THERION - Of Darkness CD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- pogodancer
- weteran forumowych bitew
THERION - Of Darkness CD
wydanie Deaf Records o numerach MASTERED BY NIMBUS DEAF 6 CD, w stanie bardzo eleganckim w porywach do zajebistego

-
Re: THERION - Of Darkness CD
ile za to cudo?
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- pogodancer
niestety płyta jest w zajebistym stanie i za przysłowiową "stówkę" nie pójdzie :(
-
- postuje jak opętany!
to weź ją porysuj cyrklem, wyrzygaj się na poligrafię i wystaw za dwie dyszki ;)pogodancer pisze:niestety płyta jest w zajebistym stanie i za przysłowiową "stówkę" nie pójdzie :(
-
znalazłeś jelenia ile? tylko rozsądnie
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- pogodancer
jeszcze dziura w kodzie być musi dla podniesienia kvltowości :)Lurtz pisze:to weź ją porysuj cyrklem, wyrzygaj się na poligrafię i wystaw za dwie dyszki ;)pogodancer pisze:niestety płyta jest w zajebistym stanie i za przysłowiową "stówkę" nie pójdzie :(
jeśli szukanie rogacizny to tylko i wyłącznie discogs panie kolego :)BOLEK pisze:znalazłeś jelenia ile? tylko rozsądnie