Vader, Infernal War, Insidius - Imperium Poloniae 2016
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- nagrobek
- zahartowany metalizator
Re: Vader, Infernal War, Insidius - Imperium Poloniae 2016
oczywiście a aktualne zaproszenia i granie na imprezach ns to zupełnyprzypadek ," proszę nas z tym nie łączyć, ta pani przyszła w tym futrze i w nim wychodzi"albo jesteście bardzo głupi co potwierdzałoby opinię z wywiadu z zespołem o większości fanów metalu albo takich udajecie, puder coś nie trzyma , zresztą chuj w to chłopaki
Ja natomiast zupełnie nie mam z tym problemu. Powiem więcej leje na to, kto i co powiedział. No chyba, że jest to redaktor Rogowiecki. Jemu recenzji Possessed nie wybaczę do końca życia. Jego lub mojego.
-
- weteran forumowych bitew
+1nagrobek pisze:oczywiście a aktualne zaproszenia i granie na imprezach ns to zupełnyprzypadek ," proszę nas z tym nie łączyć, ta pani przyszła w tym futrze i w nim wychodzi"albo jesteście bardzo głupi co potwierdzałoby opinię z wywiadu z zespołem o większości fanów metalu albo takich udajecie, puder coś nie trzyma , zresztą chuj w to chłopaki
-
Rogowiecki? to ten z zespołu Coma?
Nie. Ten parapeciarz z Lombardu.
Proszę Cię, 10 lat temu nie mieli 15 lat, to po pierwsze. A po drugie - jeśli uważasz, że nastąpiły jakieś zmiany poglądowe, to wyłuszcz je wywiadami czy wypowiedziami przeczącymi. Dla mnie sprawa wygląda tak, że jak przedstawiałeś swoje poglądy i uległy one zmianie, uważasz że to było głupie - powiedz to. Zwłaszcza w przypadku kogoś, kto daje trochę wywiadów, ma okazję. A jak nie...Alkoholokaust pisze:Sprzed ilu lat analizujecie wypowiedź? Chyba około 10-15-stu?
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
a to tez racja - poki dobrze graja to moga byc nawet i feministkami535 pisze:Ja natomiast zupełnie nie mam z tym problemu. Powiem więcej leje na to, kto i co powiedział. No chyba, że jest to redaktor Rogowiecki. Jemu recenzji Possessed nie wybaczę do końca życia. Jego lub mojego.
Guilty of being right
- COFFIN
I tyle. Znamienne oczywiście i przewidywalne było to, że nie mógł sie dojebać ktoś inny tylko mistrz, który jeszcze niedawno życzył prawie każdemu, żeby zdechł na raka:)535 pisze:Ja natomiast zupełnie nie mam z tym problemu.
'Come the Blessed Madness'
-
Gdybyś nie zauważył, to nie tylko on.COFFIN pisze:I tyle. Znamienne oczywiście i przewidywalne było to, że nie mógł sie dojebać ktoś inny tylko mistrz, który jeszcze niedawno życzył prawie każdemu, żeby zdechł na raka:)535 pisze:Ja natomiast zupełnie nie mam z tym problemu.
- COFFIN
Zauważyłem. I dalej mam to gdzieś.
Nie wiem jak inni, ale ja tych panów oceniam po spotkaniu twarzą w twarz, a nie jakimś wywiadzie, czy internetowym gaworzeniu. Sprawiają wrażenie miłych, sympatycznych i otwartych ludzi, być może ktoś ma inne doświadczenia. Ja mam takie. Tyle na ten temat.
- COFFIN
To tez. Ale przecież Warcrimer był na tym forum jednym z najlepiej i najciekawiej piszących użytkowników. Później nastał czas debili i różnych innych wynalazków, co myślą, że rozumy zjedli. I to widać na każdym kroku.
Fakt. To jeden z tych gości, których mi tutaj brakuje.COFFIN pisze:To tez. Ale przecież Warcrimer był na tym forum jednym z najlepiej i najciekawiej piszących użytkowników. Później nastał czas debili i różnych innych wynalazków, co myślą, że rozumy zjedli. I to widać na każdym kroku.
- COFFIN
Dobrze, że wiesz, o czym mówię:)
-
Niektórzy pedofile w spotkaniu twarzą w twarz, tez sprawiają wrażenie miłych, sympatycznych i otwartych ludzi.535 pisze:Nie wiem jak inni, ale ja tych panów oceniam po spotkaniu twarzą w twarz, a nie jakimś wywiadzie, czy internetowym gaworzeniu. Sprawiają wrażenie miłych, sympatycznych i otwartych ludzi, być może ktoś ma inne doświadczenia. Ja mam takie. Tyle na ten temat.
Odcięcia się od kiedyś głoszonych poglądów nie było. Występ na imprezie organizowanej przez ns, nie tak dawno temu był. O liście gości na koncert w Gdańsku dopiero co huczało.
Dla mnie też tyle na ten temat.
- COFFIN
Następny pacyfista:D Mam chociaż nadzieję, że nie w zależności od sytuacji i tematu.
W porządku. Na szczęście mam w głębokim poważaniu te wszystkie podziały i koterie, ale jeżeli kogoś to boli lub bawi? Nic mi do tego.
Więc uważasz, że jeśli ktoś nie neguje holokaustu, to jest pacyfistą.COFFIN pisze:Następny pacyfista:D Mam chociaż nadzieję, że nie w zależności od sytuacji i tematu.
- nagrobek
nie uprawiasz hajlowanka i nie propagujesz rahowa, musowo pacyfista. proste.
- COFFIN
Ale ja tutaj nie o tym, jeśli nie zauważyłeś. Osobiście zwisa mi to i nie mam z tym żadnego problemu. Może za to kilka innych osób pomyliło miejsca.Karkasonne pisze:
Więc uważasz, że jeśli ktoś nie neguje holokaustu, to jest pacyfistą.