice, bieda, brak akceptacji wśród rówieśników stają się motorem napędowym zmian,z tego wkurwienia i pierwotnego zwierzęcego impulsu wychodzą później wielkie rzeczy.
Bardzo dobry wywiad.

- booshee
- postuje jak opętany!
Ten wywiad z Playboya o którym wspomina też dobry jest, warto poszukać. Wyrzygują wszystko. Hetfield to tłusty kawał chuja był przed odwykiem xD.
-
http://deathmagnetic.pl/newsy/playboy-4 ... metallika/" onclick="window.open(this.href);return false;booshee pisze:Ten wywiad z Playboya o którym wspomina też dobry jest, warto poszukać. Wyrzygują wszystko. Hetfield to tłusty kawał chuja był przed odwykiem xD.
- hcpig
Ciekawe czego obecnie słuchają członkowie Mety bo a to Lars robi sobie foty z Satyrem a to James wyskakuje w koszulce Ghost, ma ktoś jakieś ich toplisty?
Yare Yare Daze
- brb
- postuje jak opętany!
Takie trochę wyolbrzymianie. Muzycznie wstrzelili się w swój czas i wykorzystali szansę. Tylko tyle i aż tyle. Przypisywanie zasług toksycznym rodzicom, chujowym rówieśnikom itp. to taka gra na emocjach pod publiczkę. Zjawisko bardzo popularne wśród celebrytów i ćwierćinteligentów raperów. Jest chujowo ale walczę. Ciągle upadam i ciągle się podnoszę blablabla...[V] pisze:No właśnie mają i na tym opiera się ten jebany hałas;dla młokosa metal to jest przecież niezgoda na zastaną rzeczywistość, dla wielu ludzi toksyczni rodzice, bieda, brak akceptacji wśród rówieśników stają się motorem napędowym zmian,z tego wkurwienia i pierwotnego zwierzęcego impulsu wychodzą później wielkie rzeczy.
Dziwią mnie tak radykalne sądy, gdy nie zna się danej osoby w ogóle. Myślę, że tak to właśnie działa. Negatywne doświadczenia z dzieciństwa niby potrafią utwardzić charakter (w sensie dążenia do celu, nie patrzenia na innych, dzikiej, zwierzęcej determinacji), ale jednocześnie uwrażliwiają na podobne cierpienie innych ludzi. Na tym trochę polega sukces muzyki - opowiada o rzeczach, z którymi się identyfikujemy, jest nam lepiej wiedząc, że ktoś czuje ten sam gniew, albo ten sam ból, cokolwiek, ale to samo.brb pisze: Takie trochę wyolbrzymianie. Muzycznie wstrzelili się w swój czas i wykorzystali szansę. Tylko tyle i aż tyle. Przypisywanie zasług toksycznym rodzicom, chujowym rówieśnikom itp. to taka gra na emocjach pod publiczkę. Zjawisko bardzo popularne wśród celebrytów i ćwierćinteligentów raperów. Jest chujowo ale walczę. Ciągle upadam i ciągle się podnoszę blablabla...
Na pewno są jacyś ludzie, którzy wymyślają sobie albo wyolbrzymiają takie rzeczy, ale myślę, że to mniejszość. A już na pewno nie zespół, który zaczynał u zarania muzyki metalowej w garażu, przesuwając granice ekstremy dźwiękowej. I co, mieliby wymyślać czy wyolbrzymiać łzawe historie wtedy, kiedy i tak cały świat leży u ich stóp?
-
impulsy do robienia pewnych rzeczy nie przychodzą z dna dupy i za tym ,że ktoś postawił wszystko na jedną kartę i uskuteczniał całe życie swoją wizję stoi wiele rzeczy,w przypadku metalu jest to właśnie często wyobcowanie i wkurwienie na ogłupiały świat wokół który karmi się popeliną. innymi słowy;twoje podejście jest dość płytkie.brb pisze:Takie trochę wyolbrzymianie. Muzycznie wstrzelili się w swój czas i wykorzystali szansę. Tylko tyle i aż tyle. Przypisywanie zasług toksycznym rodzicom, chujowym rówieśnikom itp. to taka gra na emocjach pod publiczkę. Zjawisko bardzo popularne wśród celebrytów i ćwierćinteligentów raperów. Jest chujowo ale walczę. Ciągle upadam i ciągle się podnoszę blablabla...[V] pisze:No właśnie mają i na tym opiera się ten jebany hałas;dla młokosa metal to jest przecież niezgoda na zastaną rzeczywistość, dla wielu ludzi toksyczni rodzice, bieda, brak akceptacji wśród rówieśników stają się motorem napędowym zmian,z tego wkurwienia i pierwotnego zwierzęcego impulsu wychodzą później wielkie rzeczy.
-
i tak wkurwić miał się ten prosty chłop, myśliwy? ehe[V] pisze:impulsy do robienia pewnych rzeczy nie przychodzą z dna dupy i za tym ,że ktoś postawił wszystko na jedną kartę i uskuteczniał całe życie swoją wizję stoi wiele rzeczy,w przypadku metalu jest to właśnie często wyobcowanie i wkurwienie na ogłupiały świat wokół który karmi się popeliną. innymi słowy;twoje podejście jest dość płytkie.brb pisze:Takie trochę wyolbrzymianie. Muzycznie wstrzelili się w swój czas i wykorzystali szansę. Tylko tyle i aż tyle. Przypisywanie zasług toksycznym rodzicom, chujowym rówieśnikom itp. to taka gra na emocjach pod publiczkę. Zjawisko bardzo popularne wśród celebrytów i ćwierćinteligentów raperów. Jest chujowo ale walczę. Ciągle upadam i ciągle się podnoszę blablabla...[V] pisze:No właśnie mają i na tym opiera się ten jebany hałas;dla młokosa metal to jest przecież niezgoda na zastaną rzeczywistość, dla wielu ludzi toksyczni rodzice, bieda, brak akceptacji wśród rówieśników stają się motorem napędowym zmian,z tego wkurwienia i pierwotnego zwierzęcego impulsu wychodzą później wielkie rzeczy.
Grrrówno!
Tak, najgorsze uczucia rodzą najlepszą sztukę, która często robi za katalizator. Jak to ujął wokal Enslaved, grając, wypuszczasz swoje demony. Też tak kiedyś miałem, chociaż z inną formą.[V] pisze:
impulsy do robienia pewnych rzeczy nie przychodzą z dna dupy i za tym ,że ktoś postawił wszystko na jedną kartę i uskuteczniał całe życie swoją wizję stoi wiele rzeczy,w przypadku metalu jest to właśnie często wyobcowanie i wkurwienie na ogłupiały świat wokół który karmi się popeliną. innymi słowy;twoje podejście jest dość płytkie.