Z reguły tematy typu "versus" są chuja warte, ale ten jest zajebisty, bo ja go założyłem.
Jeśli łaska proszę o informację, którą wersję debiutu (oficjalną czy faktyczną) MOTÖRHEAD preferują Szanowni Forumowicze i dlaczego, jeśli można wiedzieć.
Nie daję opcji "trudno wybrać", "szybka jazda na warunkowym", tudzież "Sadistik Exekution", bo byłyby furtką dla niedzielnych fanów.
"Motorhead" vs "On Parole"
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
"Motorhead" vs "On Parole"
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Self
- rasowy masterfulowicz
Re: "Motorhead" vs "On Parole"
Oba albumy są bezbłędne, więc jak tu wybrać, żeby dobrze było? Cipka jestem i nie potrafię w tym przypadku podjąć męskiej decyzji.
-
- mistrz forumowej ceremonii
On Parole
czemu? bardziej mi się podoba :)
czemu? bardziej mi się podoba :)
-
- postuje jak opętany!
Obie wielbię bezgranicznie i nie potrafię wybrać... Obecny wynik 2:2 bardzo mi odpowiada dlatego nie zagłosuję ;)
- ozzy
- postuje jak opętany!
ja jednak się skusze i dam głos na "On Parole" bo to był pierwszy motorhead jaki zakupiłem i chyba usłyszałem nawet, taki jakiś sentyment lekki :)
SODOM i chuj
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Ciężka sprawa. Generalnie postawiłbym na "Bomber", ale z racji braku laku głos na "Motörhead", w myśl zasady prior tempore potior iure. Odgrzane kotlety na "On Parole" równie smakowite, jednakowoż azaliż wór.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- postuje jak opętany!
To raczej na "Motorhead" są odgrzane.Lykantrop pisze:Ciężka sprawa. Generalnie postawiłbym na "Bomber", ale z racji braku laku głos na "Motörhead", w myśl zasady prior tempore potior iure. Odgrzane kotlety na "On Parole" równie smakowite, jednakowoż azaliż wór.
Kiedyś postawiłbym na "Motorehead" - dziś jednak zdecydowanie stawiam na "On Parole" - wersje z "Motorhead" są bardziej motorheadowe, ale na debiucie (tym właściwym) powala mnie surowość, brud i większa moc! W ubiegłym tygodniu coś mnie naszło i słuchałem tych dwóch płyt po nocach - nie wiedząc nawet, że jest tu taki temat :) Obie znakomite, ale jednak "On Parole" jest albumem bardziej unikalnym i fascynującym :)
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Ja najbardziej lubię another perfect day i ace of spades
this is a land of wolves now
-
- rasowy masterfulowicz