IRON ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Timariota
- starszy świeżak
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- rob
- w mackach Zła
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: IRON ANGEL
Kocham od dziecka.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
"Hellish Crossfire" to zdecydowanie jedna z najlepszych płyt metalowych, które wyszły w Hitlerstadt. Po dziś dzień stanowi kompendium wiedzy o tym jak grać nieskażony pedalstwem heavy metal. Taki wyjątek od reguły, bo jak wiadomo - Niemcy zawsze mieli jakieś "skrzywienia" i produkowali kompletnie niesłuchalne, przepitolone płyty dla gimnazjalistów. Nie tak dawno w końcu dorwałem 1sze bicie debiutu Iron Angel, więc jakby ktoś chciał brazylijską reedycję to zapraszam na PM :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nowa plyta byla calkiem ok tylko brzmienie bebnow zbyt nowoczesne
woodpecker from space
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Oto słowa mędrca, ale rozciągnąłbym to na cały świat.
Debiut to jedna z płyt życia. TO jest kopiący po mordzie Metal, psia jego mać! Na śniadanie zjada większość tych bzycząco-pierdzących pisankowych smutasów. "The Metalian", "Sinner", "Rush of Power", "Heavy Metal Soldiers" - lepiej się zagrać tego całego łomotu nie da.
Nowe oblicze kapeli zupełnie do mnie nie trafia. Widziałem ich w Byczynie dwa i pół roku temu i nawet te klasyczne kawałki nie miały dawnej mocy. To se ne vrati...
Only SŁUCHANIE płyt is real!