DECAPITATED

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

Re: DECAPITATED

14-09-2017, 17:25

Ja jestem za Decapitated i przeciwko tym leniwym babom co mają paznokcie wydepilowane i psity ogolone. Pewnie w domach mają sztuczne fallusy w szufladach i jakieś sprężyny co się do dupy wsadza. Niech wypuszczą naszych chłopaków!
Raz się zje, raz się nie zje.
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

15-09-2017, 22:29

http://www.polityka.pl/tygodnikpolityka ... o-tym.read" onclick="window.open(this.href);return false;
podludzie z Polityki znalezli nowy powod do ponajezdzania na Polakow :D
Guilty of being right
Awatar użytkownika
TheDude

15-09-2017, 23:42

Mariusz Wędliniarz pisze:Ja jestem za Decapitated i przeciwko tym leniwym babom co mają paznokcie wydepilowane i psity ogolone. Pewnie w domach mają sztuczne fallusy w szufladach i jakieś sprężyny co się do dupy wsadza. Niech wypuszczą naszych chłopaków!
I te durne kurwy nie myją tych sprężyn i mają w dupach zarazki !
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

16-09-2017, 07:52

Kilka zapoznawczych odsłuchów "Anticult" za mną. Ależ tutaj jest gęsto, przestrzennie i intensywnie, Wacek nie musi nikomu udowadniać jak znakomitym jest wioślarzem ale jego gra tradycyjnie budzi szacunek. Gość bawiąc się w muzykowanie wypuszcza masę zajebistych motywów raz kurewsko ciężkich i szybkich innym delikatnie snujących się jako tło sekcji. Solówki to znowu zupełnie inna bajka, doskonale wkomponowane w strukturę utworów bujają niesamowicie w pakiecie z szybkim riffowaniem. Ta płyta ma kurewskiego kopa i niesamowitą siłę rażenia i zupełnie nieistotnym jest, że to już nie death metal z wygibasami bowiem te wygibasy są po prostu nieco inaczej podane.
Jedynym mankamentem jak dla mnie to rzecz jasna wokal, pora na zmianę.
Hit za hitem, słucha się wybornie.
Jebać żuli.
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

16-09-2017, 08:30

uglak pisze:http://www.polityka.pl/tygodnikpolityka ... o-tym.read
"To dopiero początek ich drogi przez wymiar sprawiedliwości, ale już teraz widać, jak głęboko zakorzeniona jest w Polsce kultura gwałtu i przemocy wobec kobiet"
Wyobcowane z własnej wspólnoty s....y. Ruchanie dziewczyn na trasach nie ma narodowości, ale ci osobnicy zawsze znajdą powód by wmówić swoim czytelnikom, że należą do narodu bydlaków, prymitywów i podludzi. Szkoda, że nie zauważają, iż piszą wyłącznie o sobie.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
InAGaddaDaVida
rozkręca się

16-09-2017, 14:53

Pacjent pisze:
uglak pisze:http://www.polityka.pl/tygodnikpolityka ... o-tym.read
"To dopiero początek ich drogi przez wymiar sprawiedliwości, ale już teraz widać, jak głęboko zakorzeniona jest w Polsce kultura gwałtu i przemocy wobec kobiet"
Wyobcowane z własnej wspólnoty s....y. Ruchanie dziewczyn na trasach nie ma narodowości, ale ci osobnicy zawsze znajdą powód by wmówić swoim czytelnikom, że należą do narodu bydlaków, prymitywów i podludzi. Szkoda, że nie zauważają, iż piszą wyłącznie o sobie.
Sądząc po nakładzie to już tylko gazetka dla żydowskiej mniejszości
Nasum

16-09-2017, 15:00

"Na przemoc trzeba reagować odważnie i szybko. Tyle odwagi cywilnej miał choćby inny zespół, Venom Prison. Mieli odbyć z Polakami z Decapitated światowe tournée, ale na fali oskarżeń Polaków o gwałt właśnie je odwołali. Jak napisali, nie ferują wyroków, ale odcinają się od wszelkiej przemocy, a więc także od osób, które jej dokonują. Muzycy wpłacili też pieniądze na organizację wspierającą ofiary gwałtów. Wnioski? Niezależnie od finansowych konsekwencji nie chcemy pokazywać się z tymi, których oskarżono o gwałt. Nie chcemy podwać ręki tym, którzy mają krzywdzić kobiety."

