Incantation traska 30.03 - 01.04. poznan, krak, wawa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Incantation traska 30.03 - 01.04. poznan, krak, wawa
Knock Out Productions oraz Left Hand Sounds prezentują trzy koncerty Incantation w Polsce!
Incantation wystąpi 30 marca w poznańskim klubie U Bazyla, 31 marca w krakowskim Kwadracie oraz 1 kwietnia w warszawskiej Proximie.
W roli supportów wystąpią Defeated Sanity oraz Skinned. Bilety już w sprzedaży!
Można je zakupić na:
https://sklep.knockoutprod.net" onclick="window.open(this.href);return false;.
INCANTATION (death metal, USA):
Po znakomitym występie na zeszłorocznym festiwalu Summer Dying Loud, Incantation wraca wiosną do Polski. “Onwards to Golgotha”, “Mortal Throne of Nazarene” czy “Diabolical Conquest” to tytuły, które każdy fan death metalu musi znać. Jednak świętujący w tym roku 30-lecie działalności zespół Johna McEntee nie odcina kuponów od tych klasycznych płyt. Mimo częstych zmian składu, Incantation wciąż nagrywa znakomite albumy, takie jak wydany dwa lata temu “Profane Nexus”, koncertuje na całym świecie i uosabia bezkompromisowego ducha ekstremalnego undergroundu. Polska jest stałym punktem na mapie każdego europejskiego tournee. Nie inaczej jest tym razem.
https://www.incantation.com" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/IncantationOfficial" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
DEFEATED SANITY (brutal death metal, Niemcy):
Jeden z najdłużej działających reprezentantów death metalu u naszych zachodnich sąsiadów. Muzyka Defeated Sanity czerpie zarówno z gatunkowej tradycji, jak i z pozoru tak odległych stylistyk jak jazz czy rock progresywny. Niemcy od lat współpracują z uznaną amerykańską wytwórnią Willowtip Records, której logo jest wystarczającą rekomendacją dla każdego szanującego się maniaka deathmetalowej ekstremy.
https://www.facebook.com/DefeatedSanity" onclick="window.open(this.href);return false;
SKINNED (death metal, USA):
Ponad 20 lat działalności, trasy u boku Incantation i Kataklysm - Amerykanie ze Skinned cały czas pracują na swój status. W zeszłym roku ukazał się ich kolejny album, pt. “Shadow Syndicate”. To zdecydowanie coś więcej niż tylko kolejny zestaw piosenek. To koncepcyjne dzieło, przywołujące teorie spiskowe takie jak m.in. NWO i zmowa rządów kosztem wciąż pogarszającej się sytuacji jednostki. Gęsty, brutalny, lecz zarazem pełen pozaziemskiego klimatu death metal.
https://www.facebook.com/skinnedofficial" onclick="window.open(this.href);return false;
Zagrają:
INCANTATION (death metal, USA)
+
Defeated Sanity (brutal death metal, Niemcy)
Skinned (death metal, USA)
Kiedy: 1 kwietnia (poniedziałek) 2019
Gdzie: Warszawa @ Proxima, ul. Żwirki i Wigury 99a
Bilety: 70 zł – przedsprzedaż, 80 zł – w dniu koncertu
Organizator: Knock Out Productions i Left Hand Sounds
Bilety na koncerty w Krakowie i Warszawie dostępne na:
https://sklep.knockoutprod.net" onclick="window.open(this.href);return false; (druki kolekcjonerskie)
jupi :D
Incantation wystąpi 30 marca w poznańskim klubie U Bazyla, 31 marca w krakowskim Kwadracie oraz 1 kwietnia w warszawskiej Proximie.
W roli supportów wystąpią Defeated Sanity oraz Skinned. Bilety już w sprzedaży!
Można je zakupić na:
https://sklep.knockoutprod.net" onclick="window.open(this.href);return false;.
