Oczywiście "White Hell" to nie jest epokowa płyta, ale "czuć", że grajkom nawet o to nie chodziło. Dla mnie z pewnością czołówka jeśli chodzi o thrash metal w tym roku. I jeszcze okładka:

Znacie? Lubicie? Które płyty polecacie?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
A w którym kawałku słychać Entombed? Skaut to chyba jakaś zagrywka marketingowa, ale fakt słychać tam dużo Szweckiej melodyki. Sama płytka spoko, fajnie buja w sam raz do autka.Melepeta pisze:Czy to ci goście od clipu "Slave Master"?
mam Tobie riffy podawać w poszczególnych kawałkach?YNKE pisze:A w którym kawałku słychać Entombed? Skaut to chyba jakaś zagrywka marketingowa, ale fakt słychać tam dużo Szweckiej melodyki. Sama płytka spoko, fajnie buja w sam raz do autka.Melepeta pisze:Czy to ci goście od clipu "Slave Master"?
Nic, ja chyba głuchy jestem. Odpalam Nihilist i przy tym zostanę tego wieczora.Skaut pisze:mam Tobie riffy podawać w poszczególnych kawałkach?YNKE pisze:A w którym kawałku słychać Entombed? Skaut to chyba jakaś zagrywka marketingowa, ale fakt słychać tam dużo Szweckiej melodyki. Sama płytka spoko, fajnie buja w sam raz do autka.Melepeta pisze:Czy to ci goście od clipu "Slave Master"?Acha i nie jestem żadną zagrywką marketingową
Chociażby taki Incubus mnie mocno Entombed zalatuje, albo początek "Strange Ways" i tak dalej...