Slayer na Ursynaliach?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: Slayer na Ursynaliach?
ma racje, bylo kiepsko, limp bizkit rozdal karty, a najlepiej z calego festiwalu zabrzmial nightwish!!!!111
this is a land of wolves now
- Castor
- weteran forumowych bitew
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Zawsze mnie bawiły narzekania na ten mityczny "kontakt z publicznością" a w zasadzie jego brak, szczególnie w wypadku tego typu festiwali. Zespół mający ledwie godzinę czasu z hakiem powinien w zasadzie napierdalać bez chwili przerwy na jakieś głupie gadki.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- longinus696
Czyli co, Kulawy Herbatnik jest najlepszą kaeplą koncertową na świecie, tak?Riven pisze:ma racje, bylo kiepsko, limp bizkit rozdal karty, a najlepiej z calego festiwalu zabrzmial nightwish!!!!111
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- longinus696
Domyslam się, że goście z LB to urodzeni komicy i napierdalali dżołki ze sceny przez cały występ.Nerwowy pisze:Zawsze mnie bawiły narzekania na ten mityczny "kontakt z publicznością" a w zasadzie jego brak, szczególnie w wypadku tego typu festiwali. Zespół mający ledwie godzinę czasu z hakiem powinien w zasadzie napierdalać bez chwili przerwy na jakieś głupie gadki.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
- Nerwowy
Możliwe, nie wiem, stałem wtedy w kolejce po browar w Żabce. ;DDD
-
- w mackach Zła
Limp Bizkit przynudzał, długie przerwy miedzy utworami, jakieś pseudobudowanie napięcia, beznadziejne gadki 'put them up' czy coś przez 10 minut nie wiem po co, bo kulminacji nie miało to żadnej. W sumie nigdy wcześniej ich nie widziałem na żywo, a nasłuchałem się co to nie oni i oczekiwałem bardziej ognistego grania czy show jazdy bez trzymanki, a tu momentami taka padaka była, że już miałem się zwijać, ale zawrócił mnie kawałek Kraftwerk w przerwie przed bisami. Muzycy instrumentalnie kompletnie przeciętni, a kozaczyli jakby nie wiem co potrafili, taki bajer frajer dupa, laski piszczą. Ogólnie zaorać.longinus696 pisze:Domyslam się, że goście z LB to urodzeni komicy i napierdalali dżołki ze sceny przez cały występ.Nerwowy pisze:Zawsze mnie bawiły narzekania na ten mityczny "kontakt z publicznością" a w zasadzie jego brak, szczególnie w wypadku tego typu festiwali. Zespół mający ledwie godzinę czasu z hakiem powinien w zasadzie napierdalać bez chwili przerwy na jakieś głupie gadki.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Co to niby znaczy "dobry kontakt z publicznością", że zespół odgrywa wcześniej zaplanowane scenki, czy zamiast grać/śpiewać pierdolą jakieś głupoty? Mnie tam się wydaje że zespoły są od grania. Myślę że każdy tekst wykrzyczany przez Toma podczas koncertu jest dużo bardziej szczery niż najbardziej spontaniczny kontakt z publicznością limp bizkit.... Co to w ogóle znaczy "kontakt z publicznością", że na scenie ktoś coś powie bezpośrednio do publiki, a publika odpowie? Jak na Slayerze to wygląda chyba nikomu kto choć raz był na ich wystepie nie trzeba tłumaczyć!!! Nikt nie powie że zabrakło chociaż grama AGRESJI, a dla mnie osobiście to właśnie słowo jest synonimem muzyki SLAYER! Bardzo się cieszę, że ze sceny nie padło głupkowate "slayer kurwa", przecież to nie jest zespół któremu ktoś ma mówić, co ma robić!
Wymyśliłem do czego można się przypierdolić na warszawskim gigu Slayer - na telebimie ani razu nie widziałem Lombardo.
Wymyśliłem do czego można się przypierdolić na warszawskim gigu Slayer - na telebimie ani razu nie widziałem Lombardo.
-
- w mackach Zła
Był, nie za często fakt ale jednak.Czesław pisze:na telebimie ani razu nie widziałem Lombardo.
W przypadku SLAYER, za cały kontakt z publiką wystarczy wyszczerzona gęba frontmana. To ten facio na środku z basem, który drze się do mikrofonu. Jego podziękowania dla publiki za przyjście, życzenie dobrej zabawy i napierdol całej czwórki przez 100 procent czasu wystąpienia. Nie byłem na tym koncercie, ale tak to zwykle wygląda w ich wykonaniu, więc fan tego tam: pimpusia mógł być urażony. Może oczekiwał pokazów w stylu Krystiana i spółki? SLAYER pod tym względem jest "nudny". Tylko pierdolony THRASH METAL.
