SLAYER vs METALLICA

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ

SLAYER czy METALLICA

Slayer
75
49%
Metallica
30
20%
Acid Drinkers
10
7%
Vesania
38
25%

Liczba głosów: 153
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

Re: SLAYER vs METALLICA

28-05-2012, 18:28

Scaarph pisze: na slayerze owszem, na metallice niestety nie, bo w '89 to ja miałem 8 lat :( ty byłeś? :)
od dziś mówisz mi per Pan ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

vulture
nie kojarze zadnej takiej sytuacji. widze natomiast ze ladnie sie podekscytowales, zaczynaja sie inwektywy i coraz wiecej liter "D"
po dwukropku :) wyluzuj troche, lars i tak nie umie grac i Twoja zlosc tego nie zmieni :)
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

Adrian696 pisze:
Scaarph pisze: na slayerze owszem, na metallice niestety nie, bo w '89 to ja miałem 8 lat :( ty byłeś? :)
od dziś mówisz mi per Pan ;)
ja od zawsze mówię ci per pan :)
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
nicram

Riven pisze:w glupocie chyba. wpierdalanie davisa do tematu o thrash metalu wyglada na takie typowe pseudo open minded pierdolenie: "patrzcie na ten glupi metal, ja slucham jazzu, ktory jest lepszy i trudniejszy!!". nie, kind of blue nie jest lepsze od reign in blood, a i trzeba miec ostro nasrane zeby takie zestawienia robic :)
A to ciekawe, przecież cały czas pierdolicie tutaj, że Metallica to właściwie nie metal...
[V] pisze:hahaha,Zenek rozdaje:D
Dokładnie. Wódki mu dać, bo ma chłopak rację.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

28-05-2012, 18:29

oczywiscie, ze metallica to metal, tylko aktualnie slaby. to ze kiedys tam grali jakies smetne country czy troche luzniejszego rocka, to nie zmienia faktu ze wiekszosc ich albumow to metal.
Awatar użytkownika
Zenek
weteran forumowych bitew

28-05-2012, 18:30

Riven pisze:w glupocie chyba. wpierdalanie davisa do tematu o thrash metalu wyglada na takie typowe pseudo open minded pierdolenie: "patrzcie na ten glupi metal, ja slucham jazzu, ktory jest lepszy i trudniejszy!!". nie, kind of blue nie jest lepsze od reign in blood, a i trzeba miec ostro nasrane zeby takie zestawienia robic :)
To przecież tu się pierdoli, patrzcie na tą chujową muzykę, Slayer jest lepszy i brutalniejszy, ech metaluchy :)

To masz na oczach klapki jak koń, ja piszę o muzyce, nie o gatunkach i coraz śmieszniejszych wymyślanych przez słuchaczy i pismaków szufladkach, muzyka to jest całość, wszystkie stworzone przez człowieka dźwięki, poruszam się po pełnej palecie bo tylko ona daje pełen obraz, to o czym piszesz dopiero jest nasrane to tak jakby chcieć wygryźć z interesu makłowicza czy tam innego speca od kulinariów jedząc tylko golonkę.
Ostatnio zmieniony 28-05-2012, 18:31 przez Zenek, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

28-05-2012, 18:32

temat brzmi metalica vs slayer, ja sie tego trzymalem. a muzyka to calosc, zgadza sie, ale pisanie o akurat tych zespolach w tak plynnych kategoriach (to nie jest jakis scorn albo wlasnie zorn) prowadzi do kompletnego rozmycia pojec i braku jakichkolwiek wnioskow. ja patrze na temat przez pryzmat thrash metalu, free jazz jest tutaj zupelnie zbedny.
[V]
mistrz forumowej ceremonii

28-05-2012, 18:32

Riven pisze:vulture
nie kojarze zadnej takiej sytuacji. widze natomiast ze ladnie sie podekscytowales, zaczynaja sie inwektywy i coraz wiecej liter "D"
po dwukropku :) wyluzuj troche, lars i tak nie umie grac i Twoja zlosc tego nie zmieni :)
zadnych inwektyw nie odnotowalem. ja sie nie zloszcze,bawi mnie wasz osli upór .Slayer to najlepszy support Metalliki.to juz cos.

