MANEGARM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
MANEGARM
Nie znalazłem wątku o Nich więc zakładam i zapraszam do dyskusji!:-) Bardzo lubię ten zespół!:-) Wszystkie Ich płyty są albo świetne albo bdb!:-)
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MANEGARM
Oczywiście zgadzam się z bdb kolegą. Problem tylko taki, że już sam nie wiem która płyta jest świetna, a która bdb bo nie najlepiej się dziś czuję!!!:-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- rozkręca się
lubię vredens tid i vargstenen
-
- zahartowany metalizator
z nieskrywaną niecierpliwością czekam na wpis manieczki w tym temacie!:-)
Nudzę się przy nich raczej. Zachwytów brak, chociaż słyszałem tylko jedną płytę.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
juz !
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- skoczny
- świeżak
Poznałem w audycji u Ryłkołaka utwór Dendo des Dromar z płyty Nordsjarnen Titsalder. Płyta niedoceniona wtedy (patrz recenzja w TA) oraz dzisiaj.
-
- zahartowany metalizator
nie wysiliłeś się, stać Cię na więcejmanieczki pisze:juz !
-
- weteran forumowych bitew
Manegram planuje trasę po Europie na jesieni-wpisujcie się na Ich forum na facebooku, żeby zwiększyć szanse na Ich koncert wreszcie u Nas!!!:-)))
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
fajna ta nowa płytka.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Zastanawiałem się właśnie czy warto - mega chujowa okładka mnie odstraszyła i póki co jeszcze nie zakupiłem. Prędzej czy później trzeba będzie się z nią zapoznać, bo MAEGARM to solidna marka.
-
- postuje jak opętany!
Odstraszył mnie kawałek promujący ich nową płytę, ale postaram się zapoznać z nią, jak tylko Maria K. napisze jakąś pochlebną recenzję.
Generalnie od dłuższego czasu klimaty staronordyckie wolę konsumować w takiej formie, w jakiej podają je np. Solefald, Arckanum, Bathory albo Helheim czy Thyrfing (ten późniejszy).
Generalnie od dłuższego czasu klimaty staronordyckie wolę konsumować w takiej formie, w jakiej podają je np. Solefald, Arckanum, Bathory albo Helheim czy Thyrfing (ten późniejszy).
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
20.11.2015

1. Blodörn
2. Tagen av Daga
3. Odin Owns Ye All
4. Blot
5. Vigverk – Del II
6. Call of the Runes
7. Kraft
8. Bärsärkarna Från Svitjod
9. Nattramn
10. Allfader
11. Månljus (Bonus Track)
12. Mother Earth Father Thunder (Bonus Track)
– feat. Jennie Tebler – (Sister of Quorthon/Bathory) , Alan Nemtheanga (Primordial) & Mikael (Ereb Altor)

1. Blodörn
2. Tagen av Daga
3. Odin Owns Ye All
4. Blot
5. Vigverk – Del II
6. Call of the Runes
7. Kraft
8. Bärsärkarna Från Svitjod
9. Nattramn
10. Allfader
11. Månljus (Bonus Track)
12. Mother Earth Father Thunder (Bonus Track)
– feat. Jennie Tebler – (Sister of Quorthon/Bathory) , Alan Nemtheanga (Primordial) & Mikael (Ereb Altor)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;