Znacie Hexenhaus? Także pozostałe płyty? Podzielacie zachwyt? A może kwadratowy niemiecki thrash über alles?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Jeszcze nie mam (chociaż to problem jakiś jest? nie pytam o 1st press a o wznowienie), ale nie bój, z mp3 bynajmniej też tego nie słuchamtwoja_stara_trotzky pisze:akie masz wydanie?
A znasz jakieś inne ?Maria Konopnicka pisze:Mam i znam pierwsze trzy płyty Szwedów i uważam, że HEXENHAUS to najlepsza szwedzka załoga thrashowa wszech czasów.
Tak.jester pisze: kwadratowy niemiecki thrash über alles?
Aż zerknąłem do wyszukiwarki forum i widzę, że 4m ją słyszał, więc może się wypowie... A co tej pogardzanej stylistyki nowoczesnego thrashu '97 strasznie podpasował mi album Forbidden "Green" - łykasz coś takiego w ogóle? Świetny materiał.Maria Konopnicka pisze:Nie słyszałem niestety ich ostatniego, czwartego krążka który wyszedł już w drugiej połowie lat 90-tych i bardzo ciekaw jestem czy utrzymali zajebisty poziom poprzednich płyt, czy próbowali się dopasować do stylistyki bardziej adekwatnej do roku 97.
uwielbiam metalowców odkrywających Amerykęjester pisze: Aż zerknąłem do wyszukiwarki forum i widzę, że 4m ją słyszał, więc może się wypowie... A co tej pogardzanej stylistyki nowoczesnego thrashu '97 strasznie podpasował mi album Forbidden "Green" - łykasz coś takiego w ogóle? Świetny materiał.
Wszystko o.k tylko, ze Green to straszne gowno...twoja_stara_trotzky pisze:uwielbiam metalowców odkrywających Amerykęjester pisze: Aż zerknąłem do wyszukiwarki forum i widzę, że 4m ją słyszał, więc może się wypowie... A co tej pogardzanej stylistyki nowoczesnego thrashu '97 strasznie podpasował mi album Forbidden "Green" - łykasz coś takiego w ogóle? Świetny materiał.
A co, nie lubisz nu metalu?AroHien pisze: Wszystko o.k tylko, ze Green to straszne gowno...