AZARATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: AZARATH
Pewnie coś o dzikich różach, aniołach samotnych, Dionizosie... :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- twoja_stara_trotzky
mhm... zero melodii, raczej średnie tempa, masa hałasu, brudu i sprzężeń, perkusja nagrywana na setkę na 4-ślada na sali prób, te rejony ;)
ewentualnie jakieś połączenie BM z industrialem, ale takim klasycznym, pod noise i PE podchodzącym ;) i też perkusja na setkę na 4-ślada - choćby i do sampli - nagrywana ;)
ewentualnie jakieś połączenie BM z industrialem, ale takim klasycznym, pod noise i PE podchodzącym ;) i też perkusja na setkę na 4-ślada - choćby i do sampli - nagrywana ;)
-
no to jest wyzwanie bo wielu sie wyjebalo na tym maksymalnie.twoja_stara_trotzky pisze:mhm... zero melodii, raczej średnie tempa, masa hałasu, brudu i sprzężeń, perkusja nagrywana na setkę na 4-ślada na sali prób, te rejony ;)
ewentualnie jakieś połączenie BM z industrialem, ale takim klasycznym, pod noise i PE podchodzącym
dolacz do CRAFT bo czuje ze nowa plyta zajebia TROCHE w takich klimatach + I'm very Voivod
;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Scaarph
- zahartowany metalizator
pierwsze primo: na craft właśnie czekam bardzo, czuję, że będzie rewelacyjna płyta właśnie z tego względu
drugie primo: ciekawym, jak ten ogień grudniowy by dziś wyglądał. serio, chętnie bym posłuchał ;)
drugie primo: ciekawym, jak ten ogień grudniowy by dziś wyglądał. serio, chętnie bym posłuchał ;)
-
nie wiem co te chujki kombinuja ale moze byc SROGO;)Scaarph pisze:pierwsze primo: na craft właśnie czekam bardzo, czuję, że będzie rewelacyjna płyta właśnie z tego względu
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- postuje jak opętany!
Kurwa, a ja się boję, że będzie casus DsO i owszem łamance beda ale mało neurozy, lekkosci, powołania do szalenstwa...i te nieszczesne wpływy Voivod wcale nie znacza, ze powstanie cos bardziej wartosciowego niz Children of boodom...mysle, ze nawet z czasem na te egzaltowane wygibasy epigonów Voivod bedzie sie podobnie patrzyło jak na symfoniczny BM, o ile jeszcze sie nei patrzy
-
Nieeeeeeeeee. CRAFT nie pójdzie w techniczne kosmosy, łamańce, chuje, anakondy. Oni pójdą w TRANS, w hipnotyczną prostotę, ześwirowaną, zwulgaryzowaną. Może jestem trochę napity, ale wydaje mi się, że mogą zbliżyć się odrobinę do klimatu "Hades rise", ewentualnie wejdą na podobną orbitę. ;))
-
- postuje jak opętany!
Oby, tylko zasadniczo nad "transem" sie tak długo nei pracuje, on płyynie spod palców i z głów, a tu mi cos pachnei szlifowaniem, muskaniem, cackaniem...albo ograniczeniami czasowymi i fiansowymi....zobaczymy
-
Bardziej chyba THORNS się tak pierdoli i rozdrabnia na cząstki Higsa. CRAFT po prostu bierze białą damę z banknotów stu dolarowych. ;)))))
- Maleficio
- Kontakt:
hmmm... Black Funeral?twoja_stara_trotzky pisze:mhm... zero melodii, raczej średnie tempa, masa hałasu, brudu i sprzężeń, perkusja nagrywana na setkę na 4-ślada na sali prób, te rejony ;)
Ale, serio... powinieneś się tym zająć
- twoja_stara_trotzky
najpierw musiałbym zdjąć 4 cm kurzu z gitary ;)
i znaleźć perkusistę + wokalistę ;)
i znaleźć perkusistę + wokalistę ;)
- Scaarph
z mikrofonowym nie było by problemu, chyba, że się brzydzisz krwią :P
- hcpig
