Thunderbolt
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rozkręca się
[quote][i]Wysłane przez Boją_się_nawet_jego_koni[/i]
Slava! Ten nazistowsko - faszystowski band NSBM zasługuje na szacunek jedynie za przekonania, muzycznie kopiją po porsotu muzyke Potęznego Behemoth! Hail to the Aryan Blood! Śmierć zdrajcom, już niedługo nadejdzie Dzień Sznura! [/quote]A od kiedy Thunderbolt jest zespolem nazistowsko-faszystowskim???Swoją drogą-naucz się pisać po polsku,a dopiero potem wyjeżdżaj ze swoimi gównianymi haslami...
Slava! Ten nazistowsko - faszystowski band NSBM zasługuje na szacunek jedynie za przekonania, muzycznie kopiją po porsotu muzyke Potęznego Behemoth! Hail to the Aryan Blood! Śmierć zdrajcom, już niedługo nadejdzie Dzień Sznura! [/quote]A od kiedy Thunderbolt jest zespolem nazistowsko-faszystowskim???Swoją drogą-naucz się pisać po polsku,a dopiero potem wyjeżdżaj ze swoimi gównianymi haslami...
- OD-BYT
- rozkręca się
- Kontakt:
Taki jakis niezdrowy optymizm bije z pierwszej strony tego tematu. Usłyszeliście trzy kawałki, a ejakulujecie nad nimi niczym śmierdzące, ropiejące staruchy przed obrazem Matki Boskiej. Poczekamy, zobaczymy. To, że IRM miażdży, nie znaczy wcale, że i AD będzie.
Ale fakt, faktem - te trzy kawałki zapowiadają płytę doskonałą, hahahaha !
Ale fakt, faktem - te trzy kawałki zapowiadają płytę doskonałą, hahahaha !
-Najdroższy libertynie - powiedziałam - a więc lubisz tyłek !
-Ach ! Pani, czy istnieje w świecie wyborniejsza rozkosz ?
-Ach ! Pani, czy istnieje w świecie wyborniejsza rozkosz ?
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
[quote][i]Wysłane przez OD-BYT[/i]
Taki jakis niezdrowy optymizm bije z pierwszej strony tego tematu. Usłyszeliście trzy kawałki, a ejakulujecie nad nimi niczym śmierdzące, ropiejące staruchy przed obrazem Matki Boskiej. [/quote]
Ten optymizm może byc jak najbardziej potwierdzony, przecież moga być ludzie, którzy słyszeli już caly album, no nie ?
Taki jakis niezdrowy optymizm bije z pierwszej strony tego tematu. Usłyszeliście trzy kawałki, a ejakulujecie nad nimi niczym śmierdzące, ropiejące staruchy przed obrazem Matki Boskiej. [/quote]
Ten optymizm może byc jak najbardziej potwierdzony, przecież moga być ludzie, którzy słyszeli już caly album, no nie ?
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- Ulfr
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez Authyyr[/i]
Thunderbolt to obecnie numer 1 polskiej sceny black metal-bez dwóch zdan... [/quote]
Gorne strefy stanow srednich, powiedzialbym - inna sprawa, ze jak dla mnie polska scena BM nie jest za mocna i za naprawde dobre uwazam jakies 2, 3 projekty i tylko je uwazam za "czolowke" Reszta, w tym i Thunderbolt, niespecjalnie mnie interesuje. Z nowej plyty slyszalem kawalki z kompilacji dolaczonej do Mega Sina i moge przyznac jedno - zrobili pewien postep, ale dalej nie jest to kapela ktora mnie jakos obchodzi.
Thunderbolt to obecnie numer 1 polskiej sceny black metal-bez dwóch zdan... [/quote]
Gorne strefy stanow srednich, powiedzialbym - inna sprawa, ze jak dla mnie polska scena BM nie jest za mocna i za naprawde dobre uwazam jakies 2, 3 projekty i tylko je uwazam za "czolowke" Reszta, w tym i Thunderbolt, niespecjalnie mnie interesuje. Z nowej plyty slyszalem kawalki z kompilacji dolaczonej do Mega Sina i moge przyznac jedno - zrobili pewien postep, ale dalej nie jest to kapela ktora mnie jakos obchodzi.
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
-
- weteran forumowych bitew
ulfr jestes gluchy
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ulfr
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez Vitriol[/i]
ulfr jestes gluchy [/quote]
Mozliwe (w koncu dlugo przekonywalem sie do nowego Celtic Frost)
. Nie jestem jednak az tak gluchy, zeby utrzymywac, ze "Thunderbolt rzadzi", w sytuacji gdy graja oni zaledwie poprawnie (moze gdy uslysze cala plyte zmienie zdanie). Do KSM czy Infernal War, a mam wrazenie ze i Mgly ta kapelka zwyczajnie nie ma startu. (Ze wspomnianej kompilacji o wiele wieksze wrazenie wywarl na mnie chocby Iperyt).
ulfr jestes gluchy [/quote]
Mozliwe (w koncu dlugo przekonywalem sie do nowego Celtic Frost)

VIVA MEGALOMANIA
- pr0metheus
- zahartowany metalizator