Nasze małe herezje
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
Re: Nasze małe herezje
http://www.ebay.com/itm/Voivod-Phobos-C ... _871wt_952
tu masz Phobos za niecale 40 zl razem z przesylka
tu masz Phobos za niecale 40 zl razem z przesylka
I AM MORBID
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Na co dzień jesteś już po prostu takim smutnym człowiekiem czy tylko takich emocji szukasz w muzyce? Pytam całkowicie poważnie.Only_True_Believers pisze:A która ma najwiecej wspolnego z BM lub jakis zimny odhumanizowany klimat tudzież przybija smutkiem i rozpaczą? Tego zwykle szukam w muzyce.Conflagrator pisze:Jedź od początku. Voivod nie ma 35 płyt studyjnych żeby nie wiem jak kombinować, a w tych czasach kupować w ciemno nie musisz.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
warto nadmenic, ze Phobos nie tylko opiera sie na dokladnie takich emocjach, ale tez jest jedna z najbardziej skurwysynsko zlych/przygnebiajacych plyt metalowych. Otchlan, brak gruntu pod nogami, smierc - pierwsze rzeczy jakie przychodza mi na mysl w zwiazku z ta plyta. I wszystko na pelnej kurwie, bez zadnych zludzen.
this is a land of wolves now
- choronzon14
- postuje jak opętany!
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
Ciężko powiedzieć obiektywnie w dniu w którym wyjebali mnie z roboty :) ale chyba raz tak raz tak. W tym momencie jestem chyba najsmutniejszym człowiekiem w Polsce. :)Lykantrop pisze:Na co dzień jesteś już po prostu takim smutnym człowiekiem czy tylko takich emocji szukasz w muzyce? Pytam całkowicie poważnie.Only_True_Believers pisze:A która ma najwiecej wspolnego z BM lub jakis zimny odhumanizowany klimat tudzież przybija smutkiem i rozpaczą? Tego zwykle szukam w muzyce.Conflagrator pisze:Jedź od początku. Voivod nie ma 35 płyt studyjnych żeby nie wiem jak kombinować, a w tych czasach kupować w ciemno nie musisz.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
W stolycy to chyba nie taki problem nową tyrę znaleźć, nie?
Masz coś wesołego na poprawę humoru :)
Masz coś wesołego na poprawę humoru :)
- Only_True_Believers
Się okaże. :) Dobry kawałek, przydałby mi się jakiś bardziej uszczypliwy to go puszczę w mailu pożegnalnym na całą firmę. :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Żaden problem, za 1000 zł / miesiąc, żaden. Tylko, że w stolicy taka pensja = śmierć głodowa.Conflagrator pisze:W stolycy to chyba nie taki problem nową tyrę znaleźć, nie?
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Sadness & Sorrow & Very Sad Things. Moim zdaniem ta jest najsmutniejsza.Only_True_Believers pisze:A która ma najwiecej wspolnego z BM lub jakis zimny odhumanizowany klimat tudzież przybija smutkiem i rozpaczą? Tego zwykle szukam w muzyce.Conflagrator pisze:Jedź od początku. Voivod nie ma 35 płyt studyjnych żeby nie wiem jak kombinować, a w tych czasach kupować w ciemno nie musisz.
woodpecker from space
To lipa. Sam szukam pracy w okolicach Łodzi i póki co lipa, bo za 1300 zł na rękę to ja robić nie będę.Herezjarcha pisze:Żaden problem, za 1000 zł / miesiąc, żaden. Tylko, że w stolicy taka pensja = śmierć głodowa.Conflagrator pisze:W stolycy to chyba nie taki problem nową tyrę znaleźć, nie?
Jest jeden kawałek znakomity na tą okazję. "Fuck Off And Die" - taki nosi tytuł i myślę, że nie potrzebujesz dalej szukać...Only_True_Believers pisze:Się okaże. :) Dobry kawałek, przydałby mi się jakiś bardziej uszczypliwy to go puszczę w mailu pożegnalnym na całą firmę. :)
-
jako ze ten zespol rzekomo dzieli z najwiekszymi zaszczytna kategorie "klasyka", totez jestem zobligowany dopisac, chyba juz 17 punkt:
17. w sumie to w dupie mam Asphyx
:)
17. w sumie to w dupie mam Asphyx
:)
- Nerwowy
Właściwie to mam w dupie 99% death metalu, bo słucham obecnie coś pewnie koło 20 kapel z tej szufladki, może ciut więcej. Asphyx akurat się łapie głównie ze względu na doskonały debiut i udany powrót z Death...
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
...oraz pranie na forum? ;)))
- Nerwowy
Nie będę ukrywał, że do sięgnięcia po twórczość tego zespołu zachęciły mnie entuzjastyczne opinie o poprzednim albumie krótko po (a może nawet przed ;d) tym jak się ukazał.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- moonfire
Nigdy nie rozumiałem fenomenu Toola. Poprawna kapela, ale żeby robić z niej jakieś bożyszcze?
-
Przecież Tool wszystkim dawno się znudził.
- Maleficio
- Kontakt:
Wszystkim? Mnie nigdy, Tool to kapela ponadczasowa, ich się nie słucha, ich się celebruje.
-
Tak, to prawdziwi celebryci.
-