UNHOLY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
Re: UNHOLY
ma dzis Maleficio dac znac.
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
ja bym tez dupkę podpiął
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
masz wie3cej na sprzedaz?
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- Sova
- rasowy masterfulowicz
został mi 1 komplet na opych - malignantvoices@gmail.com
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
`From The Shadows` gniecie nieludzko,najlepszy i jedyny lp jaki słucham.Sesja do tego lp jest zajebista.
Destroy your life for Noisecore!
http://allegro.pl/unholy-the-second-rin ... 85008.html
Bardzo mnie ta reedycja cieszy. Już miałem walczyć na allegro o 1st pressa, a tu taka miła niespodzianka.
Bardzo mnie ta reedycja cieszy. Już miałem walczyć na allegro o 1st pressa, a tu taka miła niespodzianka.
-
- rasowy masterfulowicz
Jutro będę chyba miał tę reedkę, zobaczymy jak będzie wyglądała. :) Fajny zespół.
No to jak w końcu? Uważacie, że się zestarzał czy nie? ;)
No to jak w końcu? Uważacie, że się zestarzał czy nie? ;)
HAILSA!!!!!
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Ни хуйа, Унхолы ни кагда сие не постарзало!!!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- rasowy masterfulowicz
-
- zaczyna szaleć
Nie zawsze potrafię odnieść tego typu kategoryzację do danego zespołu/płyty. Zestarzało się? Może. Ale tu rodzi się pytanie o zestarzenie się takiej formy, czy też taki czarny rytuał po grzybkach paru jest już nie na czasie?
Wiem tylko tyle, że zarówno to opętane i prymitywne "From the Shadows", jak i mistyczne i natchnione"Second Ring of Power" mają nadal swą wyjątkową wartość, szczególnie, gdy uwzględni się ich zalety na tle innych pozycji z gatunku doom/death'em zwanym.
To na pewno. Co do "Rapture", czy Gracefallen, to mimo złagodzenia pewnego, mimo braku Jarrko Toivonen'a, to one są jak najbardziej ok, a w konkursie na tzw. "klimaciarstwo" śmiało mogą konkurować z wiadomymi pozycjami Anathemy, MDB, czy Paradajsów.
Wiem tylko tyle, że zarówno to opętane i prymitywne "From the Shadows", jak i mistyczne i natchnione"Second Ring of Power" mają nadal swą wyjątkową wartość, szczególnie, gdy uwzględni się ich zalety na tle innych pozycji z gatunku doom/death'em zwanym.
To na pewno. Co do "Rapture", czy Gracefallen, to mimo złagodzenia pewnego, mimo braku Jarrko Toivonen'a, to one są jak najbardziej ok, a w konkursie na tzw. "klimaciarstwo" śmiało mogą konkurować z wiadomymi pozycjami Anathemy, MDB, czy Paradajsów.
Sarenka na mrozie nie może
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
Widział ktoś peaceville'ową reedycję "From The Shadows"? Jak sie prezentuje? BTW, czy "From The Shadows" w 2nd pressie Avantgarde jest warte więcej niż te 30-40zł?
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Zależy jak bardzo lubisz ten album i UNHOLY i czy cenisz sobie pierwsze bicia, ale z tego co pamiętam nie robi Ci to różnicy.
Ja akurat mam do niego ogromny sentyment i cieszę się, że udało mi się swego czasu zdobyć go w pierwszym biciu, mimo iż generalnie nie przykładam do tego większej wagi.
Ja akurat mam do niego ogromny sentyment i cieszę się, że udało mi się swego czasu zdobyć go w pierwszym biciu, mimo iż generalnie nie przykładam do tego większej wagi.
To jest generalnie drugie bicie. Pierwsze z Lethal schodzi pewnie za grubą kasę. Po prostu skoro już sobie kupiłem 2, 3 i 4 w super jewel boxach to zastanawiam się czy nie puścić debiutu i nie kupić sobie reedki co by ładniej wyglądały razem na półce. Dwa pierwsze Unholy bardzo sobie cenię, ale nie mam fioła na punkcie 1st pressów.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
ja sobie te reedki 2,3,4 muszę też strzelić ... tym bardziej jak sa w super jewel case :)
z Mystica brałeś?
z Mystica brałeś?
Zajebiste są. Wprawdzie dziś słuchałem ich chyba pierwszy raz, ale zajebiście mi się wkręcają, a z "The Second Ring Of Power" cieszę się jak dziecko. Obecnie niszczy mnie ten zespół z dużo większą siłą niż za czasów kaset kiedy to poznawałem debiut i dwójkę.HAL_9000 pisze: To na pewno. Co do "Rapture", czy Gracefallen, to mimo złagodzenia pewnego, mimo braku Jarrko Toivonen'a, to one są jak najbardziej ok.
-
- rasowy masterfulowicz
- Scaarph
- zahartowany metalizator
rapture najlepsze unholy, powtarzam to od lat to powtarzam.
Stopniowanie, jeżeli w ogóle jest w tym przypadku potrzebne, odbywa się zgodnie z kolejnością wydawania.