-
- w mackach Zła
Wychodząc z tego koncertu, a raczej trzeba by napisać masowego morderstwa - często słyszałem opinię, że to był " mój najlepszy koncert w życiu". Coś w tym jest - koncert absolutnie mistrzowski. Ludzie jak ruszyli na początku to trudno było łapać kontakt z podłożem i nie z powodu używek. SLAYER jest wielki - o jakiej emeryturze tu mówić?
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
It is very special for us to play here today. I'm gonna party with you!longinus696 pisze:Domyslam się, że goście z LB to urodzeni komicy i napierdalali dżołki ze sceny przez cały występ.
(piosenka)
I said I'm gonna party with you, and IT IZ TRUE!
(piosenka)
It's late now... sleepy time XD XD... I'm gonna sleep with you..
Tak wygląda dobry kontakt z publicznością, man, ekhm, to znaczy: you crazy madafaka! No i był jeszcze PRZEŚMIESZNY żart polegający na zagraniu początku "Smells Like Teen Spirit".
A SLAYER dał po prostu doskonały występ, co zresztą już tu wielokrotnie napisano. Świetny set, na duży plus Silent Scream, Postmortem, Altar of Sacrifice i Die By The Sword. Psychopathy Red na żywo mnie również zniszczyło. Jakbym miał coś zmienić, to bym zamiast Spirit In Black wsadził tam Blood Red, ale i tak dobrze było, jak było. Tom w świetnej formie wokalnej. Gitar musiałem sobie trochę posłuchać na youtube, bo pod sceną generalnie dobrze słychać było bas, ale okazało się, że King i Holt też grali dobrze. No nic, pozostaje czekać na kolejny koncert Slayer w przyszłym roku, bo dopóki są w takiej formie, to niech grają jak najczęściej!
- Realista
- weteran forumowych bitew
Jebać kontakt z publicznością, było tak jak miało być. Albo nie, szkoda że Araya nie opowiedział jakiegoś kawału albo nie bawił się z publika w przekrzykiwanie ooooooo, aaaaaaa, yyyyyy,albo że np nie podziękował tacie, mamie za to ze gra albo np nie zreferował istoty powstania numeru spirit in black, kurwa, zmieniam zdanie Slayer był chujowy :DNerwowy pisze:Zawsze mnie bawiły narzekania na ten mityczny "kontakt z publicznością" a w zasadzie jego brak, szczególnie w wypadku tego typu festiwali. Zespół mający ledwie godzinę czasu z hakiem powinien w zasadzie napierdalać bez chwili przerwy na jakieś głupie gadki.
- Riven
- Kontakt:
Powaga? :D Ja jebię... ;dmartyrdoom pisze:It is very special for us to play here today. I'm gonna party with you!longinus696 pisze:Domyslam się, że goście z LB to urodzeni komicy i napierdalali dżołki ze sceny przez cały występ.
(piosenka)
I said I'm gonna party with you, and IT IZ TRUE!
(piosenka)
It's late now... sleepy time XD XD... I'm gonna sleep with you..
Tak wygląda dobry kontakt z publicznością, man, ekhm, to znaczy: you crazy madafaka! No i był jeszcze PRZEŚMIESZNY żart polegający na zagraniu początku "Smells Like Teen Spirit".
this is a land of wolves now
- Nerwowy
Dobry kontakt właśnie, co chcesz.
- Riven
- Kontakt:
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
Ja tam nie mówię, szczególnie po paru piwach odbyłem sentymentalną podróż dźwiękową w mroczne czasy podstawówki dzięki koncertowi Limp Bizkit :) Ale tzw siara przeokrutna sączyła się ze sceny, ciągłe madafaka, you crazy madafaka i teksty jak te powyżej wklejone. Zastanawiam się, na ile ci goście traktują swoją muzykę, koncerty i wizerunek na poważnie (biorąc pod uwagę, że mają po ok. 40 lat). I tak najbardziej mi się podobało, że na koncercie widziałem całkiem sporo padawanów Freda Dursta, w czapkach z daszkiem do tyłu i takich obszernych koszulkach - to się nazywa mieć dystans do siebie:)
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Pełna zgoda.Gore_Obsessed pisze:"Die by the sword", "Chemical warfare", "Jesus saves", "Psychopathy red", "Postmortem", "Raining blood" - lepiej się metalu zagrać nie da. Nie przepuszczę żadnego występu SLAYER w promieniu kilkuset kilometrów od mojego domu. Drugiej takiej kapeli nie będzie.
METALLICA przy tym wszystkim to żart - tu jest Metal, tam piknik country w Mrągowie.
In a world of compromise...some don't
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Jak ja się cieszę, że w podstawówce katowałem już Sepultura.martyrdoom pisze:Ja tam nie mówię, szczególnie po paru piwach odbyłem sentymentalną podróż dźwiękową w mroczne czasy podstawówki dzięki koncertowi Limp Bizkit :)
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
Też się cieszę :(