Mam nadzieję że nie piszesz tu o VIRUS, ostatnim DHG ani tym bardziej o VBE ale poza tym bardzo trafny post. BTW czasami mam wrażenie że niektórzy jak już sobie odfajkują "słuszne" wpływy to płyta z miejsca łapie się na dobre noty, tak jakby spierdoliny były czymś więcej niż tylko spierdolinami, choćby i po VOIVOD, BLACK SABBATH czy NEUROSIS.absinthe_patriote pisze:i te nieszczesne wpływy Voivod wcale nie znacza, ze powstanie cos bardziej wartosciowego niz Children of boodom...mysle, ze nawet z czasem na te egzaltowane wygibasy epigonów Voivod bedzie sie podobnie patrzyło jak na symfoniczny BM, o ile jeszcze sie nei patrzy
Yare Yare Daze
- twoja_stara_trotzky
fakt faktem, że wśród kapelek inspirujących się Voivod jest znacznie mniej chujowych zespołów, niż, dajmy na to, wśród bandów inspirujących się np. Metalliką ;)
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
jakby podkręcić tempo to opis jak ulał pasuje do Extreme Noise Terror. mi się podoba, wprawdzie na garach ostatni raz grałem jakieś 6-7 lat temu, ale mogę sobie przypomnieć ;)twoja_stara_trotzky pisze:mhm... zero melodii, raczej średnie tempa, masa hałasu, brudu i sprzężeń, perkusja nagrywana na setkę na 4-ślada na sali prób, te rejony ;)
-
taaatwoja_stara_trotzky pisze:fakt faktem, że wśród kapelek inspirujących się Voivod jest znacznie mniej chujowych zespołów, niż, dajmy na to, wśród bandów inspirujących się np. Metalliką ;)
Kochałem METALLICE na początku. Chodziłem na Woodstock i oglądałem ich, kiedy Mustaine był w zespole. Myślałem że gów*o Mustain'a nie śmierdzi - i tak zrobił Mustaine, to jego problem. Ja i Jeff Hannemann chcieliśmy iść na woodstock i wydać kase tylko, żeby obejżeć METALLICE, ponieważ Mutaine będzie tam prując przez wszystko! Wszystko na tym albumie, również wskazówki, było tym, co Mustaine grał - nie patrząc co gra, tylko prując. Byłem fanem, na pewno. To znaczy, że nawet przez Puppets'a wciąż byłem fanem
Kerry King
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
ale to przeciez nie ma nic wspolnego z tym, co napisal trocki ;)
this is a land of wolves now
-
bo przychodza ci na mysl same nowomodne chujnie które podaja sobie metallice za wzór.Riven pisze:ale to przeciez nie ma nic wspolnego z tym, co napisal trocki ;)
a malo kto juz pamieta ze ten zespol inspirowal innych wielkich. oddaj cesarzow co cesarskie.tyle.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
luz, zreszta o tej sytuacji slayer-metallica to nawet ja wiem od dawna ; - D i chwala im za to
this is a land of wolves now
- twoja_stara_trotzky
no ale rozmawiamy o ODSETKU CHUJNI inspirującej się danym artystą ;)[V] pisze:taaatwoja_stara_trotzky pisze:fakt faktem, że wśród kapelek inspirujących się Voivod jest znacznie mniej chujowych zespołów, niż, dajmy na to, wśród bandów inspirujących się np. Metalliką ;)
Kochałem METALLICE na początku. Chodziłem na Woodstock i oglądałem ich, kiedy Mustaine był w zespole. Myślałem że gów*o Mustain'a nie śmierdzi - i tak zrobił Mustaine, to jego problem. Ja i Jeff Hannemann chcieliśmy iść na woodstock i wydać kase tylko, żeby obejżeć METALLICE, ponieważ Mutaine będzie tam prując przez wszystko! Wszystko na tym albumie, również wskazówki, było tym, co Mustaine grał - nie patrząc co gra, tylko prując. Byłem fanem, na pewno. To znaczy, że nawet przez Puppets'a wciąż byłem fanem
Kerry King
a nie o tym, kim się Kerry King inspirował ;)
no ale w sumie, tak się zastanawiam i zastanawiam - podajcie mi przykład jakiejś SKRAJNEJ CHUJNI, która ewidentnie się Voivod inspirowała? ja chyba nie znam ;)