IXXI
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: IXXI
jak uslyszalem nazwe tej kapeli mialem dokladnie to samo skojarzenie:)Saymoon pisze:Mam jeszcze jakieś archaiczne pudełko proszku IXI w pralni. Jest ktoś zainteresowany???
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re:
tu się zgodzę. grają atrakcyjniej i więcej mają mi do zaoferowania. co tylko świadczy na niekorzyść satyriconSkaut_Kwatermaster pisze:bo grają o piekło lepiej niż SatyriconScaarph pisze:nie jest ten 9/11 jakiś najtragiczniejszy, ale żeby majtki mazać to też nie. duży plus, że jednak niewiele tam słychać satyricon

- boroowa
- weteran forumowych bitew
Fajne granie (debiut i dwójka), może bez moczenia gaci, ale wstydu też nie przynoszą. Muszę obadać ostatnią płytę, niemożliwe, by The Age of Nero było lepsze
Jedyne, co mnie wkurwia (odnosi się to również do ZAVORASH) to stękająco-konający wokal Totalscorn'a.

Jedyne, co mnie wkurwia (odnosi się to również do ZAVORASH) to stękająco-konający wokal Totalscorn'a.
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Skaut
no, przynajmniej jeden co się poznał na IXXIDrone pisze:Zmuszony dziś przez okoliczności, tj. atrakcyjną cenę (20zł) za "Elect Darkness" w Mystic, zapoznałem się wreszcie z tym materiałem i jestem ZACHWYCONY. Jaka rokendrolowa płyta, a jednocześnie pięknie blackowa, bez głupot, przyśpiewek i mrugania oczkiem. Najlepsze oczywiście wokale - świetna robota, świetny pomysł.
Kto nie ma, niech bierze czym prędzej!

Coś tam było! Człowiek!
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Block69 pisze:Jak dla mnie najlepsza jest dwójka. Najbardziej rokendrolowa.
O tak, dwójka niszczy światy zadziornymi riffami ! Trójka też świetna, jedynkę można pominąć.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Właśnie dwójkę sobie odświeżyłem i no kurwa, zajebiste to. Nie znam się na blacku (stanowisko oficjalne, skan pieczątki mogę wysłać pocztą), ale ten krążek robi ze mną, co chce. W ogóle to nie wiedziałem, ale reaktywowali się pod koniec ubiegłego roku z gardłowym Ondskapt na liście płac. Ciekawe, co z tego wyjdzie. Szkoda tylko Totalscorna - niektórych może wkurwiał jego wokal, ale jak dla mnie pasował idealnie.
- maciek z klanu
przeciez jedynka jest najlepsza !Nif pisze:Block69 pisze:Jak dla mnie najlepsza jest dwójka. Najbardziej rokendrolowa.
O tak, dwójka niszczy światy zadziornymi riffami ! Trójka też świetna, jedynkę można pominąć.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
My brother, the mighty "Nord/Nebiros" (Malign,ex-Ofermod) will be joining us today at sunlight studio along with Outlaw / Core.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;