INCANTATION (death metal, USA):
Po znakomitym występie na zeszłorocznym festiwalu Summer Dying Loud, Incantation wraca wiosną do Polski. “Onwards to Golgotha”, “Mortal Throne of Nazarene” czy “Diabolical Conquest” to tytuły, które każdy fan death metalu musi znać. Jednak świętujący w tym roku 30-lecie działalności zespół Johna McEntee nie odcina kuponów od tych klasycznych płyt. Mimo częstych zmian składu, Incantation wciąż nagrywa znakomite albumy, takie jak wydany dwa lata temu “Profane Nexus”, koncertuje na całym świecie i uosabia bezkompromisowego ducha ekstremalnego undergroundu. Polska jest stałym punktem na mapie każdego europejskiego tournee. Nie inaczej jest tym razem.
https://www.incantation.com" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/IncantationOfficial" onclick="window.open(this.href);return false;
DEFEATED SANITY (brutal death metal, Niemcy):
Jeden z najdłużej działających reprezentantów death metalu u naszych zachodnich sąsiadów. Muzyka Defeated Sanity czerpie zarówno z gatunkowej tradycji, jak i z pozoru tak odległych stylistyk jak jazz czy rock progresywny. Niemcy od lat współpracują z uznaną amerykańską wytwórnią Willowtip Records, której logo jest wystarczającą rekomendacją dla każdego szanującego się maniaka deathmetalowej ekstremy.
https://www.facebook.com/DefeatedSanity" onclick="window.open(this.href);return false;
SKINNED (death metal, USA):
Ponad 20 lat działalności, trasy u boku Incantation i Kataklysm - Amerykanie ze Skinned cały czas pracują na swój status. W zeszłym roku ukazał się ich kolejny album, pt. “Shadow Syndicate”. To zdecydowanie coś więcej niż tylko kolejny zestaw piosenek. To koncepcyjne dzieło, przywołujące teorie spiskowe takie jak m.in. NWO i zmowa rządów kosztem wciąż pogarszającej się sytuacji jednostki. Gęsty, brutalny, lecz zarazem pełen pozaziemskiego klimatu death metal.
https://www.facebook.com/skinnedofficial" onclick="window.open(this.href);return false;
Zagrają:
INCANTATION (death metal, USA)
+
Defeated Sanity (brutal death metal, Niemcy)
Skinned (death metal, USA)
Kiedy: 1 kwietnia (poniedziałek) 2019
Gdzie: Warszawa @ Proxima, ul. Żwirki i Wigury 99a
Bilety: 70 zł – przedsprzedaż, 80 zł – w dniu koncertu
Organizator: Knock Out Productions i Left Hand Sounds
Bilety na koncerty w Krakowie i Warszawie dostępne na:
https://sklep.knockoutprod.net" onclick="window.open(this.href);return false; (druki kolekcjonerskie)
jupi :D
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Incantation traska 30.03 - 01.04. poznan, krak, wawa
Proxima? Pewnie się cieszysz, Żułek, bo niedaleko jest pętla tramwajowa :)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Drone
Nareszcie INCANTATION w Warszawie! IMMOLATION jest niemalże raz na kwartał, a INCANTATION nie pamiętam, kiedy było.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Mol
- zahartowany metalizator
- Żułek
w Progresji też wiec nie wiem o co kaman ;)Sybir pisze:Proxima? Pewnie się cieszysz, Żułek, bo niedaleko jest pętla tramwajowa :)
ja się ciesze z tego co Drone :D
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
Dokładnie takMol pisze:Defeated Sanity porozstawia po katach.
-
- w mackach Zła
Wreszcie Defeated Sanity w lolsce !!!!!!!!
- Devil_Machine
- zaczyna szaleć
Drone pisze:Nareszcie INCANTATION w Warszawie! IMMOLATION jest niemalże raz na kwartał, a INCANTATION nie pamiętam, kiedy było.
Ostatni raz to chyba 2011. Było jakieś 7 lub 8 gigów w PL na trasie.
