MOLOCH LETALIS/DET GAMLE BESATT/EMPHERIS 23-25.03 TOUR

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Devil_Machine
zaczyna szaleć

MOLOCH LETALIS/DET GAMLE BESATT/EMPHERIS 23-25.03 TOUR

10-03-2018, 12:05

[url=https:///]Obrazek[/url]

Diabolic Trinity Tour - 23-25 marzec 2018
Czciciele Rogatego, oddani maniacy podziemnego metalu, bywalcy piekielnych orgii!!!
W marcu Nieświęta Trójca- w postaci Det Gamle Besatt, Empheris oraz Moloch Letalis, nawiedzą trzy miasta w Polsce, tym samym wzywając wszystkie potępione dusze do uczestnictwa w tych rytuałach!!!

Det Gamle Besatt
- horda która położyła podwaliny pod nieświętej sławy Besatt! Śląsk to kuźnia piekielnych hord oddanych czarnej sztuce całym swym jestestwem. Det Gamle Besatt to piewcy starożytnego mroku i diabelskich rytuałów a ich prymitywny, diaboliczny thrash/black/heavy metal został wykuty podłóg wielkich klasyków metalowego gatunku.
https://www.facebook.com/DetGamleBesatt/" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;

Empheris - od lat, niestrudzenie, zmusza swoich wyznawców i założycieli tej plugawej świątyni do diabelskiej pielgrzymki w cieniu czarnych piramid. Warszawiacy wiją się obrzydliwie w swoim gnieździe przelewając pełna jadu black/thrashowa posokę. Oddani piewcy mrocznych eonów i wybrańcy przerażającego Ctulhu , przyssani chciwe do plugawego suta Kozy z tysiącem młodych.
https://www.facebook.com/empherisofficial/" onclick="window.open(this.href);return false;

Moloch Letalis
- wrzesińska horda, która od 15stu lat kroczy naprzód - depcząc truchła sczeźniętych w bólach maniaków i depcząc ich robaczywe czaszki swoim barbarzyńskim metalem śmierci. Opętany diabelstwem, pijany krwią prowadzi swe piekielne hufce ku czarnym bramom śmierci, roznosząc ogień i siejąc śmierć.
https://www.facebook.com/molochletalis" onclick="window.open(this.href);return false;

Koncert we Wrześni- piątek (23.03.2018)
AQQ Pub (ul. Warszawska 27a)
start godz. 19.00
bilet 20 złotych

Koncert w Warszawie- sobota (24.03.2018)
Metal Cave (ul. J. Olbrachta 46), start godz. 19.00
bilet 25 złotych

Koncert w Katowicach- niedziela (25.03.2018)
Klub Faust (ul, Złota 1), start godz.19.00
bilet 20 złotych
Karkasonne

Re: MOLOCH LETALIS/DET GAMLE BESATT/EMPHERIS 23-25.03 TOUR

10-03-2018, 12:08

Koncert Det Gamle Besatt zaliczam do najgorszych, jakie w ogóle widziałem. Nie wiem, co się na to składało: beznadziejna miejscówka, zerowy warsztat muzyków, wokal rodem z ogródka piwnego? W każdym razie nie powiem, bym polecał.
Awatar użytkownika
Devil_Machine
zaczyna szaleć

18-03-2018, 16:39

Warszawski koncert uzupełnia POISONED

Obrazek

[youtube] " onclick="window.open(this.href);return false; [/youtube]

Swoje stoisko będzie miał też Eryk/Old Temple
Awatar użytkownika
Devil_Machine
zaczyna szaleć

23-03-2018, 21:55

Na koncertach będą dostępne takie gadżety z okazji XV Lecia Moloch letalis:

Obrazek
Limit 50szt.
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

24-03-2018, 15:39

Będę. Karkasonne mnie zaintrygował. : )
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Awatar użytkownika
COFFIN
mistrz forumowej ceremonii

24-03-2018, 15:40

:D
'Come the Blessed Madness'
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

24-03-2018, 16:34

Poważnie to przesłuchałem wczoraj ostatnią płytę tego starego wcielenia BESATT i naprawdę sprawdzając w ostatnich dniach ofertę GODZ OV WAR znalazłem od groma mniej przekonującej i zdecydowanie bardziej nijakiej muzyki. Dzisiaj zapoznałem się z ostatnim materiałem MOLOCH LETALIS i kosi równo. Może być gorąco pod sceną. EMPHERIS nigdy mnie na żywca nie zawiódł. Nie mam niczego z ich logiem w kolekcji, ale widziałem na żywo 3 czy 4 razy i zawsze udawało im się puścić w ruch moją z wolna rdzewiejącą maszynerię. POISONED na debiucie też brzmi sympatycznie. Liczę, że suma składowych będzie bardziej imponująca niż wszystko rozpatrywane z osobna. Poza tym mam duży głód koncertów, bo ostatnie miesiące były w stolicy wyjątkowo biedne.
Karkasonne

24-03-2018, 17:00

Życzę najlepiej, o zespole więcej raczej nie napisze, bo złe pisac nie lubię, a dobrze nie ma co. Frekwencja była niższa niż suma składów zespołów i nikt się do szaleństwa nie parł.
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

08-04-2018, 04:24

Z drobnym opóźnieniem, ale zawsze:
POISONED raczej nuda. Taka tam młócka na jedno kopyto. Cały czas zastanawiałem się czego im brakuje i jasne stało się kiedy zaczęli rżnąć na koniec "Pure Hate" MERCILESS. RIFFY! Dobre riffy, panie. Odpowiednio zaaranżowane. Tego brakowało i ogólnie dziękuję bardzo.
EMPHERIS przegrał z burczącym brzuchem, bo - w przeciwieństwie do pozostałych kapel - widziałem ich już kilka razy. Na prawie cały ich występ wybyłem z klubu pochłonąć kebaba i dwa bronxy. Widziałem ze dwa pierwsze utwory i ostatni, bardzo w klimacie BATHORY, co zresztą przyznał sam wokalista w zapowiedzi.
MOLOCH LETALIS dali bardzo dobry występ, Wychłostali grupkę desperatów tkwiących pod sceną bez litości. Momentami szło istne tornado. Nie spodziewałem się. Nabyłem egzemplarz najnowszego albumu. Będę maglował za kilka dni, albo lat.
DET GAMLE BESATT specyficznie, ale na tyle intrygująco, że przykuli moją uwagę przez cały czas trwania występu. Na wokalu Roman Kostrzewski z debiutu KAT lecący lekką autoparodią, a muzycznie prostota, surowość, ciężar, trans, hipnotyzm. Fanem nie zostanę, ale nagonki nie rozumiem.
Pozdrawiam Kolegę Metalizeda, z którym klub opuściliśmy jako ostatni (nie licząc dwóch panów, którzy zaliczyli kompletny zgon i długo cuceni byli przez obsługę), a do taksy zmierzającej w stronę Centrum wsiedliśmy w zasadzie nad ranem (zmiana czasu).
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

08-04-2018, 14:02

Gore_Obsessed pisze: MOLOCH LETALIS dali bardzo dobry występ, Wychłostali grupkę desperatów tkwiących pod sceną bez litości. Momentami szło istne tornado. Nie spodziewałem się. Nabyłem egzemplarz najnowszego albumu. Będę maglował za kilka dni, albo lat.
Bo moloch letalis bardzo dobry jest. I niedoceniony . Kilka lat temu nawet temat chyba zakładałem
niech to miejsce niebawem zniknie
ODPOWIEDZ