Ulver - Poznań, 5. kwietnia

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Mol
zahartowany metalizator

Re: Ulver - Poznań, 5. kwietnia

06-04-2011, 08:45

perkusista na pewno polił ;)
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Morph
mistrz forumowej ceremonii
Kontakt:

06-04-2011, 09:57

535 pisze:Napisz jeszcze, czy pod koniec materiału z płyty Garm, nienaturalnym galopem udał się w kierunku siedzącego za parapetem Danielka i zapytał go czy to koniec? (tak jak uczynił to ku mojemu zaskoczeniu w Londynie)?,bo jeśli tak, to oznaczałoby, iż to o czym piszesz jest już faktem. Daniel O'Sullivan jest niestety nieokreślonej płci karykaturą w częściowo damskich fatałaszkach, ale jak rozejrzeć się wokoło to chyba taka moda:) Najgorsze jest to, że owa niezdecydowanej orientacji miękkość, niszczy dużą część przyjemności z odbioru nowej płyty.
Coś w tym stylu było, winem się jeszcze dzielili bo Żubra, którym dilował Zweizz też nie chciał. Rok temu jeszcze piwka sobie nie odmówił, teraz jest chyba za mało alternatywne :D
535 pisze:a nie mówiłem, mam wrażenie , że nie chcieliście w to wierzyć:)

I jeszcze pytanie techniczne: palili chłopaki podczas misterium:)?
Ale ten utwór od początku całkiem mi się podobał.
Palili dużo po. Podczas palił Zweizz.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Awatar użytkownika
grot
weteran forumowych bitew

06-04-2011, 11:46

fajniejsze te nowe kawałki na żywca, nawet Stone Angels przerobione z pretensjonalnej recytacji na coś bardziej słuchalnego. brzmienie słabe, jakby próby dźwiękowe wcześniej odpuścili, jak Garm śpiewał ciszej to mogłem tylko się domyślać co śpiewa.
Zweizz i jego "moment of extreme beauty" nawet zabawne, choć do Ulver nijak mi nie pasuje. publika chyba najżyczliwiej przyjęła moment jak Garm zajebał mu w końcu jego róg ;)
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
ODPOWIEDZ