Ktoś się stawia?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Hehe, coś zrobił?Baton pisze:
Tektura akurat ok, wprawdzie mnie raz wyprosili z powodów ideologicznych,
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Aha, teraz już wiem, dlaczego nie będzie Ulcer.Nerwowy pisze:Na plakacie jest zakaz hajlowania ;DDD.
Teraz to muszę się przyczepić: granie gigu w Tekturze, w dodatku opatrzonego znaczkiem "nacjonalizm nie przejdzie" czy innym chujostwem jest imo jednoznacznym określeniem swoich sympatii.ageless pisze:Żadni lewo ani prawoskrętni, wypraszam sobie
:DAntychróst pisze:Aha, teraz już wiem, dlaczego nie będzie Ulcer.Nerwowy pisze:Na plakacie jest zakaz hajlowania ;DDD.
manieczki pisze:czemu klub nazywa się tektura?
Z kumplem rzucaliśmy za dużo uwag o jebaniu lewackich ścierw. Bywa, jak człowiek popije to i nie myśli za bardzo o tym co mówi i gdzie.Plasfodeur pisze:Hehe, coś zrobił?Baton pisze:
Tektura akurat ok, wprawdzie mnie raz wyprosili z powodów ideologicznych,
Nie jest, ludzie takich sympatii często nie mają, a jeszcze częściej się nad tym wogle nie zastanawiają :)Antychróst pisze:Teraz to muszę się przyczepić: granie gigu w Tekturze, w dodatku opatrzonego znaczkiem "nacjonalizm nie przejdzie" czy innym chujostwem jest imo jednoznacznym określeniem swoich sympatii.ageless pisze:Żadni lewo ani prawoskrętni, wypraszam sobie
Nie zmienia to faktu, że ładnie rozkurwiliście na debiucie i z chęcią was zobaczę na żywo jeśli kiedyś zdecydujecie się zagrać w jakiejś innej lubelskiej miejscówie.
Jak tylko wyprosili to w sumie Ci się upiekło, słyszałem, że tam po mordzie można dostać bardzo łatwo - choć to pewnie złe plotki na temat dobrych i zawsze pomocnych lewaków :DBaton pisze: Z kumplem rzucaliśmy za dużo uwag o jebaniu lewackich ścierw. Bywa, jak człowiek popije to i nie myśli za bardzo o tym co mówi i gdzie.
Ja się nigdy nie spotkałem, osobiście ani jako świadek, a w sumie zaglądam tam na koncerty już od dobrych kilku lat, ale właściwie to bym się nie zdziwił jakby to prawda była.Plasfodeur pisze: słyszałem, że tam po mordzie można dostać bardzo łatwo - choć to pewnie złe plotki na temat dobrych i zawsze pomocnych lewaków :D