Ja się zgadzam, że chuja wiem, bo, prócz kilku jaskrawych forumowych przypadków, nie mam homoseksualnych doświadczeń i kontaktów. Zakładam więc, że masz rację i tym razem nie żartujesz.Triceratops pisze:
Ale generalnie huja wiesz, wlasnie ze wzgledu na forme potrafie odroznic pop nie udajacy niczego innego od popu udajacego metal. Lepszy pedal przyznajacy sie, ze jest pedalem, niz pedal udajacy hetero-macho
ARCTURUS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: ARCTURUS
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Generalnie to cos bredzisz bezladnie , bo chciales zdeprecjonowac wartosc mojej opinii o spedalizowanym rajstopmetalu na podstawie mojego stosunku do zespolow popowych z lat 80, tak jakby to mialo kurwa jakies znaczenie. Zreszta nie przypominam sobie, zebym pisal o tych zespolach cokolwiek, no moze oprocz Bronski Beat, co zreszta i tak nie ma zadnego znaczenia w kontekscie tego, ze ostatni Arcturus to rajstopiarnia i Rafalala
woodpecker from space
- nicram
+1 Przyszło nam dożyć czasów, w których, w 2015 roku, zespół pedałów wygląda bardziej na hetero niż zespół złożony prawdopodobnie z hetero.Triceratops pisze:Lepszy pedal przyznajacy sie, ze jest pedalem, niz pedal udajacy hetero-macho

vs.

manieczki na pewno potwierdzi.
all the monsters will break your heart
-
- weteran forumowych bitew
Do manieczek to tam jeden Pan w prawym dolnym rogu zalotnie mruga, czy manieczki to dostrzega?
Grrrówno!
@Triceps
Chciałem się tylko podroczyć, podrapać za uchem, no ale jeżeli uderzasz w powagę to napiszę tylko, że twoja opinia jest huja warta, oparta ewidentnie na homoseksualnych lękach, a ostatni Arcturus to rajstopiarnia taka sama jak poprzednie płyty tego zespołu. Tylko nie wiedzieć czemu, akurat teraz jest to tak bolesne.
Żenujące, a może nawet "pedalskie", sesje zdjęciowe Arcturus? To przerażające. Zawołajcie księdza Oko. Ponawiam pytanie. Gdzie byliście przez tyle lat? Prócz tego, że w dupie, rzecz jasna.

Chciałem się tylko podroczyć, podrapać za uchem, no ale jeżeli uderzasz w powagę to napiszę tylko, że twoja opinia jest huja warta, oparta ewidentnie na homoseksualnych lękach, a ostatni Arcturus to rajstopiarnia taka sama jak poprzednie płyty tego zespołu. Tylko nie wiedzieć czemu, akurat teraz jest to tak bolesne.
Żenujące, a może nawet "pedalskie", sesje zdjęciowe Arcturus? To przerażające. Zawołajcie księdza Oko. Ponawiam pytanie. Gdzie byliście przez tyle lat? Prócz tego, że w dupie, rzecz jasna.

- flow
- postuje jak opętany!
U laryngologa, hihihi.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Ceny zachęcające:
http://allegro.pl/arcturus-arcturian-fo ... 47638.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/arcturus-arcturian-lt ... 56004.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/arcturus-arcturian-fo ... 47638.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/arcturus-arcturian-lt ... 56004.html" onclick="window.open(this.href);return false;
'Come the Blessed Madness'
-
- postuje jak opętany!
Mnie nie zachęciły, a Ciebie? ;)
- COFFIN
No bez jaj, Arcturus akurat mało mnie obchodzi, ale 7 dych za zwykłe digi to chyba musiało kogoś nieźle pojebać.
'Come the Blessed Madness'
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
nicram pisze:+1 Przyszło nam dożyć czasów, w których, w 2015 roku, zespół pedałów wygląda bardziej na hetero niż zespół złożony prawdopodobnie z hetero.Triceratops pisze:Lepszy pedal przyznajacy sie, ze jest pedalem, niz pedal udajacy hetero-macho
vs.
![]()
Ja tu raczej widzę groteskę na pełnym luzie, a nie manifestację preferencji seksualnych, ale jeżeli ktoś to widzi inaczej, to jego problem w sumie. :)
Cała rozmowa na temat Arcturus przez pryzmat rajstop i "pedaliady" co najmniej niepoważna...
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- manieczki
http://damned-pages.eu/produkt_info.php ... 04a0fdc29b" onclick="window.open(this.href);return false;
jakiś remaster...
jakiś remaster...
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Zenek
Arcturus to zawsze był cyrk i cepelia, ale chyba własnie taki miał być, tylko przez te ponad dziesięć lat od LMI optyka metalowcom się zmieniła
Na The Sham Mirrors jest mniej wioski niż LMI, najlepszy ich album, a później nie słuchałem już tego zespołu, nową sobie przesłucham, pewnie odgrzewanie starych patentów.
Na The Sham Mirrors jest mniej wioski niż LMI, najlepszy ich album, a później nie słuchałem już tego zespołu, nową sobie przesłucham, pewnie odgrzewanie starych patentów.

- Oki
nie ma opcji, to poważne forum dla poważnych metalowcówPlagueis pisze:nicram pisze:+1 Przyszło nam dożyć czasów, w których, w 2015 roku, zespół pedałów wygląda bardziej na hetero niż zespół złożony prawdopodobnie z hetero.Triceratops pisze:Lepszy pedal przyznajacy sie, ze jest pedalem, niz pedal udajacy hetero-macho
vs.
![]()
Ja tu raczej widzę groteskę na pełnym luzie, a nie manifestację preferencji seksualnych, ale jeżeli ktoś to widzi inaczej, to jego problem w sumie. :)
Cała rozmowa na temat Arcturus przez pryzmat rajstop i "pedaliady" co najmniej niepoważna...
- manieczki
Kod: Zaznacz cały
Arcturus' new album Arcturian has entered the official German album charts at place #15.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Skaut
http://www.violence-online.pl/album-tyg ... oductions/" onclick="window.open(this.href);return false;
Coś tam było! Człowiek!
Re:
Wiele trafnych spostrzeżeń zawiera ten tekst. Autor ewidentnie słuchał płyty, wznosząc się ponad klasyczne tu i ówdzie "pedalska sraka dla pedałów". Bdb!
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Jest juz gdzies ta płyta w normalnej cenie?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Niemiec przesadził z ceną, ale jak piszą, sprzedaż idzie dobrze. Bierz winyl. Warto wydać na to stówkę.
- rafalt.sobczak
- rozkręca się
Ta płyta jest dziwna, to co ludzie nazywają cepelią/kabaretem/błazenadą (mozna ty wstawić inne słoo) jest lepsze od samego metalu zawartego na plycie. Tej płyty nie można odbierać w kategoriach metalowych, bo wtedy rzeczywiście można sie zawieść. Na Arcturianie podobają mi się tylko wycieczki w różne inne style, zwłaszcza dubstepowy Demon, bo wycieczki w nudne prog-rockowe pasaże rodem z Gej Theater rzeczywiscie śa irytujace.
Jak mawiał Horacy "Gardzę nieoświeconym tłumem i trzymam się z dala"
Tylko, w takim razie co ja robię na masterfulu?
Tylko, w takim razie co ja robię na masterfulu?