Właśnie te drobne chłopki to, wbrew pozorom, najtwardsze sukinkoty. Wyliże się.maciek z klanu pisze:dobre info! paweł może masy nie ma, ale charakter to i owszem
BLAZE OF PERDITION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Re: BLAZE OF PERDITION
Kerosene keeps me warm.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Święte słowa. Oby się wylizali bo ten nosaty już prawie chciał mnie szukać, a nie wypada bić niepełnosprawnych przecież. Z Bogiem.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Tego forum już nie ma.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Nawet długopisyyyyyyyyy z godnością się zachował:
a to ostatnio aby robię bo robie dużo i nie mam czasów na internet bo pracuje , ale na chwile aby sie pierzyna zakryje musze napisac wam ze jest mi smutno Nie dlatego ze na jesien bo jest, bo zawsze mnie wtedy jakas taka depresja łapie i chuj wie skad się to bierze nawet babka tak samo, tylko siedzi w oknie i wypatruje. czasem tylko coś wysapie pod nosem , że aby kury mógłby ktoś nakarmić. ale my kurwa kur nie mamy mi to tak naprawde smutno bo nasze chłopaki miastowe się porozbijali. wiem, że oni byli z miasta i pewnie mieli duzo lepsze życie niż ja, Vitriola nawet pare razy widziałem i widać bylo że to taki chrabia troche co na wszystkich lubi tak aby z góry patrzeć lubi. ale ja wiem że oni wszyscy to też są ludzie tacy jak ja, Maria, Trocki i Meleficio. Bardzo mi tez szkoda tego Ikaroza bo jeszcze pamietam jak na koncercie w Lublinie jak on był młody mu sznurówki z Adamem rozwiązywaliśmy jak grał na scenie Ale i oni nalezą do moich lubisi i ja bardzo chce aby wrócili do nas i najlepiej zajechali przez gmine Urzędów to ich nakarmię, wyściskam, wyciumciaraciam i od razu będą zdrowi jak chłop
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- empir
- zahartowany metalizator
nie przesadzałbym. to tylko kilku głąmbów.ramonoth pisze:Tego forum już nie ma.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Niektórzy zaprzepaścili znakomitą okazję by wsadzić mordy w kubeł. Jeden chłopak poznał już tajemnicę życia i śmierci, drugi przeżywa tragedię (wiadomość o zmiażdżonym kręgosłupie jest bardzo kiepska), więc jeśli nawet zalazł komuś za skórę to nie ma to już żadnego znaczenia. Dziwię się, że jeszcze nie zastosowano ozdrowieńczej w takich sytuacjach instytucji bana.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- starszy świeżak
Gości z BoP poznałem tylko przelotem, wrażenie : normalne spoko typki.
Szkoda Morsa, oby reszta się wylizała.
Natomiast co do kilku idiotów udzielających się w temacie, co to chcą być tacy hehe alternatywni i pokazać jaki mają życiowy luzik to chuj w nich i nie dawajcie im więcej atencji.Bo tego typu brednie to nic godnego uwagi, tym bardziej pożałowania.
Szkoda Morsa, oby reszta się wylizała.
Natomiast co do kilku idiotów udzielających się w temacie, co to chcą być tacy hehe alternatywni i pokazać jaki mają życiowy luzik to chuj w nich i nie dawajcie im więcej atencji.Bo tego typu brednie to nic godnego uwagi, tym bardziej pożałowania.
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Powtórzę: bagno zrobiło raptem 2-3 buraków. Tak zwykle jest, że małe psy głośno szczekają. Nie dajmy się w to wmanewrować ani uwierzyć, że to esencja i istota forum.
