Chyba nie załapałeś kontekstu

Zerknij ponownie do całego posta

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Chyba nie załapałeś kontekstu
Ja nie wiem, czy groźny, czy nie. Nie znam się na wirusach. No chyba, że tym z Oslo. Natomiast do czego niby dołączają metaluchy? Jaki masz wpływ na decyzje rządów? Co to w ogóle za pierdolenie? Jak chcesz z tym walczyć? Dobrze się tak w ogóle czujesz? Może wyjdź jednak z chałupy.Panopticon pisze: ↑04-03-2021, 16:21Nie mam na imię Robert.
Bilety na Roadburn, Netherland Deathfest, Graspop i Mystic czekają. Przez covidian są przenoszone na 2022 albo i pozniej.
Przez ten cyrk i zabawę w pandemię nie mogę zobaczyć Autopsy, Aerosmith czy Mercyful Fate. Wstyd, że metaluchy dołączają się do tego. Bo kurwa niegroźny wirus. Siedzieć w domu i już nigdzie nie jechać. A koncerty oglądać online. Durnie.
To ja ci powiem, że niegroźny.535 pisze: ↑04-03-2021, 16:48Ja nie wiem, czy groźny, czy nie. Nie znam się na wirusach. No chyba, że tym z Oslo. Natomiast do czego niby dołączają metaluchy? Jaki masz wpływ na decyzje rządów? Co to w ogóle za pierdolenie? Jak chcesz z tym walczyć? Dobrze się tak w ogóle czujesz? Może wyjdź jednak z chałupy.
no i Robek powiedział, że niegroźny, to niegroźny.Panopticon pisze: ↑04-03-2021, 16:51To ja ci powiem, że niegroźny.535 pisze: ↑04-03-2021, 16:48Ja nie wiem, czy groźny, czy nie. Nie znam się na wirusach. No chyba, że tym z Oslo. Natomiast do czego niby dołączają metaluchy? Jaki masz wpływ na decyzje rządów? Co to w ogóle za pierdolenie? Jak chcesz z tym walczyć? Dobrze się tak w ogóle czujesz? Może wyjdź jednak z chałupy.
Przecież tu jest dużo różnych płaczków, co to popierają obostrzenia rządu PiS. Np. taki nicram czy Harefire.
Wychodzę z chałupy, zawsze bez kagańca.
kurwa, co ten typ zapodaje:) panowie, to na bank nie jest Pacjent, aczkolwiek łączą ich pewne fiksacje analne o których lubią wspominać przy każdej nadarzającej się okazji. ale to jest akurat cecha wspólna dla całego tego środowiska.Panopticon pisze: ↑04-03-2021, 16:21Nie mam na imię Robert.
Bilety na Roadburn, Netherland Deathfest, Graspop i Mystic czekają. Przez covidian są przenoszone na 2022 albo i pozniej.
Przez ten cyrk i zabawę w pandemię nie mogę zobaczyć Autopsy, Aerosmith czy Mercyful Fate. Wstyd, że metaluchy dołączają się do tego. Bo kurwa niegroźny wirus. Siedzieć w domu i już nigdzie nie jechać. A koncerty oglądać online. Durnie.
mówisz, że 11lat czytał jazdy pacjentazakładudlaobłąkanych i mu się udzieliło? xD co te forum robi z ludźmi to ja nie wiem: poprzestawianie we łbie poprzez zaczytanie xDnagrobek pisze: ↑04-03-2021, 17:09kurwa, co ten typ zapodaje:) panowie, to na bank nie jest Pacjent, aczkolwiek łączą ich pewne fiksacje analne o których lubią wspominać przy każdej nadarzającej się okazji. ale to jest akurat cecha wspólna dla całego tego środowiska.Panopticon pisze: ↑04-03-2021, 16:21Nie mam na imię Robert.