Powinni też odciąć się od muzyki, bo na koncertach też czasem dochodzi do jakichś przepychanek, młyn to też nie jest tango, a zespoły z którymi chcąc nie chcąc będą musieli zagrać mogą głosić zgoła inne poglądy. Co wtedy? Też nie zagrają?
btd
rozkręca się

16-09-2017, 16:15

http://cp.spokanecounty.org/courtdocume ... AA181C1234

zmieniają adwokatów, ale dalej nie ma nic o gwałcie, dalej jest w zarzutach porwanie tylko
Jenny
starszy świeżak

16-09-2017, 17:45

Treściwie: http://www.spokesman.com/stories/2017/s ... gang-rapi/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pacjent

16-09-2017, 18:35

btd pisze:http://cp.spokanecounty.org/courtdocume ... AA181C1234

zmieniają adwokatów, ale dalej nie ma nic o gwałcie, dalej jest w zarzutach porwanie tylko
Może ją za daleko wywieźli po prostu? Każdy by się wkurzył gdyby znalazł się w innym stanie i musiał wracać na koszt własny.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
btd
rozkręca się

16-09-2017, 18:43

Treściwie: http://www.spokesman.com/stories/2017/s" onclick="window.open(this.href);return false; ... gang-rapi/
no to jest pierwsze źródło, drugi tekst o tej sprawie. pierwszy był o porwaniu, potem doszły zeznania o gwałcie.
ale to co ja podlinkowałem to są dane o sprawie prosto z sądu gdzie jest sprawa. no i jak widać wczoraj dodali zmianę prawnika vogga (tylko u niego są zmiany, reszta nic nowego), ale dalej nie ma zmian zarzutów.
Nasum

16-09-2017, 19:06

Pacjent pisze:
btd pisze:http://cp.spokanecounty.org/courtdocume ... AA181C1234

Może ją za daleko wywieźli po prostu? Każdy by się wkurzył gdyby znalazł się w innym stanie i musiał wracać na koszt własny.

W sumie....każda by się wkurwiła gdyby imprezowała z muzykami a tu nagle jeb! jest 300 kilometrów dalej.
btd
rozkręca się

16-09-2017, 20:03

ciekawe gdzie ją wysadzili, bo między spokane a portland to ponad 300 mil :D

mi cały czas nie daje spokoju czas.

"impreza" miała miejsce w spokane, 31 sierpnia.
aresztowano ich w santa ana 8 września. to jest tydzień i 6 koncertów pomiędzy. tak zajebiście szybko policja im działa jeśli chodzi o coś innego niż strzelanie do kolorowych, czy też jednak zgłoszenie i zeznania były chuj wie kiedy.
Wódka i Piwo
weteran forumowych bitew

16-09-2017, 20:05

A mnie jebie ten cały Dekapitejted. Zachciało się być rockstarami, to trzeba zapłacić rachunek. Prawda jest taka że to oni dali się wydymać. A ta cała żałoba wśród portali dla metaluchów, o to by nie robić ze sprawy żartów jest arcy pedalsko żałosna. Kurwa, tnijcie się, skaczcie z mostów, i lamentujcie niczym pastuchy którym wilcy zjadły owce...bo kilku dorosłych facetów, będących po raz kolejny w USA i zapewne znajacych tamtejsze realia dało się zrobić w chuja jakiejś tępej dzidzie. A jeśli pojechali faktycznie w kolejarza, to tylko świadczy o ich upośledzeniu. Mnie bawi. Teraz hebanowi panowie zrobią z nich pod celami pojemniki na sperme.
Pacjent

16-09-2017, 20:23

Wódka i Piwo pisze:A mnie jebie ten cały Dekapitejted. Zachciało się być rockstarami, to trzeba zapłacić rachunek. Prawda jest taka że to oni dali się wydymać. A ta cała żałoba wśród portali dla metaluchów, o to by nie robić ze sprawy żartów jest arcy pedalsko żałosna. Kurwa, tnijcie się, skaczcie z mostów, i lamentujcie niczym pastuchy którym wilcy zjadły owce...bo kilku dorosłych facetów, będących po raz kolejny w USA i zapewne znajacych tamtejsze realia dało się zrobić w chuja jakiejś tępej dzidzie. A jeśli pojechali faktycznie w kolejarza, to tylko świadczy o ich upośledzeniu. Mnie bawi. Teraz hebanowi panowie zrobią z nich pod celami pojemniki na sperme.
Standardowy przykład zawiści. Chłopaki znaleźli się w kraju gdzie trasy grały takie zespoły jak Motley Crue, Kiss czy Rolling Stones i każda dziewczyna wie, że wejście do autokaru zespołu oznacza zgodę na ostre rżnięcie. Odbywa się to w atmosferze używek i poluzowania wielu norm. Niestety prawnicy z USA potrafią załatwić restauratora, bo jego klient wylał na siebie zbyt gorącą herbatę i tu jest największy problem chłopaków z DECAPITATED.
Awatar użytkownika
ramonoth
rasowy masterfulowicz

16-09-2017, 20:56

Wódka i Piwo pisze:...bo kilku dorosłych facetów, będących po raz kolejny w USA i zapewne znajacych tamtejsze realia dało się zrobić w chuja jakiejś tępej dzidzie. A jeśli pojechali faktycznie w kolejarza, to tylko świadczy o ich upośledzeniu.
Czy jakikolwiek dorosły mężczyzna ma do tego cokolwiek do dodania? Skończmy, Panowie, to pierdolenie, bo mi się słabo robi, a jeszcze w Lublinie w ryj nie dostałem.
Awatar użytkownika
Hatefire