- vicek
a czy tu kiedykolwiek kogoś zbanowano ????Pacjent pisze:Niektórzy zaprzepaścili znakomitą okazję by wsadzić mordy w kubeł. Jeden chłopak poznał już tajemnicę życia i śmierci, drugi przeżywa tragedię (wiadomość o zmiażdżonym kręgosłupie jest bardzo kiepska), więc jeśli nawet zalazł komuś za skórę to nie ma to już żadnego znaczenia. Dziwię się, że jeszcze nie zastosowano ozdrowieńczej w takich sytuacjach instytucji bana.
- Harlequin
Sruby na szczęscie aż takiej tragedii nie robią, mozna z tym prawie normalnie funkcjonowac, co najwyzej Maweł na narty nie pojedzie. Przy dobrych wiatrach nawet nie jest konieczna jakaś długa rehabilitacja, często jest tak, ze ludzi wypuszczają po 7-8 dniach od takiego zabiegu. Wierze, że bedzie dobrze :)lucass pisze:Dziencioł jest po operacji. Miał zmiażdżone kregi, które mu wzmocnili śrubami. Ciągle jest w spiączce z której beda go w najblizszym czasie wybudzać i wtedy sie okaze w jakim stanie bedzie i czy organizm sam da rade funkcjonować. Musi byc dobrze bo to jest wbrew pozorom twardy skurwiel. Poza tym dostalismy info, ze jest w najlepszym szpitalu w Austrii. Jest dobrze, ze operacja udana i wytrzymał to.
- flow
- postuje jak opętany!
Dawnymi czasy długopis zaliczał bany.
- empir
no jest tu taki temacik w którym admini informują komu i za co bana udzielono
- Lykantrop
Ale za co niby długopisy znowu miałby dostać bana?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- COFFIN
Nie widzę powodu, trochę się Darek rozkleił nawet.
Może i tak.empir pisze:to tylko kilku głąmbów.
'Come the Blessed Madness'
- empir
hehe, nie wiem skąd te "M". Choć w sumie co za różnica: głąb czy głąmb
- flow
- postuje jak opętany!
To była odpowiedź na:
Dariusz zachował się godnie.vicek pisze: a czy tu kiedykolwiek kogoś zbanowano ????
- megawat
- weteran forumowych bitew
Cały ten cyrkowo-regulaminowy cynizm co niektórych tutaj - dość żałosny, kurwa. Brak empatii, negacja zwykłych ludzkich odruchów - pięknie, gratuluję.
Ja muzyki Blaze of Perdition nigdy nie słuchałem i wątpię, żebym teraz zaczął słuchać, ale beastov23 to był fajny gość i jak na to forum całkiem kolorowa postać. Szkoda go, miał zajebiste poczucie humoru. A przy jednej z bobrowych akcji to się nawet raz zlałem w gacie ze śmiechu. http://www.masterful-magazine.com/forum ... at#p785226
Reszta chłopaków niech spokojnie wraca do zdrowia na tyle na ile to tylko możliwe.
Ja muzyki Blaze of Perdition nigdy nie słuchałem i wątpię, żebym teraz zaczął słuchać, ale beastov23 to był fajny gość i jak na to forum całkiem kolorowa postać. Szkoda go, miał zajebiste poczucie humoru. A przy jednej z bobrowych akcji to się nawet raz zlałem w gacie ze śmiechu. http://www.masterful-magazine.com/forum ... at#p785226
Reszta chłopaków niech spokojnie wraca do zdrowia na tyle na ile to tylko możliwe.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- PIoChuUu
- rozkręca się
"Poległym chwała, wolność żywym". Panowie, szybkiego powrotu do zdrowia!
Frankie Teardrop
- COFFIN
Akcje z bobrem rozdawały!!!:-)))megawat pisze:A przy jednej z bobrowych akcji to się nawet raz zlałem w gacie ze śmiechu. http://www.masterful-magazine.com/forum ... at#p785226
'Come the Blessed Madness'
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Nieraz się przez tego morsa zaśmiałem, nawet nie kojarzyłem, że grał w BoPie. Oby spoczywał w pokoju wiecznym.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared