LIVE! in A/V

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pierec
postuje jak opętany!

LIVE! in A/V

07-11-2017, 01:58

od razu prośba do modów: nie miałem pojęcia gdzie taki temat umieścić, bo raz, że nie chcę ograniczać tematu do jedynie zespołów metalowych, dwa, że też nie do 'nie metalowych', a dział koncerty wydaje się najodpowiedniejszy, więc przerzućcie to według uznania.

ale do rzeczy, temat do wrzucania i komentowania najlepszych/najulubieńszych koncertów zarejsetrowanych in audio & video. na początek taki killer:

[youtube][/youtube]
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

Re: LIVE! in A/V

07-11-2017, 07:30

[youtube][/youtube]

Najlepszy koncert ever, nie ma co do tego żadnych wątpliwości. Takiego czadu i wpierdolu nikt nigdy już nie zrobił.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła
Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym

07-11-2017, 07:46

[youtube][/youtube]
Plastek pisze: Najlepszy koncert ever, nie ma co do tego żadnych wątpliwości. Takiego czadu i wpierdolu nikt nigdy już nie zrobił.
Teraz się zgadza.
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

07-11-2017, 14:27

mógłbym tu wymieniać do wieczora, ale pierwsze co mi przyszło na myśl to IRON MAIDEN "Rock in Rio". zniszczył mnie ten koncert. niesamowita trasa, niesamowita energia i radość z grania, entuzjazm spowodowany zejściem się z byłymi członkami zespołu, doskonała setlista itd. 10/10
SCREAMBLOODYGORE
weteran forumowych bitew

07-11-2017, 17:03

Plastek pisze:[youtube][/youtube]

Najlepszy koncert ever, nie ma co do tego żadnych wątpliwości. Takiego czadu i wpierdolu nikt nigdy już nie zrobił.
+1

Z takich co kręcą się u mnie na okrągło to jeszcze dodałbym:

Obrazek
ODPOWIEDZ