No nie. To twardy z ciebie zawodnik. Ale w mojej ankiecie to nie chciałeś wziąć udziału.Panopticon pisze: ↑04-03-2021, 16:51To ja ci powiem, że niegroźny.535 pisze: ↑04-03-2021, 16:48Ja nie wiem, czy groźny, czy nie. Nie znam się na wirusach. No chyba, że tym z Oslo. Natomiast do czego niby dołączają metaluchy? Jaki masz wpływ na decyzje rządów? Co to w ogóle za pierdolenie? Jak chcesz z tym walczyć? Dobrze się tak w ogóle czujesz? Może wyjdź jednak z chałupy.
Przecież tu jest dużo różnych płaczków, co to popierają obostrzenia rządu PiS. Np. taki nicram czy Harefire.
Wychodzę z chałupy, zawsze bez kagańca.
Rok czasu ten cyrk trwa, lockdowny, testowanie, kagańce. I oni kurwa mają problem z miejscami dla pacjentów?
Załatwiłem sobie zaświadczenie od znajomego lekarza, że nie mogę chodzić w kagańcu i oddycham pełną piersią. Polecam.
Zapraszam zatem do wypełnienia ankiety. Przecież nikt tego nie chce nosić, ale ja na przykład nie mam ochoty szarpać się trzy razy dziennie z ochroną w budowlanym, a normalnie poruszam się samochodem więc nie mam potrzeby zakładania niczego. Więc naprawdę kurwa nie pojmuję o co jest cała ta forumowa walka. O kawałek szmatki, którą dla wygody zasłaniam ryj , by nie szarpać się z mającymi i tak przejebane ludźmi. Naprawdę?mistrzsardu pisze: ↑04-03-2021, 17:27Nie wiem czy to kwestia "twardości" czy zdrowego rozsądku. Ani razu na świeżym powietrzu nie miałem maseczki - to nie ma sensu. Mam jakąś atrapę w postaci apaszki jakby policja się czepiała. W pomieszczeniach zamkniętych - sklepach/bankach może z 8-10 razy miałem maseczkę od początku tego syfu. Powiedzmy, że rozumiem używanie tego w sklepach itd. Jak ktoś chce nosić nic mi do tego.
O kurwa! Jaki strzał w kolano. Wycofuję się. To nie pacjent. On mimo wszystko nie jebnąłby takiego babola. Czyli panie kolego jest pan typowym płaczkiem polaczkiem cwaniaczkiem kombinatorem? Załatwić, zakombinować , a potem strugać bohatera? Gardzę tego typu miernotami. Chodzisz bez maski, płacisz mandaty, tłuczesz się z ochroną, szarpiesz w sądzie z milicją. Twoje prawo. Natomiast zaświadczenie, zwolnienie, kombinacje, machanie papierkiem od doktora? Frajerstwo? To chyba eleganckie określenie tego postępowania. W każdym razie świetnie zrobiłeś, że to napisałeś.Panopticon pisze: ↑04-03-2021, 17:29
Załatwiłem sobie zaświadczenie od znajomego lekarza, że nie mogę chodzić w kagańcu i oddycham pełną piersią. Polecam.
Jak patrzę na stronie to wygląda legitnie...
Frajerstwem jest niszczyć sobie zdrowie przez chodzenie w kagańcu.535 pisze: ↑04-03-2021, 18:05O kurwa! Jaki strzał w kolano. Wycofuję się. To nie pacjent. On mimo wszystko nie jebnąłby takiego babola. Czyli panie kolego jest pan typowym płaczkiem polaczkiem cwaniaczkiem kombinatorem? Załatwić, zakombinować , a potem strugać bohatera? Gardzę tego typu miernotami. Chodzisz bez maski, płacisz mandaty, tłuczesz się z ochroną, szarpiesz w sądzie z milicją. Twoje prawo. Natomiast zaświadczenie, zwolnienie, kombinacje, machanie papierkiem od doktora? Frajerstwo? To chyba eleganckie określenie tego postępowania. W każdym razie świetnie zrobiłeś, że to napisałeś.
