METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
jesterSS
-
jesterSS
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
jesterSS
-
jesterSS
Fuel, Memory Remains, Devil's Dance, Slighter, Carpe iem Baby, Where The Wil Things Are, Low Man's Lyric i Fixxxer na taki przymiotnik nie zasługują.Maria Konopnicka pisze: wiesz co? włączyłem sobie dziś rano Reload bo od lat nie słyszałem tej płyty. Pamiętałem, że jest słaba, ale nie przypuszczałem, ze aż tak. Nawet otwierający - chyba najmniej zjebany kawałek się nie broni. "Wieśniacki" to chyba najlepszy przymiotnik określający ten album. Dotrwałem do połowy drugiego utworu... Tragedia! Load i ostatnia trochę lepsze....
Ja zaś dziś spróbowałem legendarny "Nothin'$ $acred" - domyśl się efektu;)
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
prosze, nie kompromituj sie, to przeca brzmi jak odrzuty z sesji Load (ktory, moim zdaniem, jest dobry, ale nic ponad to)jesterSS pisze: Fuel, Memory Remains, Devil's Dance, Slighter, Carpe iem Baby, Where The Wil Things Are, Low Man's Lyric i Fixxxer na taki przymiotnik nie zasługują.
Coś tam było! Człowiek!
-
aryman
- postuje jak opętany!
Mam nieodparte wrażenie, że jester zaczął słuchać metalu (lub Metallicy) właśnie od płyty "Load", ale naprawdę warto sprawdzić, co ten zespół nagrał wcześniej, bo była to godna uwagi muzyka METALOWA, nie zaś "kamienny rock" (swoją drogą idiotyczne określenie).
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
-
jesterSS
Ło jezu, początek miałem ładny - Master of Puppets, Keeper of the Seven Keys, Altars of Madness, Anno Domini i Ukryty Wymiar. Do L/R miałem mieszane uczucia, od początku wiedziałem, co to metal, ale do tych płyt musiałem dorosnąć. Paradoksalnie, doszedłem do wniosku, że łatwiej skumać np. Cannibal Corpse niż Mars Volta tak przy okazji, gwoli porównań.
-
jesterSS
- twoja_stara_trotzky
- twoja_stara_trotzky
- twoja_stara_trotzky
-
jesterSS
- twoja_stara_trotzky