DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DEATH
Nigdy. :D
a propos:
http://www.filmweb.pl/video/wideo_wywia ... 87+1-27689
a propos artystów dyskutujących o swojej twórczości :D polać się można :D
a propos:
http://www.filmweb.pl/video/wideo_wywia ... 87+1-27689
a propos artystów dyskutujących o swojej twórczości :D polać się można :D
-
- rasowy masterfulowicz
Chuja tam, nie znasz sie. Najlepsze wokale nagrales na Redesekration.Conflagrator pisze: uważam, że wokale na "Transfigurations" to jedne z najlepszych jakie nagrałem,
KVLT lizania CZASZKI
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Gdybyś te fragmenty odniósł jakoś do Symbolic to byłbym wdzięczny...:-DKraft pisze:Wesołkowaty hejwi leadnicram pisze:dawaj
i riff
art rock
Choć tak naprawdę w tym okresie Atheist, a Death w całej twórczości był zbyt ograniczony instrumentalnie by mówić o pełnoprawnym art rocku
elementy industrialne
plus feeling
No a to już kolejna płyta, całkowicie pozbawiona estetycznych ograniczeń metalowych
Gdzie Czakowi do tej otwartości? :)
all the monsters will break your heart
- twoja_stara_trotzky
a w sumie bym coś jeszcze nagrał - np. dobrze (czyt. brudno, z wyjebaną do przodu perkusją) nagrane połączenie takiego nowego garażowego punka w stylu jedynki Jaya R. ( ) z refrenami z crustową wersją Darkthrone-Craft-Aura Noir :D nie ma chyba jeszcze czegoś w tych rejonach :D
-
- rasowy masterfulowicz
- twoja_stara_trotzky
ostatnie klawisze sprzedałem 15 lat temu :D
jebać parapety.
jebać parapety.
- twoja_stara_trotzky
mój ulubiony grzech: lenistwo.nicram pisze:Trocki to co CIĘ POWSTRZYMUJE?
-
- rasowy masterfulowicz
Trociak, tak calkiem powaznie: nie malbys ochoty zagrac cos na modle pycho cafe?? (z lepszymi wokalami;)
KVLT lizania CZASZKI
- nicram
Gdybyś go pokonał to mógłbyś popełniać znacznie fajniejszy (o ile płyta odniosłaby sukces na masterfulu) grzech - PYCHY! :-)twoja_stara_trotzky pisze:mój ulubiony grzech: lenistwo.nicram pisze:Trocki to co CIĘ POWSTRZYMUJE?
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Po wysłuchaniu Symbolic i Human, odpaliłem Unquestionable Presence i właśnie zdałem sobie sprawę że Death przy Atheist brzmi trochę biednie.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- twoja_stara_trotzky
Bo jest przy tym Atheist biedne, przynajmniej to od "Human" w górę.
- nicram
uważałem Cię za rozsądne pacholę, powyższym postem udowodniłeś, że zupełnie niesłusznie...;-)Headcrab pisze:Po wysłuchaniu Symbolic i Human, odpaliłem Unquestionable Presence i właśnie zdałem sobie sprawę że Death przy Atheist brzmi trochę biednie.
- twoja_stara_trotzky
na taką modłę to nie, zbyt gotyckie, zbyt grzeczne, zbyt... no nie i już :DPan_Kimono pisze:Trociak, tak calkiem powaznie: nie malbys ochoty zagrac cos na modle pycho cafe?? (z lepszymi wokalami;)
-
- rasowy masterfulowicz
Co do tego 'zbyt' to racja, ale mimo uplywu lat dobrze sie tego slucha.
KVLT lizania CZASZKI
- twoja_stara_trotzky
no lepiej niż starszych rzeczy, to na pewno :D
Wolverines było lepsze. to było rozwinięcie MOICH pomysłów z Psycho Cafe.
Wolverines było lepsze. to było rozwinięcie MOICH pomysłów z Psycho Cafe.
- Kraft
Podlinkowałem ci owo "novum" które miało pojawić się dopiero na Symbolic. Jak słyszysz, trwałeś w błędzie. Atheist nie miał tak selektywnego brzmienia, ale to nie wystarczy by Symbolic zwać jakimś przełomem muzycznym.nicram pisze:Gdybyś te fragmenty odniósł jakoś do Symbolic to byłbym wdzięczny...:-D
- Headcrab
- Kontakt:
Masz rację, pokazałem tym postem brak rozsądku. Gdybym był rozsądniejszy i bardziej spostrzegawczy, zauważyłbym słabość Death znacznie wcześniej.nicram pisze:uważałem Cię za rozsądne pacholę, powyższym postem udowodniłeś, że zupełnie niesłusznie...;-)Headcrab pisze:Po wysłuchaniu Symbolic i Human, odpaliłem Unquestionable Presence i właśnie zdałem sobie sprawę że Death przy Atheist brzmi trochę biednie.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