-
- rozkręca się
Defeated sanity miałem okazję oglądać na żywo i powiem krótko będzie rozpierdol.
- smooker
- w mackach Zła
W 2016 razem z Morgoth w Poznaniu.Devil_Machine pisze:Ostatni raz to chyba 2011. Było jakieś 7 lub 8 gigów w PL na trasie.Drone pisze:Nareszcie INCANTATION w Warszawie! IMMOLATION jest niemalże raz na kwartał, a INCANTATION nie pamiętam, kiedy było.
W 2018 na Summer Dying Loud byli.
Trzeba rezerwować termin u Ż.
- Harlequin
Na incantation byłem 3 x i 3 razy alkohol zakłócił mi odbiór. teraz więc ide na Defeated Sanity, jak obejrze to jest szansa ze i Incantation zobacze :D
- Self
- rasowy masterfulowicz
Na Brutalu w 25 czy tam 30 minut w pełnym słońcu zostawili pod sceną zgliszcza. Liczę na to, że w klubie będzie jeszcze lepiej. A Incantation oczywiście też chętnie się zobaczy ponownie.Mol pisze:Defeated Sanity porozstawia po katach.
- pr0metheus
tak sie ladnie ulozylo ze bede w wiedniu w terminie jak beda grac.
niech to miejsce niebawem zniknie
- smooker
- w mackach Zła
No to mam bilet do Proximy.
- Żułek
+1 :)smooker pisze:No to mam bilet do Proximy.
-
- w mackach Zła
Puść PM to będzie można się zgadać na jakieś piwo przed koncertem.pr0metheus pisze:tak sie ladnie ulozylo ze bede w wiedniu w terminie jak beda grac.
-
Wie ktoś jak wyglada przedsprzedaż biletów? Najlepiej zaopatrzyć się teraz czy jest szansa na kupno w dniu koncertu? Ile trzeba czekać na przesyłkę u jesli kupi się bezpośrednio na stronie Knock Out?
- Stoigniew
nie przewiduję wyprzedanego gigu (mowa o Krakowie) :)
sam mam w planach się wybrać i kupić bilet na bramce.
jak chcesz kupić wcześniej to kolekcjonerski bilet przyniesie Ci kurier, ale to jest chyba ostatnia chwila żeby zamawiać, bo na stronie piszą że takie bilety można zamawiać najpóźniej tydzień przed koncertem. Możesz ewentualnie kupić bilet elektroniczny, podobno takie wymieniają na bramce. Sam jeszcze takiego u nich nie kupowałem.
sam mam w planach się wybrać i kupić bilet na bramce.
jak chcesz kupić wcześniej to kolekcjonerski bilet przyniesie Ci kurier, ale to jest chyba ostatnia chwila żeby zamawiać, bo na stronie piszą że takie bilety można zamawiać najpóźniej tydzień przed koncertem. Możesz ewentualnie kupić bilet elektroniczny, podobno takie wymieniają na bramce. Sam jeszcze takiego u nich nie kupowałem.
-
No właśnie jutro dopiero będę wiedział czy będę miał pierdolony urlop, z tego też względu nie bardzo chcę zamawiać biletu żeby potem szukać kogoś, kto go odkupi. Podej, że gig raczej nie będzie wyprzedany i chyba nie będzie problemu kupić biletu na bramce. Nawet na kanibalach były bilety do kupienia. Ostatnio w mega jak byłem na Decapitated to też kupiłem bez problemu, chociaż ludzi było w trzy i troche.
- Lukass
Zamawiałem właśnie na Heilung i przyszedł po ośmiu dniach. Czyli niby bezpiecznie, ale przy tej trasie na styk, lepiej brać elektroniczny.Nasum pisze:Wie ktoś jak wyglada przedsprzedaż biletów? Najlepiej zaopatrzyć się teraz czy jest szansa na kupno w dniu koncertu? Ile trzeba czekać na przesyłkę u jesli kupi się bezpośrednio na stronie Knock Out?
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?