Nie znalazłem tematu, a przecież mistrzowie wracają. Nowy album "Somnium Excessum" - 26.02.2013 oferuje takie emocje:
DREAM DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
DREAM DEATH
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DREAM DEATH
Mistrzowie, powiadasz...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- __________
- zaczyna szaleć
-
Bardzo lubię takie granie, a oni byli jednymi z pierwszych.Lykantrop pisze:Mistrzowie, powiadasz...
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Debiut był fajny, nie powiem, chociaż jebał Celtic Frost na kilometr. Co w sumie wtedy było dla mnie plusem samo przez się, ale po latach kompletnie nie mam ochoty wracać do tego.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
No i jest zajebiście. Ma się wrażenie, że to nieznana sesja nagraniowa z 1987 r.
-
W marcu nowy album!

-
Nowy kawałek:
http://www.brooklynvegan.com/archives/2 ... _vets.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Wspaniały zespół!
http://www.brooklynvegan.com/archives/2 ... _vets.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Wspaniały zespół!
- Ascetic
^^^ zachwiane proporcje
a właściwie to chyba ich brak. Rise Above R.? Doom metal. Tylko?
a właściwie to chyba ich brak. Rise Above R.? Doom metal. Tylko?
Poro
- ultravox
- zahartowany metalizator
Fajny numer. Dream Death lepiej dziś czują ducha Celtic Frost niż Tomek Wojownik i jego Triptykon. Ostatnia płyta była świetna, więc czekam na nową. Szkoda tylko, że okładka taka biedna.