EXTRANEOUS

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Harlequin
mistrz forumowej ceremonii

EXTRANEOUS

31-05-2018, 20:26

Było wrzucane do tematu "co w demówkaich i EPkach piszczy", ale myślę, że to zespół z takim potencjałem, że warto założyć osobny temt.

Death metal z Portland w Oregonie. W zeszłym roku ukazało się debiutanckie demo zatytułowane "Lonesome Death". Granie pod TIMEGHOUL i BLOOD INCANTATION, ale więcej w tym death metalu niż kosmosów. Dlatego też podoba mi się ono chyba bardziej niż wspomniane zespoły. Póki co u nich w obozie cicho, ale warto mieć na nich oko. ja po cichu licze, że oprócz wydania na taśmie pojawi się jakieś wydanie na CD.

https://extraneous.bandcamp.com/releases

Obrazek
Awatar użytkownika
morbid
rasowy masterfulowicz

Re: EXTRANEOUS

31-05-2018, 20:35

bardzo ciekawe wydawnictwo kolego
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

31-05-2018, 20:42

Będę im kibicował, licząc na to, że nie sfajdają się tak jak fetowany tu po demówce GARROTED.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Harlequin
mistrz forumowej ceremonii

31-05-2018, 21:09

Ten nowy Garroted nie taki zły jak mi sie na początku wydawało. Poszli daleko z inspiracjami, tyle ze całościowo zabrakło w tym życia i pazura, ale ja ich jeszcze nie skreślam. Ale jesli wydadzą przymulającego pełniana na miare Taphos to pewnie tak bedzie.

A co do bohaterów tematu to obok Cavurn, Infernal Coil, Mortiferum i Vile Apparition najbardziej mnie jarają z poziomu tych demówkowych bandów.
ODPOWIEDZ