LOST SOCIETY

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Maria Konopnicka

LOST SOCIETY

13-06-2013, 13:45

Repka na okładce, wiadomo co będzie w środku....

Obrazek

Nie powiem, zajebiście się tego słucha, cieszy... pewnie będzie cieszyć jeszcze ze trzy dni, a za tydzień o nich zapomnę, ale warto rzucić uchem. Możecie zaoszczędzić kasę i posłuchać tutaj:

Ale ja myślę, że na tyle dobre, że jednak warto zakupić :)
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: LOST SOCIETY

13-06-2013, 14:10

Zmeczylem sie w okolicach 11 minuty kiedy sobie uzmyslowilem, ze naliczylem juz ok 47 zespolow, ktore mi oni przypominaja :D
Maria Konopnicka pisze:nawet jeśli w chwili premiery niektórych z krążków wyżej wymienionych kapel słuchałem z przyjemnością, to po kilku latach uznałem, że zupełnie już nie da się tego słuchać. Wiele retrothrashowych kapel łykałem jak pelikan - cieszył mnie powrót do starego grania, odgrzewanie patentów ulubieńców z lat szczenięcych. Po kilku latach jednak te płyty się dezaktualizują, nie ma już elementu zaskoczenia, świeżości i dochodzi się do wniosku, że lepiej odświeżyć sobie jakąś starą thrashową płytę Exodus, Nuclear Assault czy Kreator.
trudno sie nie zgodzic
woodpecker from space
Awatar użytkownika
ozzy
postuje jak opętany!

13-06-2013, 14:47

miałem podobnie, sympatyczna płyta, ale nie da się chyba dobrnąć do końca :)
SODOM i chuj
Maria Konopnicka

13-06-2013, 23:31

Mam na to sposób - z przyjemnością słucham do połowy, później włączam coś innego, a późnij znów włączam LOST SOCIETY i słucham drugiej połowy :) Głupio nie słuchać jak już człowiek kupił :)
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

14-06-2013, 00:24

A mi się podoba, może dlatego, ze kolesie mają po 16 lat
Awatar użytkownika
Graveyard Shift
zaczyna szaleć

31-05-2015, 14:12

Tu kilka występów na żywo:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Poza tym fajne mają stylówy:)
Szperacz wysokowydajnościowy, miłośnik popkultury:)
ODPOWIEDZ