Prawo jazdy, pracę i studia też se tak załatwiłeś synku?Panopticon pisze: ↑04-03-2021, 18:18Frajerstwem jest niszczyć sobie zdrowie przez chodzenie w kagańcu.535 pisze: ↑04-03-2021, 18:05O kurwa! Jaki strzał w kolano. Wycofuję się. To nie pacjent. On mimo wszystko nie jebnąłby takiego babola. Czyli panie kolego jest pan typowym płaczkiem polaczkiem cwaniaczkiem kombinatorem? Załatwić, zakombinować , a potem strugać bohatera? Gardzę tego typu miernotami. Chodzisz bez maski, płacisz mandaty, tłuczesz się z ochroną, szarpiesz w sądzie z milicją. Twoje prawo. Natomiast zaświadczenie, zwolnienie, kombinacje, machanie papierkiem od doktora? Frajerstwo? To chyba eleganckie określenie tego postępowania. W każdym razie świetnie zrobiłeś, że to napisałeś.
Do 28.11 chodzenie bez kagańca było w pełni legalne i żadna milicja mnie nie zaczepiała.
Ale potem trzeba było sobie pomócPozdrawiam wszystkich frajerów co to na świeżym powietrzu chodzą ze szmatą na ryju.
a jak się niszczy zdrowie chodząc w maseczce?Panopticon pisze: ↑04-03-2021, 18:18Frajerstwem jest niszczyć sobie zdrowie przez chodzenie w kagańcu.535 pisze: ↑04-03-2021, 18:05O kurwa! Jaki strzał w kolano. Wycofuję się. To nie pacjent. On mimo wszystko nie jebnąłby takiego babola. Czyli panie kolego jest pan typowym płaczkiem polaczkiem cwaniaczkiem kombinatorem? Załatwić, zakombinować , a potem strugać bohatera? Gardzę tego typu miernotami. Chodzisz bez maski, płacisz mandaty, tłuczesz się z ochroną, szarpiesz w sądzie z milicją. Twoje prawo. Natomiast zaświadczenie, zwolnienie, kombinacje, machanie papierkiem od doktora? Frajerstwo? To chyba eleganckie określenie tego postępowania. W każdym razie świetnie zrobiłeś, że to napisałeś.
Do 28.11 chodzenie bez kagańca było w pełni legalne i żadna milicja mnie nie zaczepiała.
Ale potem trzeba było sobie pomócPozdrawiam wszystkich frajerów co to na świeżym powietrzu chodzą ze szmatą na ryju.
przecież pisze nagrobek, że przekaz poszedł. magna - wiadomo, kupa wariatów. teraz bedzie po angielskiemu i z tweetera. napiszemy też, że bywamy na roadburn i w ogóle będzie światowo i legitnie. a, że przekaz dalej idzie z lublina, to inna sprawa.
Wacław pisze: ↑04-03-2021, 18:28a jak się niszczy zdrowie chodząc w maseczce?Panopticon pisze: ↑04-03-2021, 18:18Frajerstwem jest niszczyć sobie zdrowie przez chodzenie w kagańcu.535 pisze: ↑04-03-2021, 18:05O kurwa! Jaki strzał w kolano. Wycofuję się. To nie pacjent. On mimo wszystko nie jebnąłby takiego babola. Czyli panie kolego jest pan typowym płaczkiem polaczkiem cwaniaczkiem kombinatorem? Załatwić, zakombinować , a potem strugać bohatera? Gardzę tego typu miernotami. Chodzisz bez maski, płacisz mandaty, tłuczesz się z ochroną, szarpiesz w sądzie z milicją. Twoje prawo. Natomiast zaświadczenie, zwolnienie, kombinacje, machanie papierkiem od doktora? Frajerstwo? To chyba eleganckie określenie tego postępowania. W każdym razie świetnie zrobiłeś, że to napisałeś.
tak też xD obawiam się, że tą focią zrobiłeś mu dobrze. jak się chłop wytrzepie to dopiero wróci xD. a jak wróci, to moje pytanie jest ciągle aktualne.nagrobek pisze: ↑04-03-2021, 18:44Wacław pisze: ↑04-03-2021, 18:28a jak się niszczy zdrowie chodząc w maseczce?Panopticon pisze: ↑04-03-2021, 18:18
Frajerstwem jest niszczyć sobie zdrowie przez chodzenie w kagańcu.
![]()