Monolith (UK) - Tales Of The Macabre (1993)

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Harlequin
mistrz forumowej ceremonii

Monolith (UK) - Tales Of The Macabre (1993)

24-04-2017, 18:04

ryjek pisze:Obrazek

Obrazek

MONOLITH (UK) - Tales Of The Macabre (1993)
A PIERDOLE JAKA KOSA Z TEGO MATERIAŁU!!! Takie coś pomiedzy starym Death a Obituary, tyle, że z twistem, z klimatem z mocnym, głębokim growlem! Swietne kompozycje, całość ma w sobie jakieś takie szaleństwo i brutalność, ale nic tu nie jest przesadzone. Nick Barker na garach, a jak wiadomo - grac potrafi. Nigdy oficjalnie ten materiał nie ukazał się na żadnym nośniku. Wg discogs winylowy testpress schodzi za 150-400 euro, pozycja widnieje na wantliscie ponad 70 osób, czyli jednak ktoś rozpoznaje ten band.

Mój nowy mokry sen jeśli chodzi o fizyczny nośnik (CD), choć zrobiłem mały rekonesans w Teda Crypta i:
TED CRYPT pisze:I already contacted that band, no response. Yeah, it sucks i know.
Czyli może być chujnia z grzybnią, ale ciągle wierzę, że ktos to wyda lub zbootuje...
Awatar użytkownika
Harlequin
mistrz forumowej ceremonii

Re: Monolith (UK) - Tales Of The Macabre (1993)

25-04-2017, 19:46

Nikt nic? Nikt nie chce się zapoznać, albo podzielić opinią?
Awatar użytkownika
morbid
rasowy masterfulowicz

Re: Monolith (UK) - Tales Of The Macabre (1993)

25-04-2017, 19:49

Harlequin pisze:Nikt nic? Nikt nie chce się zapoznać, albo podzielić opinią?
w majowy week siądę,na razie za dużo płyt przyszło do ogarnięcia
ODPOWIEDZ