;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
brb
postuje jak opętany!

28-05-2012, 18:33

uwialbiam takich oupenmajndowcow jak zenek i paru innych :DD
mam takiego kumpla w pracy. slycha wszystkiego, na wszyskim sie zna i perspektywe ma w chuj szeroka. ale on sie nie liczy. gra na perkusji od 7 roku zycia a larsa uwaza za jednego z lepszych perkusistow metalowych :DDD
Awatar użytkownika
nicram

28-05-2012, 18:34

[V] pisze:Slayer to najlepszy support Metalliki.to juz cos.

;)
:-D
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

28-05-2012, 18:35

ok, ale niech sie nie biora za coverowanie swojego supportu:

:DDDDDDDD

kurwa, moj kumpel z ktorym gralem covery celtic frost i bathory jak bylem w liceum pogralby jeszcze pol roku dluzej i bylby lepszy od tego pajaca :D
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

28-05-2012, 18:38

kiedys z tego wyłem, pierwsze przejscie, zmiana tempa i juz sie połamali ;)

no ale luz, przeciez nie kazdy musi grac szybko, brutalnie i z jajem ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

28-05-2012, 18:39

powiem wiecej, nie kazdy musi grac rowno i umiec odgrywac wlasne utwory.

a moze on gra FREE JAZZ? :DDDD
Ostatnio zmieniony 28-05-2012, 18:40 przez Riven, łącznie zmieniany 1 raz.
[V]

28-05-2012, 18:39

lars to biznesman i facet z duzym ego.przy okazji gra na perkusji.Ale i tak jest znacznie lepszy niz sie wiekszosci wydaje i deprecjonowanie jego wkladu w ten zespól jak i samych umiejetnosci jego jak perkusisty swiadczy o pobieznym ,zdawkowym potraktowaniu tematu.Jako wielki fan ich twórczosci jestem w posiadaniu tych dvd/vhs,bootlegów i innych takich gdzie widac jak na dloni ze to team Hetfield/Ulrich maja niebbywalaego nosa do pisania dobrych utworów a reszta (choc wielce utalentowana) jednak asystuje.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

28-05-2012, 18:43

najpierw było przekomarzanie sie, potem wymiana argumentów, teraz zaczeły sie złosliwosci - nie dalej jak za kilka godzin poleca chuje...

a co mi tam - Vulture ty chuju ;)
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

28-05-2012, 18:44

eternal return of the same :) za rok bedzie to samo. chyba trzeba przekopiowac sobie posty dla wygody. gorzej, jak ktorys zespol wyda nowy material i trzeba bedzie podmieniac tytuly ;\
Awatar użytkownika
Zenek
weteran forumowych bitew

28-05-2012, 18:44

to prawda, że Lars sadzi kartofle jak ja pierdolę, gdzieś od 15 lat gra słabiej z roku na rok, bo nie ćwiczy, inwestuje, zbiera dzieła sztuki, muzyka to hobby, Lombardo musi zapierdalać w salce żeby zarobić na chleb i zostawia pieniądze na ulicy, Larsowi by się to nie zdarzyło ;) Jebanie Larsa jest proste i modne, w pokrzykiwaniach owieczek gdzieś gubi się to, że przez wiele lat był naprawdę solidnym perkusistą, choć technika nigdy nie była jego mocną stroną, to naprawdę był dobry w aranżawaniu swoich partii i wkładał multum emocji w swoją grę, dlaczego nikt nie jebie Louiego Clemente z Testamentu, Lars przy nim to jebany Gene Krupa ;D
Obrazek
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

28-05-2012, 18:45

znaczy sie ida wakacje :)
[V]

Adrian696 pisze:najpierw było przekomarzanie sie, potem wymiana argumentów, teraz zaczeły sie złosliwosci - nie dalej jak za kilka godzin poleca chuje...

a co mi tam - Vulture ty chuju ;)
Twoje zdrowie:) SLLLLLEEEEEEJJJJAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

:)
Awatar użytkownika
witchfinder
weteran forumowych bitew

25 stron napierdalacie się o to, co się komu bardziej podoba, "a jak ktoś sądzi inaczej niż ja, jest zjebem niech idzie do laryngologa". No ja pierdole ;)
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
ODPOWIEDZ