VILE APPARITION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- w mackach Zła
Re: VILE APPARITION
Szarpać
https://selfmadegod.com/shop/pl/p/VILE- ... d-CD/21394" onclick="window.open(this.href);return false;
https://selfmadegod.com/shop/pl/p/VILE- ... d-CD/21394" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- postuje jak opętany!
Wyrwałem sztukę :) bo ostatnio Mass Infection nie zdążyłem....
-
- w mackach Zła
Faktycznie coś mało tego MI miał w sklepie. Refleks był, więc wyrwałem dla siebie sztukę.Van Drunen pisze:Wyrwałem sztukę :) bo ostatnio Mass Infection nie zdążyłem....
-
- postuje jak opętany!
Pisał, że postara się jeszcze kilka sztuk zamówić.fugazi pisze:Faktycznie coś mało tego MI miał w sklepie. Refleks był, więc wyrwałem dla siebie sztukę.Van Drunen pisze:Wyrwałem sztukę :) bo ostatnio Mass Infection nie zdążyłem....
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Mówta co chceta, ale póki co to jet i tak najlepsze co słyszałem w tym roku. Bardzo mi się podoba. oczywiście płytki spod lady opłacone wiec też załapałem się ;)
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Widzę, szybko znika ;-)
-
- weteran forumowych bitew
Na bandcamp Blood Harvest też prędko znikają. I dobrze.
- nicram
Muszę napisać, że zażarł ten matex. Bardzo przyjemna rzecz. Trzymam już płytę, bo właśnie wpadła paka od Karola i z pewnym rozczarowaniem odkryłem, że do płyty dołączyli demówkę. Pytam się po jakiego chuja? Skoro jest na oko z 5 razy słabsza od płyty? Jak ja nie lubię takich bonusów...
all the monsters will break your heart
- Harlequin
Jak dla mnie to demo jest zajebiste i bardzo się ciesze, że jest dołączone.nicram pisze:Muszę napisać, że zażarł ten matex. Bardzo przyjemna rzecz. Trzymam już płytę, bo właśnie wpadła paka od Karola i z pewnym rozczarowaniem odkryłem, że do płyty dołączyli demówkę. Pytam się po jakiego chuja? Skoro jest na oko z 5 razy słabsza od płyty? Jak ja nie lubię takich bonusów...
- nicram
Jeden się smuci drugi się cieszy. Równowaga we wszechświecie została zachowana. :-)
- Harlequin
Swoją drogą zazdroszcze Ci, że paka już Ci doszła :)
-
Jak dla mnie to dobra wiadomość.nicram pisze:Muszę napisać, że zażarł ten matex. Bardzo przyjemna rzecz. Trzymam już płytę, bo właśnie wpadła paka od Karola i z pewnym rozczarowaniem odkryłem, że do płyty dołączyli demówkę. Pytam się po jakiego chuja? Skoro jest na oko z 5 razy słabsza od płyty? Jak ja nie lubię takich bonusów...
Ciekawe czy pozostałe nośniki też będą zawierały demówkę dodatkowo.
- nicram
zawsze wybieram opcję kuriera od Karola więc mam na drugi dzień po wysłaniu.Harlequin pisze:Swoją drogą zazdroszcze Ci, że paka już Ci doszła :)
Jakbym miał wróżyć ze strony Blood Harvest to obstawiałbym, że LP chyba mieć nie będzie.Ogre pisze: Ciekawe czy pozostałe nośniki też będą zawierały demówkę dodatkowo.
- Harlequin
Tez mi wyslał kurierem, ale po moim fyrtlu to kuriery po poludniu smigają.nicram pisze:zawsze wybieram opcję kuriera od Karola więc mam na drugi dzień po wysłaniu.Harlequin pisze:Swoją drogą zazdroszcze Ci, że paka już Ci doszła :)
-
Ktoś zwrócił uwagę na ciekawą, niemal analogową, produkcję bębnów na tym albumie?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nicram
Cała produkcja jest analogowa. Gitary aż za bardzo, bo słychać je tylko w zwolnieniach i solówkach. Podoba mi się taki zabieg z wysuniętą perkusją. Wychodzi miejscami bardzo siłowe granie z tego, ale dzięki temu można usłyszeć, że Pan perkusista robi takie rzeczy, że aż ciarki przechodzą po plecach. Bardzo dobry materiał.
Podtrzymuję zdanie, że dodanie demówki było złym pomysłem, a to dlatego, że jest znacznie ciszej nagrana. Qrwa, czy przy obecnej technice aż tak trudno jest zrównać poziom głośności dwóch materiałów? Żenada jak dla mnie.
Podtrzymuję zdanie, że dodanie demówki było złym pomysłem, a to dlatego, że jest znacznie ciszej nagrana. Qrwa, czy przy obecnej technice aż tak trudno jest zrównać poziom głośności dwóch materiałów? Żenada jak dla mnie.
-
Też nie rozumiem o co chodziło z tym cichym pierdem w postaci demówki. Z mp3 brzmi zdecydowanie lepiej.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- December
- postuje jak opętany!
Brać póki jest
https://www.putridcult.pl/vile-appariti ... -2398.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.putridcult.pl/vile-appariti ... -2398.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
https://selfmadegod.com/shop/pl/p/VILE- ... d-CD/21394December pisze:Brać póki jest
-
- w mackach Zła
Gdyby ktoś był zainteresowany- nadal mam 2 sztuki splitu bohaterów tematu z Incinerator. Folia, 33zl, poczta wliczona.