16-09-2017, 21:18

Pacjent pisze:Standardowy przykład zawiści. Chłopaki znaleźli się w kraju gdzie trasy grały takie zespoły jak Motley Crue, Kiss czy Rolling Stones i każda dziewczyna wie, że wejście do autokaru zespołu oznacza zgodę na ostre rżnięcie. Odbywa się to w atmosferze używek i poluzowania wielu norm. Niestety prawnicy z USA potrafią załatwić restauratora, bo jego klient wylał na siebie zbyt gorącą herbatę i tu jest największy problem chłopaków z DECAPITATED.
Wejście do autokaru oznacza co najwyżej zgodę na wejście do autokaru. Jeśli jakiś osobnik w autokarze ma ochotę na ostre rznięcie winien grzecznie zapytać potencjalny obiekt rżnięcia czy tez ma na to ochotę. Nawet jeśli obiekt rznięcia wyrazi ochotę a potem się rozmyśli to tenże osobnik winien schować chuja do gaci i poszukać sobie innego obiektu a jak nie znajdzie zrobić sobie dobrze ręką.

Żeby nie było nie przesądzam o winie o chłopaków, bo po prostu nie wiem jak było. To co napisałem dotyczy pewnego sposobu rozumowania. Na przykład zdarzają się klienci którzy uważają że jak kobieta przyjmie zaproszenie na wypicie drinka w klubie to oznacza to zgodę na rżnięcie. Sam kiedyś będąc z kumpelą w knajpie, w takiej sytuacji z drinkiem, na jej prośbę, musiałem delikwentowi wytłumaczyć ręcznie że no means no.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
RippingHeadache
weteran forumowych bitew

16-09-2017, 21:25

Hatefire pisze:
Pacjent pisze:Standardowy przykład zawiści. Chłopaki znaleźli się w kraju gdzie trasy grały takie zespoły jak Motley Crue, Kiss czy Rolling Stones i każda dziewczyna wie, że wejście do autokaru zespołu oznacza zgodę na ostre rżnięcie. Odbywa się to w atmosferze używek i poluzowania wielu norm. Niestety prawnicy z USA potrafią załatwić restauratora, bo jego klient wylał na siebie zbyt gorącą herbatę i tu jest największy problem chłopaków z DECAPITATED.
Wejście do autokaru oznacza co najwyżej zgodę na wejście do autokaru. Jeśli jakiś osobnik w autokarze ma ochotę na ostre rznięcie winien grzecznie zapytać potencjalny obiekt rżnięcia czy tez ma na to ochotę. Nawet jeśli obiekt rznięcia wyrazi ochotę a potem się rozmyśli to tenże osobnik winien schować chuja do gaci i poszukać sobie innego obiektu a jak nie znajdzie zrobić sobie dobrze ręką.

Żeby nie było nie przesądzam o winie o chłopaków, bo po prostu nie wiem jak było. To co napisałem dotyczy pewnego sposobu rozumowania. Na przykład zdarzają się klienci którzy uważają że jak kobieta przyjmie zaproszenie na wypicie drinka w klubie to oznacza to zgodę na rżnięcie. Sam kiedyś będąc z kumpelą w knajpie, w takiej sytuacji z drinkiem, na jej prośbę, musiałem delikwentowi wytłumaczyć ręcznie że no means no.
Otóż to.
Awatar użytkownika
uglak

16-09-2017, 21:44

Nasum pisze:"Na przemoc trzeba reagować odważnie i szybko. Tyle odwagi cywilnej miał choćby inny zespół, Venom Prison. Mieli odbyć z Polakami z Decapitated światowe tournée, ale na fali oskarżeń Polaków o gwałt właśnie je odwołali. Jak napisali, nie ferują wyroków, ale odcinają się od wszelkiej przemocy, a więc także od osób, które jej dokonują. Muzycy wpłacili też pieniądze na organizację wspierającą ofiary gwałtów. Wnioski? Niezależnie od finansowych konsekwencji nie chcemy pokazywać się z tymi, których oskarżono o gwałt. Nie chcemy podwać ręki tym, którzy mają krzywdzić kobiety."

Powinni też odciąć się od muzyki, bo na koncertach też czasem dochodzi do jakichś przepychanek, młyn to też nie jest tango, a zespoły z którymi chcąc nie chcąc będą musieli zagrać mogą głosić zgoła inne poglądy. Co wtedy? Też nie zagrają?
swoja droga "światowe tournée" Venom Prison to local support w UK, ale czego mozna sie spodziewac po Polityce ;-)
btd pisze:ciekawe gdzie ją wysadzili, bo między spokane a portland to ponad 300 mil :D
An officer found her near North Post Street and West Buckeye Avenue, about 2 miles from the venue
Guilty of being right
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

17-09-2017, 08:42

RippingHeadache pisze:
Hatefire pisze:

Otóż to.
Jakim trzeba być tępym ryjcem, żeby tego nie rozumieć, to ja nie wiem.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
ODPOWIEDZ