szmaty dla facetów
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: szmaty dla facetów
I to tak mocno dosyć;D
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Ubrał się jak jakiś kretyn, każdy element stroju z innej parafii, brakuje mu tylko fioletowego zegarka albo krawata w kutasy.Block69 pisze:Wszystko fajnie, ale przez noszenie trampek zapomniał o prawidłowym pasku do spodni :)kakademona pisze:http://www.plotek.pl/plotek/56,79592,11 ... r,,11.html
zblazowane środowisko zjechało sie na festiwal , ale stuhr wygląda bardzo elegancko i nie ma trampek do marynarki.jak na to środowisko to jakaś nowość . ( pierwotnie zamiast środowiska miała byc warszawka , ale byłoby to nadużycie ,bo sa tu koledzy z warszawy których nie chciałbym jednak niezasłużenie urazic )
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
ale hujowa marynarka
ej, co to wlasciwie za temat jest? :D seriously?
ej, co to wlasciwie za temat jest? :D seriously?
this is a land of wolves now
- brb
- postuje jak opętany!
obaj sie nie znacie on jest glamour
- empir
- zahartowany metalizator
Napierdalanie się w ustawkach jeszcze jestem w stanie zrozumieć bo każdy tam idzie z własnej woli. Gorzej jak ci "wielcy kibice" napierdalają w 10 na 1 normalnych ludzi albo dzieciarnie.Nasum pisze:[V] pisze:ogladac mozna tez,ale musialo by mnie pojebac zeby gdzies z szalikiem chodzic czy sobie ryja malowac w jakies barwy klubu czy cus;)Karkasonne pisze:No bo właśnie sport jest od tego, by go uprawiać, a nie oglądać :)
To jeszcze można jakoś zrozumieć, ale napierdalanie się w ustawkach za klub przekracza moje możliwości pojmowania.
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
krawat w kutasy bym mógł mu pożyczyć, tragedii nie ma, natomiast ubrany jest jak student politologii na imprezę czyli jak typowy nudziarz; bez marynary, tej obleśnej smyczy i z czarnym paskiem było by okCzesław pisze:Ubrał się jak jakiś kretyn, każdy element stroju z innej parafii, brakuje mu tylko fioletowego zegarka albo krawata w kutasy.Block69 pisze:Wszystko fajnie, ale przez noszenie trampek zapomniał o prawidłowym pasku do spodni :)kakademona pisze:http://www.plotek.pl/plotek/56,79592,11 ... r,,11.html
zblazowane środowisko zjechało sie na festiwal , ale stuhr wygląda bardzo elegancko i nie ma trampek do marynarki.jak na to środowisko to jakaś nowość . ( pierwotnie zamiast środowiska miała byc warszawka , ale byłoby to nadużycie ,bo sa tu koledzy z warszawy których nie chciałbym jednak niezasłużenie urazic )
edit: przyjrzałem się, ew.marynara może być ;)
-
- weteran forumowych bitew
-
- rasowy masterfulowicz
-
eh w modowych kwestiach bardziej do mnie gada europejska myśl ;)
te sneakersy za mna też chodzą.ostatnia para , przecenione.marka niszowa a nie jakis armani jeans
http://www.farfetch.com/shopping/men/jo ... 04453.aspx
te sneakersy za mna też chodzą.ostatnia para , przecenione.marka niszowa a nie jakis armani jeans
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
wydałeś równowartość średniej krajowej na okulary? ja dzisiaj swoje (podobne do tych, ale w przeciwieństwie do twoich moje były heteroseksualne) przejebałem.
-
- rasowy masterfulowicz
richmondy to niszówka? :)kakademona pisze:eh w modowych kwestiach bardziej do mnie gada europejska myśl ;)
toć to top topów! miałem kiedyś jeansy, granatowe, ładne - sprzedałem bo nie wchodziłem po krótkim czasie. Żona ma okulary, a ja chyba se sprawię jeszcze jedne jeansy, bo to klasa była, z tego co pamiętam. :D
HAILSA!!!!!
-
niszowe w sensie w Polsce mało znane.żona moja tez nabyła okulary.w TK MAX w Gdansku za jakies smieszne pieniądze, jeansy Richmonda były zawsze odjechane, poprzecierane, z róznymi naszywkami, krzyże,gitary i takie tam.nie dla mnie.żona ma bluzkę z różancem , który zwisa jakos na plecy.
-
- rasowy masterfulowicz
no ja miałem klasyki totalnie granatowe, bez żadnych przetarć. moja żona też w tk maxx kupiła okulary richmonda. :D
HAILSA!!!!!
- kocurejro
- postuje jak opętany!
jesli chodzi o zapachy to u mnie obecnie dwa :
od zawsze i na wciaz :

ostatnio i nie poraz ostatni z cala pewnoscia :

od zawsze i na wciaz :

ostatnio i nie poraz ostatni z cala pewnoscia :

- Realista
u mnie też ten chociaż najlepszy były i żałuję że je wycofanoAnarch777 pisze:W temacie perfum u mnie od jakiegoś czasu:

Ostatnio zmieniony 15-05-2012, 13:03 przez Realista, łącznie zmieniany 1 raz.
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Pierdolisz, przecież wiadomo, że oblewałeś się wodą kolońską Radka Majdana ;)
- Realista
:DDDD kurwa ale tylko wtedy jak chodzę do lokalów z selekcją :DBrązowy Jenkin pisze:Pierdolisz, przecież wiadomo, że oblewałeś się wodą kolońską Radka Majdana ;)
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Zawsze mam problem z nabyciem czegoś co mi będzie w 100% pasować. Ten zapach jest bardzo w porządku:

I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
- Realista
D&G to nie jest zapach stworzony przez pedałów ?:)
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Nie mam pojęcia, nie znam się na tym :) Stało 6 podobnych z czego jedynie ten był sensowny. Reszta asortymentu wydała mi się przy nim jeszcze mniej interesująca.Realista pisze:D&G to nie jest zapach stworzony przez pedałów ?:)
I dream of colour music,